Şimdi Ara

YENİ! ŞOK MARKET 399 TL IPS EKRAN 9.7 ÇİFT ÇEKİRDEK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
22.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aksa_

Bursa ya ultimix 95 modeli gelmiş sanırım.ne yapsam acaba içinden 9.4 ekran çıkma ihtimali var midir?

Bursa da hangi şube ye gelmiş hocam bilgin var mı ?
  • Mesken deki şubede 1 tane var hocam yıldırım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mesken deki şubede 1 tane var hocam yıldırım da

Anladım hocam teşekkürler.

Şok neden 1 er 1 er getiriyo acaba enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Avea Jet-Huawei E156G 3G modem Ultimix 94 ile çalıştı

Ad : AVEA
    Apn : internet
    MCC : 286
    MNC: 03

olarak girip menü tuşu ile kaydederek çıkıldığında diğer ayarları ve MMS ayarını otomatik olarak kendiliğinden yapıyor

Hayırlısı olsun, pilini test edebildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokoy

quote:

olarak girip menü tuşu ile kaydederek çıkıldığında diğer ayarları ve MMS ayarını otomatik olarak kendiliğinden yapıyor

Pili tam test etmedim henüz,ama dün geceden beri toplamda üç saat araliklarla da olsa kullandım.yarım saat youtubeda video seyrettim.45 dk kadar Temple run oynadim.yarim saat kadar film baktım.internette gezinme,cihazı kurcalama derken,cihazı kapatırken %60 şarjı vardı.bu arada 15 dakika daha 3G sürdü ekleyelim.Yaptıklarıma bakılırsa pil süresi oldukça iyi gözüküyor.En fazla pil tüketimi ise %15 ile oyun oynarken gitti.aldiğimde pil%96 doluydu.cihazı henüz şarj etmedim.

• Fiyatı ve özellikleri dikkat çekici ama bilemedim şimdi arka kasasını açınca içinden 7000 mAH bir batarya çıkacak mı acaba?
    Bu segmentteki ürünler 500 altına inemezken bu arkadaşlar nasıl bu fiyata çıkarıyorlar ürünleri Kot pantolon arasında mı geliyor çinden ?
  • quote:

quote:

quote:

Pili tam test etmedim henüz,ama dün geceden beri toplamda üç saat araliklarla da olsa kullandım.yarım saat youtubeda video seyrettim.45 dk kadar Temple run oynadim.yarim saat kadar film baktım.internette gezinme,cihazı kurcalama derken,cihazı kapatırken %60 şarjı vardı.bu arada 15 dakika daha 3G sürdü ekleyelim.Yaptıklarıma bakılırsa pil süresi oldukça iyi gözüküyor.En fazla pil tüketimi ise %15 ile oyun oynarken gitti.aldiğimde pil%96 doluydu.cihazı henüz şarj etmedim.

Hocam yanlış anlama ama ben bir aydır sağlam bi tablet almayı planlıyorum iki adet birden ve çokça araştırdım özellikle pil noktasında min. 7800 mAh pil olanları denedim her türlü kısıtlamayı yaptım bu dediklerinin daha azıyla pil 1 saat olmadan hepsinde boşaldınasıl oluyor da tüm bu uygulamaları rahatça kullanabildin?????

• quote:

Orijinalden alıntı: dedekorkut121

quote:

quote:

quote:

Hocam yanlış anlama ama ben bir aydır sağlam bi tablet almayı planlıyorum iki adet birden ve çokça araştırdım özellikle pil noktasında min. 7800 mAh pil olanları denedim her türlü kısıtlamayı yaptım bu dediklerinin daha azıyla pil 1 saat olmadan hepsinde boşaldınasıl oluyor da tüm bu uygulamaları rahatça kullanabildin?????

Bu kadar şey yapması imkansız bana görede benim laptop yapmıyor bu kadar işlemi :)

• Ultimix 95 modelinden yaziyorum su an.antutu testinde 11556 cikti...kurcaladigim kadariyla fena durmuyor..

• quote:

Ultimix 95 modelinden yaziyorum su an.antutu testinde 11556 cikti...kurcaladigim kadariyla fena durmuyor..

Benden önce sen kapmışsın hocam hayırlı olsun. inşAllah ben alacağım zaman Bursa da bulabilirim biraz kurcaladıktan sonra

-wi-fi çekim gücü
    -wi-fi açık sürekli kullanımda şarj süresi
    -şarj olma süresi
    -ses çıkış gücü konularında bilgi verirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

quote:

Ultimix 95 modelinden yaziyorum su an.antutu testinde 11556 cikti...kurcaladigim kadariyla fena durmuyor..

Benden önce sen kapmışsın hocam hayırlı olsun. inşAllah ben alacağım zaman Bursa da bulabilirim biraz kurcaladıktan sonra

-wi-fi çekim gücü
    -şarj olma süresi

Ben başka şubeden aldim. Sitelerdekinden.o subeye de belki farklı model gelmiştir diye bakmıştım.ellerinde 1 tane varmış ordan biliyorum. Su an özelliklerini tam inceleyemeyecegim. En kisa sürede yazarım.

• Pil hakkinda eve varinca ayrintili yazarim.yoldayim cepten yazmasi çok zor oluyor.kisaca yaptiklarimi ve sürelerini verdim.kimseye yalan borcum yok :p

• quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

quote:

-wi-fi çekim gücü
    -şarj olma süresi

3 gün önce Ultimix 95 aldım, pili berbat uygulamalar kapalı,oyun oynamadan sadece wifi açık,internette dolaşmak ve youtube'tan film izleyerek pil max. 1,5 saat gidiyor,
    bu güne kadar en az 5 defa tam şarj ettim,gerçi tam şarj sayılmaz çünkü 5-6 saat sarjda kalsa bile %100'e ulaşmıyor, %99'da kalıyor.
    Kapalı olarak şarj ederken tekrar açtığımda şarj devam ederken ekranda titremeler meydana gelmekte, wifi ancak modemin bulunduğu odada kesintisiz çekiyor,diğer odalarda sürekli kopuyur veya hiç çekmiyor.
    Bu gün aldığım yere geri götürdüm,para iadesi talep ettim,malesef para iadesi yapamıyoruz servise göndeririz,servisten bize evet bu ürün ayıplı yazısı geldiğinde ancak para iadesi yapılr diye
    söylendi,bildiğim kadarı ile 7 gün içerisinde ürüne ve ambalajına zarar vermeden,tekrar satılabilir özelliğini yitirmeden cayma hakkımızı kullanamıyormuyuz?
    Bende daha fazla uğraşmak istemediğim için servise göndermeleri için aldığım mağazaya tableti bıraktım.

• quote:

Arkadaşlar inanıp inanmamak elbette size kalmış.Üstte tüm yazdıklarım doğrudur.Bu konuda yalan söyleyip de insanları kandırmanın bana bir getirisi yok.Hele hele insanları yanlış yönlendirerek zarara uğraması konu olacaksa ilk önce yukarıda Allah var.Ayrıca Codegen ile hiçbir bağlantım da yok.Üstüne üstlük;Şok ve türevi mağazalara karşı sıcak yaklaşmam.Fakat bu kampanya uzun süredir almak istediğim tablet için içinde bulunduğum arayışa son verdi.Tableti her yönden oranladım ve benim için tam bir f/p olacağına ve beklentilerimi karşılayacağına karar vererek aldım.Şu ana kadar hislerimde yanılmamışım.Daha önce iki defa tableti almak için mağazaya gittim ve son anda vazgeçtim.Haftalardır da araştırma içindeydim.Ancak üçüncü gidişimde satın aldım.
    Her neyse;az önce tableti açtım ve pilin halâ %60 da durduğuna şahit oldum.Israrla söylüyorum cihazı henüz şarj etmedim.ilk şarjdan sonra neler değişir bilemiyorum.Herhangi olumsuz gelişme olursa;olumlu düşüncelerimi paylaştığım gibi onları da paylaşırım.
    Birşey daha söylemek istiyorum,kişisel düşüncem elektronik cihazlar biraz da şans işidir.Bana her zaman sorunsuz ürün tesadüf ediyor olabilir.Ayrıca beni tanıyanlar ne kadar titiz bir kullanıcı olduğumu bilirler.5800 kullandım.Herkes yaka silkiyordu ben sorunsuz kullanıyor üstüne üstlük DH'de CFW lerini yayınlıyordum.Şu anda Moto Atrix kullanıyorum.Herkes problemlerle boğuşuyor.benim cihazım henüz reset bile atmadı.Yazacaklarım şimdilik bu kadar.
    Unutmadan;benim yorumlarıma güvenip de bu cihazlardan almayın,benim cihazım sorunsuz ve stabil diye tüm cihazların aynı şekilde olma zorunluluğu yok.Ben sadece cihaz ile yaşadığım tecrübeleri paylaşıyorum ve paylaşmaya da devam edeceğim.

Not:Tablete her yüklenmemden sonra arka plan uygulamalarını sürekli olarak ;altta üçüncü kare şeklindeki tuşundan kapatıyorum.Henüz özel bir program yüklemedim ve hiç bir ayar da değiştirmedim.

• Acaba ankara da ultimeye 94 veya 99 modelleronden varmidir. Bluethoot (yanlis yazmis olabilirim ) ozelligi benim icin onemli .
    Bulmak mumkun mu?

• quote:

quote:

Arkadaşlar inanıp inanmamak elbette size kalmış.Üstte tüm yazdıklarım doğrudur.Bu konuda yalan söyleyip de insanları kandırmanın bana bir getirisi yok.Hele hele insanları yanlış yönlendirerek zarara uğraması konu olacaksa ilk önce yukarıda Allah var.Ayrıca Codegen ile hiçbir bağlantım da yok.Üstüne üstlük;Şok ve türevi mağazalara karşı sıcak yaklaşmam.Fakat bu kampanya uzun süredir almak istediğim tablet için içinde bulunduğum arayışa son verdi.Tableti her yönden oranladım ve benim için tam bir f/p olacağına ve beklentilerimi karşılayacağına karar vererek aldım.Şu ana kadar hislerimde yanılmamışım.Daha önce iki defa tableti almak için mağazaya gittim ve son anda vazgeçtim.Haftalardır da araştırma içindeydim.Ancak üçüncü gidişimde satın aldım.
    Her neyse;az önce tableti açtım ve pilin halâ %60 da durduğuna şahit oldum.Israrla söylüyorum cihazı henüz şarj etmedim.ilk şarjdan sonra neler değişir bilemiyorum.Herhangi olumsuz gelişme olursa;olumlu düşüncelerimi paylaştığım gibi onları da paylaşırım.
    Birşey daha söylemek istiyorum,kişisel düşüncem elektronik cihazlar biraz da şans işidir.Bana her zaman sorunsuz ürün tesadüf ediyor olabilir.Ayrıca beni tanıyanlar ne kadar titiz bir kullanıcı olduğumu bilirler.5800 kullandım.Herkes yaka silkiyordu ben sorunsuz kullanıyor üstüne üstlük DH'de CFW lerini yayınlıyordum.Şu anda Moto Atrix kullanıyorum.Herkes problemlerle boğuşuyor.benim cihazım henüz reset bile atmadı.Yazacaklarım şimdilik bu kadar.
    Unutmadan;benim yorumlarıma güvenip de bu cihazlardan almayın,benim cihazım sorunsuz ve stabil diye tüm cihazların aynı şekilde olma zorunluluğu yok.Ben sadece cihaz ile yaşadığım tecrübeleri paylaşıyorum ve paylaşmaya da devam edeceğim.

Not:Tablete her yüklenmemden sonra arka plan uygulamalarını sürekli olarak ;altta üçüncü kare şeklindeki tuşundan kapatıyorum.Henüz özel bir program yüklemedim ve hiç bir ayar da değiştirmedim.

Hocam zaten amaç sana atıyorsun falan demek değil mevzu anlamak olayı;
    bu sayede bizlerde tablet kullanırken neler yapıp daha uzun şarj kullanırız hesabındayızjavascript:void(opener.AddText('[sm\=captain.gif]'));self.focus();thnxxxxx:

• Codegen İstanbul merkez ile görüştüm. Gümrükten yeterli mal girişi olmaması nedeni ile ŞOK için Ultimix94 ü İzmir'e, 99'u Antalya'ya vermişler. 94 ler biraz 95 lerden farklı. Ekran boyutu, Bluetooth, ön ve arka kamera, autofocus, ses sitemi vb. açısından. Olumsuz tarafı ise çıkışlarının yukarıdan olması, klavyeli koruyucu kılıfa uygun değil, çıkışlar kızağa denk geliyor.

94 ler NT için getirilmiş, fiyatları ise biraz yüksek, henüz koruyucu kılıfı ve film'i yok.
    HP ve ASUS bilgisayarlarda olduğu gibi Servis hizmeti merkezi olarak çözülüyor. Anlaşmalı kargo ile İstanbul'a gönderiyorusunuz.
    ASUS bilgisayara batarya alacaktım, İzmir servis bilgisayarı getirin İstanbul'a göndereceğiz dediler, HP bilgisayarı ise alıp Ankara'ya gönderdiler, servis yazılanlar irtibat bürosu gibi çalışıyor anlaşılan.

Şarj süresi ise yaklaşık 3,5 - 4 saat

Bir çok şey yükledim, sildim, başka yükledim. Bir iki kez Uygulamalar kısmında 1-2 dk bekledi, kilitlenmiş gibi, ancak sonra açamadığını, kapatıp kapatmayacağımı sordu. Sorun programdan da olabilir.
    Android'de bakım nasıl yapılır. Bilgi verilirse sevinirim.

• Arkadaşlar bir tane buldum kutunun üzerinde 94 ün özellikleri yazılı. Ama modelin yazılı olduğu yerin üzerine 95 yazan stiker yapıştırılmış. Klasik çalışanların bilgisi yok. Bir yeri aradılar 95 dedi. Ben 94 olsa alacaktım şimdi bu cihaz 95 mi?

• memleketteyim şok yokki burda alalım bitane
  • @dedekorkut121
    Anladım hocam,o zaman şöyle söyleyeyim.Şok un sattığı iki çeşitten 94 olanını almaya gayret etmek lazım.Gerçi bugün son gün ama 94 bulanlar kaçırmasınlar.yine de tüm mesuliyet alanlara ait.benim aldığımda şu ana kadar bir sorun gözlemedim.

@leren
    Büyük ihtimalle 94 olmalı.stickirin altında 94 yazıyor olmalı.benim aldığım da öyleydi.

Son olarak dün gece 2.5 saat boyunca tablete her türlü işkenceyi çektirdim.Aç kapa.program yükle sil,oyun denemek,filmlere bakmak,wireless ve 3G olmak üzere.sadece bir kere kilitlendi ve yüklediğim programın uyumsuz olduğunu söyledi.sildikten sonra aynı şekilde stabil çalışmaya devam etti.otg kablosu ile elimdeki 3.5" ide ve sata hddleri dönüştürücü aparat ile bağladım.bir sıkıntı yok,hepsini görüyor.usb flash bellekleri de aynı şekilde sorunsuz olarak görüyor.sadece harici hdd olmadığı için deneyemedim.Tüm bunlardan sonra şarj %44 e indi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.