yarın sabah aracımı almaya izmire gidiyorum cok heyecanlıyım. 54.000 tl ödedim. 1.6 tdi cr dsg elegance beyaz sunrooflu umarım beklentilerimi karşılıksız bırkmaz.keşke dedirttirmez :)
inşallah
selam,
ben de 2010 model skoda octavia elagance DSG aracımı geçen hafta aldım (2.el). araçta yukarıda resmi bulanan necvox marka cihazdan var (navigasyon, dvd, tv vs..) ben orjinal takıntılı bir adam olduğum için bu cihazı elden çıkartıp araçtaki orjinal (bolerosuz) klasik teybi almayı düşünüyorum. ilgilenen arkadaşlar varsa takas ya da satın almak için pm atabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: isikayhan
Octavia A5 FL Gündüz farı & viraj asist farı
Sayın isikayhan bey, bu videoda görülen özellikler bütün elegance larda mevcutmu.Yoksa opsiyonel mi.Benim araç 2011 oct elegance.Viraj asist farı özelliği yok. servise gidip açtırılabilyormu.
quote:
Orijinalden alıntı: drvolki
quote:
Orijinalden alıntı: isikayhan
Octavia A5 FL Gündüz farı & viraj asist farı
Sayın isikayhan bey, bu videoda görülen özellikler bütün elegance larda mevcutmu.Yoksa opsiyonel mi.Benim araç 2011 oct elegance.Viraj asist farı özelliği yok. servise gidip açtırılabilyormu.
iki özellik te elegance donanımlı tüm araçlarda açılabiliyor diye biliyorum yetkili servisler sadece gündüz farlarını açabiliyor ama viraj asist özelliği için vag-com cihazı gerekiyor, o da çoğunlukla yetkili servislerde yok
...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme