Şimdi Ara

Yeni ssd aldım bi bakar mısınız arkadaşlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim d de Toshiba 500 gb var onu depo olarak kullanıyorum. 240 gb bana yeter ikisinin birleşme olayı nasıl olur bilmiyorum aynı anda Windows yani yeni ssd de durur buda ayrı bir depo yeri gibimi olur diyosun? Yani iki alan tek yerel disk c de birleşmez demi bu durumda da işime pek yaramaz depo d olarak 500 gb hdd var çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 24 Mart 2019; 20:49:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 un son versiyonunu mediacreation tool ile indirip kurun, dark temasi guzel olmus, ve parola ekrani arkaplani enteresan guzel fotolar geliyor geciyor her gun yeni bir foto stabilite olarak bir sorununu gormedim, fps dususude yok. windows update te yapmayacaginiz icin en iyisi son surumu kurmak.

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam bakayım disk gelince o dediğiniz programı indircem o kendisi kuracak öyle mi? Birde merak ettiğim bazıları yok sürücüler uyumlu olması lazım vs diyolar bu doğru mu win10 için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 24 Mart 2019; 20:53:43 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    x79 chipset 2012 model anakartim var driver kurmuslugum yok. Sistemin cok yeniyse belki driver kurman gerekebilir bunun disinda windows 10 driver konusunda basarili. mediacreation tool microsoftun programi youtube dan nasil yapildigina bir bakin cok kolay direk usb ye windowsu yukleme yapacak sekilde kuruyor. usb windows konusunda bir sorun olursa yazin tekrar yardimci olalim.

Oyunları direkt olarak kopyalarsan yeni kurulum yaptığında oynayamazsın. Steam de yedekleme özelliği var. Oradan yedeklersen yeni ssd ye geçince indirmeden yedeklemeden yükleyebilirsin.
    support.steampowered.com
    Using the Steam Backup Feature - How To's - Veri Tabanı - Steam Support
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8794-yphv-2033&l=turkish

Tamam hocam win10 pro kurayım demi?

• furkankaya585587 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öylr yapayım oda olur yada ben depo d ye atıp oyun dosyalarını tekrar steama atınca yüklemeden direk doğruluyor du dosyaları iki türlüde olur sağol.

evet.

• Hi level fiyat nedir almak istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam e-ptt avm de 20 tl ye felan orjinal süresiz lisans diye satıyorlar win 10 pro güncelleme felanda gelir öyle mi alsam sence?
    anladim, microsofttan april 10 sürümünü indirmeye calisirsin, keyi al zaten. internetten windows.iso yu indirdikten sonra su program olmasi lazimdi;
    www.microsoft.com
    Windows USB/DVD Download Tool - Microsoft Store
    https://www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool

bununla iso yu usb ye kurulum yapacak sekilde formatlayip hazirlayacak. sonrasi normal windows format. suan mobilim.
    oncelikle mediacreation tools u bir dene olmazsa yukarda bahsettigim olayi yap, kaynaktan son surumu indir usb yi hazirla 8gb lim bir usb lazim.
    (güncelleme alir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 24 Mart 2019; 23:46:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Win 7 ssd den alacağın performansı kısar.

Hiç gerek yok.

Bas Win 10 kullan.

Çok abartmışım bir de alaşıamam vs diye,
    Elinde sıfır disk var, Win 10 kurulumu zaten 15 - 20 dk sürüyor. Kurup beğenmeyip geri dönsen bile 1 saatini almaz.
    Boş boğaz yapmayın Windows 7 ssd hız kızarmış denedinmi ben kullanıyorum maksimum performansı alıyorum windows 10 ameleliktir geçin bu ayakları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Hocam win7 kullanmanız için özel bir sebep yoksa windows 10 indirip onu kurun derim :)
    Kusura bakmayında şuan en stabil düzgün çalışan Windows 7 dır millet cayır cayır Windows 10 her güncellemede performans kaybından bahsediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam Media cration tooldan indiriyorum direk en son sürüm mü indiriyor? Birde bu direk usb yi gördü direk formatlama için hazır hale getiriyor sanırım usb seçtim usb ye indiriyor direk ben farklı bir işlrm yapmadan dirrk bu haliyle kurabilir miyim?

evet direk son surumu indirir. temiz 8gb usb gerekli icinde onemli bilgileriniz olmasin. direk kuruluma hazir hale getirir. Yonergeleri takip edio bitirin.

• bir kere formatlanmis ssd den üzerine baska bir dosya yazilmadiysa, düsük bir sans ta olsa eski bilgilere ulasilabilir. Bu mümkün... eger önemli bilgilerinizi dosya halinde ssd ye yazdiyasaniz veya parolalar vs önemli seyler kayitli sekilde durduysa ben o ssd yi satmazdim. yada saglam silerdim. bunun icin uygulamalar var, simdi aklima gelmiyor güvenli kalici veri silme programlari arastirilabilir, size kullanmadigim icin öneremem. ssd hizi buyuk ihtimal yanlis gosteriyordur. (burdan yazabiliyorum, kusuruma bakmayin)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.