|
Yeni Superman filminde Jor-El'i canlandıracak ünlü oyuncu belli oldu

-
-
Şimdi tepki gelmeden açıklayayım arkadaşlar, bu film eski filmlerle alakalı değil, direkt yeni evrende geçiyor. Yani eski evren DCEU iken, bu evren DCU olarak geçiyor. O yüzden eski filmlerle kıyaslama yapmayın.
DCU evreninin ilk yapımı Creature Commandos animasyon dizisiydi, beğenildi ve 2. sezon onayı aldı. İkinci yapım ise Superman filmi olacak. Evrene girmek isteyen varsa yazayım dedim.
-
Man of steel şimdiye kadar yapılmış en iyi, Süperman filmidir diye düşünüyorum.
Bu film nasıl olacak bekleyip göreceğiz.
-
Boşu boşuna filmin maliyetini katlıyorlar, bu filmi hiçbir oyuncu kurtaramaz. Gişede çakılacak. ManofSteel gelmiş geçmiş en iyi Superman filmi, HC ise en iyi Superman olarak kalmaya devam edecek.
-
Yeteri kadar yazılmadığını düşündüğümden ben de arkadaşlar gibi tekrar etmek istiyorum ; man of steel şimdiye kadar ki en iyi superman filmidir ve henry cavill bu tür işlerin şahıdır, padişahıdır.
-
Jor-El için niye bu kadar büyük tartışma çıktı ki şimdi?
-
Sizin mantığınızla Superman'in de ismini değiştirmeleri gerekirdi, siz tepkilerin sebebini anlamamışsınız. Hangi evren olduğu önemli değil yani.
-
Yeni evrenin ilk yapımı Peacemaker (2022) diye biliyorum. Hatta araştırdığımda Gunn'ın açıkladığı yapımlar şu şekilde olacakmış.
DCU - Bölüm 1: Gods and Monsters : (Tanrılar ve Canavarlar )
Filmler
Superman: Legacy (2025.07)
The Authority
The Brave and the Bold
Supergirl: Woman of Tomorrow
Swamp Thing
Diziler
Creature Commandos (animated 2024)
Peacemaker - S2
Waller
Booster Gold
Lanterns
Paradise Lost
Elseworlds Dünyası
Dead Boy Detectives (netflix 2024)
The Sandman - S2 (netflix)
Superman & Lois - S4
Joker: Folie à Deux (2024)
The Penguin S1-S2 (2024-2026)
The Batman - Part II (2025)
My Adventures with Superman - S2 (animated)
-
Aslında Blue Beetle karakteri ve Peacemaker dizisi de var, ama bunlar doğrudan DCU başlangıcı olarak sayılmıyor. Doğrudan ilk yapım Creature Commandos animasyon dizisi olacak; ikinci yapım ise Superman filmi olacak. Bu sayılan filmlerin hiçbiri Elseworlds evreninde geçmiyor. Belki Joker: Folie à Deux (2024) bu evrende geçebilir, o da henüz belli değil. The Batman, The Penguin ve The Batman II ise Batman Epic Crime Saga olarak adlandırılan ayrı bir evrende geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_Vay -- 31 Mart 2025; 18:22:33 > -
Hocam tepki gelmesinin nedeni zaten burada, Tamam yeni bir evren oluşturma fikri mantık olarak iyi olabilir lakin DC denilince ilk akla gelen oyuncu ve karakter belli direkt olarak herkes HC ile Superman diye cevap verir, Eski filmler veya seriler ile karşılaştırma ne bu yeni seri ne kadar iyi olursa olsun yapılacaktır çünkü ortada MoS gibi bir yapım var herşeyden önce.
En Beğenilen Yanıtlar

Boşu boşuna filmin maliyetini katlıyorlar, bu filmi hiçbir oyuncu kurtaramaz. Gişede çakılacak. ManofSteel gelmiş geçmiş en iyi Superman filmi, HC ise en iyi Superman olarak kalmaya devam edecek.
|
Şimdi tepki gelmeden açıklayayım arkadaşlar, bu film eski filmlerle alakalı değil, direkt yeni evrende geçiyor. Yani eski evren DCEU iken, bu evren DCU olarak geçiyor. O yüzden eski filmlerle kıyaslama yapmayın.
DCU evreninin ilk yapımı Creature Commandos animasyon dizisiydi, beğenildi ve 2. sezon onayı aldı. İkinci yapım ise Superman filmi olacak. Evrene girmek isteyen varsa yazayım dedim. |
Yeteri kadar yazılmadığını düşündüğümden ben de arkadaşlar gibi tekrar etmek istiyorum ; man of steel şimdiye kadar ki en iyi superman filmidir ve henry cavill bu tür işlerin şahıdır, padişahıdır.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X