< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni Superman filminin logosu tanıtıldı (3. sayfa)
-
-
Sorun değil.
-
F5.
-
Boş yapma hadi uza . Ağzının payını aldın artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöp yapıma çöp dediğim için mi paşam
Ha pardon james gunna leş diyince antişemitik oluyormuş, doğru aldım ağzımın payını :)
Çöp yapıma çöp demiyorsun sen her yapıma daha fragmanini bile görmeden çöp diyorsun . Tamamen ezbere yorum yapıyorsun . Neyseki artık burada ki üyeler senin gerçek yüzünü gördü . Kimse ciddiye almıyor seni . Hadi şimdi git baska yapımları kötülemeye ..
En yakın örnek Godzilla minus one kötülediğim nerede görülmüş :)
İlla hollywood billurundan örnek vereceksek ne bileyim aklıma ilk gelen mad max furry road kötülediğim nerede görülmüş :)
Çok basit bir soru sordum konuyu dine bağlayan sizlere
Madem yeni bir düzen kuruluyor ve öncekiler gitmek zorunda
Ulan başrol neden Henry Cavil'in vitaminsizi tipli
Üstüne de kostüm neden Cavil'in kostümünün donlu ucuz cosplayer kopyası :)
Koysalar ya çizgi romanın aynısını :) :)
Wb ve james gun'dan iyi bir şey geleceğini sanıyorsanız da ne diyelim yolunuz açık ola :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 14 Temmuz 2024; 22:55:41 >
Filmin logosu ve S sembolünü 80'li yıllardaki Superman filmlerinden kopyala yapıştır yapmışlar. Bu film çakılırsa DC Universe başlamadan biter. Umarım Man of Steel'in üzerine koyarak daha iyisini yapabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer4141 -- 15 Temmuz 2024; 19:55:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X