Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (333. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.772
Cevap
115
Favori
482.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet ön farın maliyeti orijinal montaj ve kodlamasıyla 6000 i bulur hatta geçer bile. Vagcom araca bağladıkları bilgisayarda kullanılan yazılımın ismi.

Passat müşterilerinden de gelen yoğun şikayet üstüne makyaj ile birlikte her iki araca da baz donanımdan itibaren led far donanımı koyuldu.

Aşağıdaki adresten aracınızla ilgili neleri yaptırabileceğiniz konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.
    http://www.instagram.com/konyavagcom/
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Vagcom kodlamalarıyla aracın bir çok özelliğini fonksiyon olarak açıp kapatabiliyor, bir çok ayar, adaptasyon ve kombinasyon yapabiliyorsunuz. Gizli olan özellikleri aktif edebiliyorsunuz. Memnun olmadığınız özellikleri ayarlıyor ya da kapatabiliyorsunuz. Sonradan eklenen donanımları araç beynine tanıtıp, fonksiyonlarını ayarlayabiliyorsunuz.

Bu vagcom kendi başına bir sektör olmuş. Bu sektörden geçimini sağlayan çok. Hemen hemen her şehirde bulabilirsiniz. vw grubunun araçları için lego gibi olduğunu her yeriyle her özelliğiyle oynanabileceğini söylüyorlar. Vagcom ile hayal gücünün sınırlarını zorlayanlar var.

Ayrıca vw grubu dışında renault, bmw, mercedes gibi araçların da gizli özelliklerinin olduğunu yine yazılımla bunların oynandığını gördüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko86 -- 13 Aralık 2019; 12:15:27 >
  • Makyajlı Kasa Scout 4 Çeker Kombi Karşılaştırmalı Test...

Tarih: 18.12.2019

Test: Autobild

Katılanlar: Opel Insignia Country Tourer, Skoda Superb Combi Scout

Sonuç:

Platz 1 mit 553 von 750 Punkten: Skoda Superb Combi Scout 2.0 TDI 4x4

Platz 2 mit 537 von 750 Punkten: Opel Insignia Country Tourer 2.0 BiTurbo 4x4

Kaynak:
    autobild.de
    Superb Combi Scout vs. Insignia Country Tourer: Kombis im Test - autobild.de
    https://www.autobild.de/artikel/opel-insignia-country-tourer-skoda-superb-combi-scout-test-16164703.html

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili)

• quote:

Orijinalden alıntı: beko86

Makyajlı Kasa Scout 4 Çeker Kombi Karşılaştırmalı Test...

Tarih: 18.12.2019

Test: Autobild

Katılanlar: Opel Insignia Country Tourer, Skoda Superb Combi Scout

Sonuç:

Platz 1 mit 553 von 750 Punkten: Skoda Superb Combi Scout 2.0 TDI 4x4

Platz 2 mit 537 von 750 Punkten: Opel Insignia Country Tourer 2.0 BiTurbo 4x4

Kaynak:https://www.autobild.de/artikel/opel-insignia-country-tourer-skoda-superb-combi-scout-test-16164703.html

Benim tercih insignia.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Skoda superb dizel aracimin 2.yillik bakimi geldi. Yetkili servisler kampanyali 1270tl ye yapıyor. Garanti süresi yeni bittiğinden özel serviste de yaptırabilirim. İstanbul Maltepe'de Boschcar isimli bir servis 650tl fiyat verdi. Bu servisi bilen var mı? Internette yetkili servis şeklinde ilan vermesi ama gerçekte yetkili servis olmaması beni suphelendirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracına yıllık bakim yaptiracaklara faydalı olabilir. Yetkili servis 2017 superb dizel 2. yıllık bakım cin 1495tl skoda kampanyası 1270tl fiyat verdi. İstanbul'da özel servisler 650tl den yapiyor. Bazıları dürüstçe yan sanayi filitre kullandığını soyledi. Ben Kartal'da VW, Skoda, Audi özel servisine yaptırdım. Yorumlar iyi olduğu için tercih ettim. Servis orjinal filitreleri ve Castrol 5 30 yağ kullandi. 650tl ye yaptırdım. Yetkili servisin verdiği fiyatın yarısına geldi. Fotoğrafı ekliyorum.

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili)

• oasis99 O kullanıcısına yanıt
    araç otomatik mi?
  • Merhaba, superb aracımızın 2020 mayıs ayında bitecek olan 4 yıllık garantisini 1 yıl daha uzattık. İşlemi herhangi bir bayi yerine direkt olarak Doğuş oto genel merkezi ile yaptık, fiyat 2447 lira ve isteğe göre 9 taksit yapılabiliyor. Yılbaşından sonra fiyat artacak dediler, yakın zamanda aracının garantisi bitecek olup garantiyi uzatmak isteyen arkadaşların arayıp fiyat almasında fayda var.
  • urene kullanıcısına yanıt
    Değil. Manuel.

• 2500tl 1 yıl garanti uzatması için çok fazla bir ücret. Bende değmez. Uygun fiyat olsaydı ben de düşünüyordum. Sonra 1 yılın sonu da gelmez nereye kadar.

Merhaba. Servisin adı nedir?

• thinkfloyd T kullanıcısına yanıt
    Reklam yapmak istemiyorum. Aracı kullanıp sıkıntı yasamazsam burdan yazarım. Yalnız ben yorumlara göre daha profesyonel bir servis bekliyordum. Biraz oturup muhasebede konuşunca google'a aylık para verip kendilerini ilk sıralara çektiklerini öğrendim. Yani yorumları da gerçek müşterilere değil bizzat kendi tanıdıklarına yazdırmış olabilirler. Bu arada yetkili serviste bekleme salonunda bekliyorduk. Burda herşey gözümün önünde oldu. Yalnız servis devam ederken beni cee kata muhasebeye ödeme için çağırdılar. O sırada ben yukaridayken araci kaputu açıkken geri viteste dışarı çıkardılar. Dışarda birşeyler yaptılar, geri içeri aldılar. Ne yapıyorlar dedim muhasebeci yuvarlak cevap verdi. Yani şüphelenmedim değil. Ben ayrılınca araç dışarı çıkarılıyor. Bu serviste rutin bir prosedür mü bilen varsa yazabilir mi?

• thinkfloyd T kullanıcısına yanıt
    Bu arada sıkıntılar basladi. Daha önce aracımda otomatik manevra freni devre dışı diye hiç uyarı almadım. Son birkaç günde her calistirdigimds bu uyarıyı aliyorum. Gerçi İstanbul değilim hava çok soğuk kar yağdı aracı 2-3 günde bir kullaniyorum sanayiye gidip ayak üstü frenciye sordum diskler paslanmistir dedi. İnşallah dediği gibidir. Öyleyse kullandıkça disk temizlenir neticede aylarca beklemedi birkaç günden birşey olmaz..Değilse sorun serviste. Aslında ben servise gitmeden burdan tavsiye istedim.ama İstanbul için cevap gelmedi. Bilenler sorulara cevap yazarsa çok iyi olur.

• 2019 2020 model süperb premium almayı düşüyorum dsg başıma bela olur. Mu ? Sıfır alacağım 240’bin para verip vitesi ele alırmıyız kullanıcılar yazarsa sevinirim.

• CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 4 sene ve 63.000 kilometrelik kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Dsg yapısı gereği tam otomatik şanzımanlara göre arıza çıkarmaya daha meyilli fakat vites geçiş hızı ve konforu bence bu riske girmeye değer.

• Emirio kullanıcısına yanıt
    Alalım bakalım inş araba iyi çıkar şans birazda sanırım

• CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Bende almadan önce fikir aldım. DSG de indirim vardı ama ben.manuel.aldim..genelde 80bin.km civarı sorun çıkarma ihtimali varmış. DSG manuel karar vermeden servisi aradım.eskiye göre iyileştirildi ama şimdi yeni servisten çıkan bir araç için bile mekatronik arıza olmayacağının garantisini veremeyiz dedi. Manuel aldım.ve 2 yıldır keyifle kullanıyorum.son ayı saymazsam.. 1 ay önce özel.servise girdikten sonra auto hold devre dışı kalmaya başladı otomat manevra fren arızası vermeye başladı. O servisi burdan deşifre edeceğim.sorunun servisten.oldugunu teyit edersem. tam.garanti bittikten sonra kendiliğinden.olma ihtimali de var tabi. Bu arada sabahları 2-3 kere marşa bastıktan sonra calistirabiliyorum. Hepsi servisten çıktıktan sonra olmaya başladı. Araç daha 2 yılını yeni doldurdu ve 21bin km de. Km.dusuk olduğu için servisi yapanlar sıfır gibi deyip konuduyorlardi. Bu sorunlarla karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasis99 -- 23 Ocak 2020; 1:15:42 >
  • Merhaba arkadaşlar, 2018 Superb Style paket araç alarak aranıza atıldık bizde. Araç hakkında bir soru soracağım bilen, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.

Aracı kardeşimle birlikte kullanıyoruz, dolayısı ile ikimizdeki anahtarlarda da kendi koltuk ve ayna ayarlarımızın olmasını istiyoruz. İnternetten araştırdığım kadarıyla yapıyoruz ama tam olmuyor birşeyi atlıyoruz sanırım.

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum, herkese kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
  • ekpe_babam kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayirli olsun. Burasi maalesef pek aktif değil cevap gelmiyor.

Teşekkür ederim, evet fark ettim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.