Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (336. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.772
Cevap
115
Favori
482.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın zamanda sipariş geçen oldu mu?yaşadığım şehirde en erken Kasım ayı deniliyor ve sipariş veremiyorum. Son durum hakkında bilgisi olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumletten selamünaleyküm
    Skoda supurb 2016 aracicimin ic ambiyans ışıklarını nasil daha fazla renk seçeneği yapiliyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi..teşekkürler

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmetmiran M kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=71PABkSr9y8&feature=youtu.be

Şu videonun sonunda yapıyor.

• urene kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Bu sorunu yaşayan bir kaç tane kullanıcı oldu. Araçları garanti kapsamında olduğu için ücretsiz değişim yaptı servis. Aracınızın garantisi bitmiş ise servisten ücreti ile satın almanızı tavsiye ederim. Çin üzerinden getirteceğiniz ürünlerin kalitesine güvenmeyin. O vites topuzunu orjinal ürün ile yenileyin bence. Sizin için şanssızlık olmuş. Biraz masraflı olur ama Allah daha büyük masraflardan kaza beladan korusun...
    Aleykum selam. Aracınız 2016 model 10 8'' ekran 10 renk ambiyans aydınlatma olması lazım. 2015 model araçlarda modul farklıydı, onlarda sadece 3 renk var ve o 3 tanesinin rengini ismini değiştirmeden vagcom kodlama ile değiştirebiliyorsunuz. Sizin araçta kodlama ile 10 dan daha fazla renk eklenebiliyor. Renklerde sınır yok R G B kodlarını değiştirdikçe renk değişiyor. Size tavsiyem kodlama işi ile uğraşan işinin ehli birini bulun.
    Aracınızı da çok beğendim. Efsane duruyor. Nazar değmesin. Tercihiniz hoşuma gitti gerçekten. Bizim ülkemizde station wagon pek tercih edilmiyor, Avrupa'da çok kullanılıyor. Avrupa da yaşayan insanların otomobil tercihleri, kullanım amacı, kullanım şekli ve kullanım yerine göre oluyor. Bizim ülkemizde de arabayı daha almadan ''kaça satarım'' şeklinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gattuso28

Bu arada 2016 1,6 TDI Prestige aracımı yeni sattım, onda böyle bir sorun olmadı...1,5 TSI Act prestige mi bekliyorum 😍
    Kaça sattınız?Komşum 2016 model 147 000 km de pretıge metalık gri sanruflu aracı 220 bin tl ye cuma günü aldı.
  • merhaba arkadaşlar geçen sene ağustos ayında 15bin km bakımı yaptırdım.
    bu sene pandemi nedeniyle aracı fazla kullanamadım.aracım şu an 28 bin km de olmasına rağmen garantisi sebebiyle yıldan dolayı 10-15 gün içinde bakıma sokacağım.
    size sorum garatimin bozulmaması için aracımı bir sonraki 45 bin bakımını 43 bin de mi? yoksa 45 bin km de mi sokacağım.
  • urene kullanıcısına yanıt
    Merhaba! Bir sonraki bakımınız eğer 1 yıl içinde 15 bin km yapmaz iseniz yine yıldan olur. 15 bin yaparsanız 43 binde aracınız uyarı verecek yani 43 binde girersiniz. Bu şekilde garantiniz bozulmaz.
  • arkadaşlar 0 superb araç alınca ne zaman bayiyie gidip yağ su ve diğer kontrolleri yaptırmak gerekli?

araç şu an 3bin km'de.

hangi yağ konulacağını bayiden mi öğreniyoruz?

ve superb'lerde garanti kaç yıl?

teşekkürler!

• Merhaba Arkadaşlar,hafta sonu yeni izmir otobanda istanbul İzmir yolculuğum oldu,o yolu kullananlar bilir,genelde araçların hız limitleri test ediliyor radar olmadığı için.Bende aracımı yeni kasa Mercedec C 200 D araçla test etme imklanı buldum.Orta şeritten normal hızla ilerlerken sol şerıtten yeni kasa mercedesin geldiğini farkettim yolda musaitti amg değilse takılırım düşüncesiyle dıp gaz yaparak yan yana gıtmeye başladık,yol düzdü eğimde yoktu.İbre 215 geldi mercese daha fazla gıtmıyor neo nede ben geçiyoruz birbirimizi anladım ki ikimizin de son lımıtleri bu kadar 1 km kadar sonra yavaşladım.Daha sonra yolculuk bitiminde C 200 D motoru inceleme fırsatım oldu.Araç 136 bg 320 torka sahıp motor ama nedense bu gücü yola yansıtamıyor benim 120 gb aracım resmen kafa tutarak Mercedesin karızmayı yerle bir etti..TDI motor gerçekten hakkını veriyor.Bu arada yakıtıda yazmadan geçemeyeceğim.bu hızla yaklaşık 1 km kadar gıttıkten sonra ortlama yakıtım ekranda 1 lt arttığını gördüm.Yüksek hızda yakıt anormal değerlere çıkıyor..900 km yolculukta 120 km hız ortalamasıyla 18 lt mazot yaktı,bu arada aracım manuel..Bir ayrıntıyı daha yazayım bu yolda uzun rampalar var,bu yolu kullandığım için biliyorum.6 vıtesle 160 km hızla çıktığım rampayı 5. vıteste 4000 devırde 190 km hızla çıktım.Bu özelliğinden dolayı kendi segmetinde sol şeriti kolay kolay kımseye bırakmadım.

• Merhabalar 1.4 act dsg 2017 style superb aracımı satıyorum 35200 km ilgilenen olursa özelden yazabilir.

• Arkadaşlar hafta içinde 2016 dizel active model araç alarak aranıza katıldım. Yalnız biz araçta motoru, kaportayı kontrol edelim derken havalandırma ızgaralarını atlamışız.

Aracın devrini aldık yola çıktık baktım ön havalandırma ızgara kanatları yukarı aşağı yapıyor ama iç kanatlar sağ sol yapmıyor. Oğlum arka koltuğa geçti baba burdakilerde bozuk dedi.

Belki basit birşeydir dedim satıcıya durumu sormadım (Arasan ne olacak alım yapmışın diyeceksiniz haklısınız)

Bugün servise gittim ızgaralar tamir olmuyor komple değişmesi lazım dediler, ön taraf için 1400 TL, arka taraf için 1200 TL fiyat verdiler. Böyle bir durumla karşılaşan varmı, çözüm için ne yaptınız yardımcı olabilirmisiniz?

• GreatWhite kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Hoş geldiniz. Kendi aracımda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Hareketli bir parça olduğu için tamir yolunun verimli olmayacağını düşünüyorum. Çocukları olan arkadaşlardan duyduğum, arka taraftakilerin çabuk kırıldığı. Ancak ön taraftakileri pek duymadım. Orijinal çıkma parça bulabilirseniz daha uygun olur. Bulamazsanız değişim bence en sağlam yöntem olur...

• beko86 kullanıcısına yanıt

Hoşbuldum, çok teşekkürler, satan arkadaşla konuştum. Yıkamacıda basınçlı hava tutmuşlar yıkamacı eleman, abi onun tırnağı yerinden çıkmış, kırılmamış istersen söküp baktıralım demiş.

Baktım kırık gibi, şimdilik böyle kalsın eğer orjinal parça denk gelirse değiştiririm. Orta ızgaralardan çıkan hava direk yüzümüze geldiği için eski araçlarımda hiç kullanmadım bundada kullanmıyorum zaten.

• Hocam bugün arabadayken senin mesaj aklıma gelince ızgaraları elle kontrol ettim. Sağlam görünüyorlar ama ya göründükleri gibi değiller ya da senin arabada azman bir kompresör kullandılar. Masrafı çokmuş, dikkatli olmaktan başka çare yok.

Bu arada hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanman dileğiyle.

@ GreatWhite

• 7Mhz kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum hocam. Foruma girerken şifre yazmaya üşenince cevapta geç oldu kusura bakmayın.

• Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar Skoda dan yeni bir patent geldi...

Kaynak: https://www.autobild.de/artikel/neues-patent-von-skoda-beleuchtete-gurtschloesser-18509877.html

Yeni Skoda patenti: ışıklı emniyet kemeri tokaları - 07/11/2020

Skoda, patent olarak korunan ışıklı emniyet kemeri tokalarına sahip

Skoda modelleri gelecekte yeni bir özellik ortaya çıkarabilir: Marka, aydınlatmalı emniyet kemeri tokalarının patentini aldı. AUTO BILD tüm bilgilere sahip!

Skoda yeni tip emniyet kemeri tokaları geliştirdi: Karanlıkta parlıyorlar ve kemerli olup olmadığınızı gösteriyorlar. Çekler yeni emniyet kemeri sisteminin patentini aldı. Muhafazadaki normal kırmızı plastik düğme yerine, yeni Skoda emniyet kemeri tokasında, altına farklı renkli LED'lerin takılı olduğu şeffaf bir eleman var. Beyaz bir LED , biri oturduğunda otomatik olarak kırmızıya döner. Kişi bağlandığı anda yeşile döner.

Emniyet kemeri trafik ışıkları özellikle ebeveynler için yararlıdır

Yeni kemer tokalarının temel amacı, ebeveynlerin çocukların doğru bir şekilde bağlandığını veya kemerin kilidin yarısında mı olduğunu anlamalarına yardımcı olmaktır Ek olarak, örneğin karanlıkta uçağa binerken kilitler yanıp sönebilir, böylece arka koltuktaki yolcular tarafından daha iyi görülebilirler veya ortam ışığıyla renk uyumlu olabilirler Skoda zaten bu tür pratik patentlerle bilinirken, diğer üreticiler çok daha saçma olan fikirlerini koruyorlar. Örneğin, Volvo , istenirse ön yolcuya hareket ettirilebilen bir direksiyon simidi tescil ettirirken, Tesla'nın kolunda bir lazer ön cam sileceği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko86 -- 7 Kasım 2020; 21:34:7 >

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.