Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <=== (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.036
Cevap
5
Favori
238.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

Orjinalden alıntı: djdistortion

ben şimdiden parabiriktirmeye başladım cihaz çok hoşuma gitti bu cihazın 8 mpsi c905 deki gibi gzl çekim yaparmı?

En az C905 kadar iyi fotoğraf çeker. Çünkü bu telefonun sensörü daha da geliştirilmiş bildiğim kadarıyla.. Tek eksiği Xenon Flash..

teşekkür ettim
  • beş-beş cihaz yapmış adamlar
  • biraz daha ince olsa süper olurmus
  • Sony Ericsson W995 ile çekilen bir fotoğraf...

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <===
  • vay be... sağlam foto.

ama re-size olduğu için çabukta karar vermemek gerenk
  • gerçektende iyi iş çıkarmış ağaç çok net
  • Bu çözünürlükte dahi gökyüzü noisedan ibaret. Ben bu cihazın en kötü 8 MP olacağını düşünüyorum. Olmasa bile kamera kalitesini hedefleyen birinin bu cihaza yöneleceğini sanmıyorum.

Anlamadığım şey ise; sanki arkaya koydukları işe yaramaz bir VGA kamera.. Ne kapağı var, ne başka bir şekilde koruması var.. Tamam bu bir Walkman telefon, müzik odaklı, ama devir artık her işi başarıyla yapan cihazların devri. Bu nedenden Idou 10. sayfada bu cihaz 3. sayfada..
  • @Figure evet biraz noise var ve gayet doğal. Gün batarken çekilmiş bir kare.. Full otomatik, ISO 64, 1/320 ile çekilmiş... Bu kareyi hangi telefon noisesiz çeker abaca?
  • Fiyat neyn bellimi xD
  • Evet, zor bir fotoğraf ama yazdığımı dikkatli okursan görürsün: ''Bu çözünürlükte dahi gökyüzü noisedan ibaret.'' Normalde elbet her telefon ile burada noise oluşur ama eminim bazılarında bu boyuttayken bu kadar noise olmaz.
    Renoir ile çekilmiş örnek bir gün batımı fotoğrafı..

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <===
  • @Figure haklısın o kısma dikkat etmemişim ama bu fotoğrafın neresi gün batımı? 14:33'te, ISO 71 ve 1/3333 ile çekilmiş bir fotoğraf... Diğer fotoğrafla alakası yok...
  • quote:

@Figure haklısın o kısma dikkat etmemişim ama bu fotoğrafın neresi gün batımı? 14:33'te, ISO 71 ve 1/3333 ile çekilmiş bir fotoğraf... Diğer fotoğrafla alakası yok...

Örnek vermek için en yakın bunu bulabildim
  • Sen mi çektin Figure bunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Sen mi çektin Figure bunu?

Hayır, @aluc çekmişti incelemsinde
  • @Figure en yakını bu demek.
  • iki fotografta bence güzel..
    sonuc itibarıyla gözü rahatsız etmiyorlar..
    ikinci resimdeki manzarada cok güzelmişşş

kac para ister sony bu cihaz için acaba...
    samsung almayı planlıyordum ama biraz bekleyip bunu yada idou alamaya karar verdim...
    aslında wi fi olsaydı Samsung S8300 fena bir cihaz degil gibi duruyor...
    bu aralar piyasa hızlı canım yetişmek neredeyse imkansız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapira_ -- 27 Şubat 2009; 23:54:57 >
  • Dizaynı çok güzel, gümüş rengini çok beğendim.
  • quote:

@Figure en yakını bu demek.

Bilmem, bende birkaç tane vardı cihazı almadan önce kaydettiğim fotoğraf, onlardan biri
    Zaten güzel bir fotoğraf olduğu için koydum, söylediğin gibi senin verdiğin fotoğrafla pek ilgisi yok
  • işletim sistemi hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

@Figure en yakını bu demek.

Bencede biraz daha yakın fotolar olsalar birbirine de karşılaştırma imkanı bulalsak...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.