Şimdi Ara

Yeni Süper Hızlı Sürücüm 7488 Mb/Sn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ramdrive için hangi programı kullandınız ve cache olayını nasıl yaptığınızı anlatmanız mümkün mü?
  • ramdisk dye google a yaz indir pampa ya...ssd den daha iyi bu olay valla..sunucularda da kulanyorlar bunu..disk işlemi gerektren olaylarda super..mesela bu ramdiske sanal sistem kur vmware ile..uf ucar valla .d

• tamam da envai çeşit ramdisk var. arkadaş gigabyte iRAM'i bile bildiğine göre bu konuda bilgili. onun da fikirlerini duymak isterim.
  • windowsu o diske yuklesek .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 5 Haziran 2012; 9:40:04 >
  • Ram ssdden daha pahalı ayrıca ram üzerine yazılan bilgiler sistem kapanınca siliniyor.
  • gecıkme ıcın kusura bakmayın ramler ssdlerden daha pahalı evet ama max ssd hızı ıle yukarıdakı hızı kıyaslarsanız ram drive daha avantajlı tabı hız ısteyenler ıcın ben bu olaydan sunu anlıyorum

kullandıgımız bılgısayarlar aslında cok daha hızlı ıslem yapabılecek duzeydeler ama uretıcılerın ac gozlulugu yuzunden ozellıkle bılgısayarın can damarı olan verı depolama bırımlerındekı darbogaz yuzunden sıstemlerı gercek hızlarında kullanamıyoruz
  • RAM de bir depolama birimi olduğuna göre çok çok abartılacak bir durum yok dediğiniz gibi.

ama teknolojiyi çabuk eskitmemek için söylediğiniz gibi bizlere yavaş yavaş veriyorlar.

Yoksa parası olan bir çok insan 64 GB RAM ile benzer tarzda şeyler yapıyorlar.
  • Google vb.. hızlı sitelerde sunucu tarafında bu çözümler uzun yıllardır kullanılıyor zaten.

Ram maliyeti daha yüksek olduğu için ve elektrik kesintisi gibi bir olay memlekette daima gündemimizde olduğu için bize lüks. :)
  • bende 24GB ram var nasıl yapacağız arkadaşlar? Bir de ramdisk olunca bu diskte ne yapabilirim?
  • bu sonucları 1866 mhz ramler ıle almıstım sımdı sıstemımde 2133 mhz ram var yakında bunlarla aldıgım sonucları eklerım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

evet varın gerısını siz düşünün aslında hızlı bıldıgımız ssd ler bundan kac yıl oncesınde kullanılan ram dısklerdı yanı teknolojıyı gıdım gıdım verıyorlar ve sankı cok yenı bırseymıs gıbı fahıs rakamlarla bıze satıyorlar ve bızde bundan mutlu oluyoruz

+

• E peki bu işlem SSD sağlığı için ne kadar önem taşıyor? SSD'nin ömrünü kısaltmaz mı? Aydınlatırsanız sevinirim.
    Ayrıca 8GB ram kullanıcısı için pek tavsiye edilebilirliği gözükmüyor gibi.
  • ssd omru ıle soylenebılecek pek fazla bırsey yok sonucta ssdnın omrunu yazma/sılme belırler okumanın ssd omrune bır zararı yoktur sız ram drıve yapar bu ram drıve da cok ıhtıyacınız olan hızlı calısması gereken programlarınızı yukler ve bılgısayarınızıda fısten hıc cekmezsenız takıbı cok azda olsa ssdınızın omrune omur katmıs olursunuz tabıkı unutmamanız gereken sey bu yazılımın su an ıyı sonuclar veren versıyorunun paralı olması
  • Bende 16gb 1600'luk ram var ramdisk yapsam değerler nasıl olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun ramlere zarari yoktur insallah elektrik kesintisi fln..

• mesajim bulunsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masallah hiza bak
  • 128gb destekli opteron anakartlarda vay anasını.

• zamanında ne değerlerdi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.