Şimdi Ara

Yeni Sv Yeni Heyecan ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rc siz giremiyoruz mu? Ayrıca ygs falan var rc siz alırsanız gelirim ..
  • Karankula98 kullanıcısına yanıt
    Nickimi ComanderFatih mi yoksa TrElanur mu yapsam bilemedim, yardım eder misin? Ayrıca 6 gün oynayıp sonra oyunu bırakıp en sonunda, 2 haftadır beni bekleyen kardeşlerime geçen zaman diliminde foruma bir saniye bile girecek vaktimin olmadığını beyan etme konusunda şüphelerim var, şüphelerimin giderilmesini talep ediyorum.
  • Katılmayı çok isterdimde kaldığım yurdun interneti yavaş şansada tam açıldığı gün geri dönüyorum
  • Raidcall lonca arasındaki iletişimin kopmaması için önemli bir kanal !

İstersen şu şekilde yapabilirsin raidcalla giriş yapıp afk odasına geçebilirsin.
    Afk odasında mic basmak ve sohbet işlevini kullanmak yasak.
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Painkiller sanırım metin2SG konusunda seninle konuşmustuk tanıdık geliyorsun.
    Burada taşlar banamı geldi mana veremedim doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Nickimi ComanderFatih mi yoksa TrElanur mu yapsam bilemedim, yardım eder misin? Ayrıca 6 gün oynayıp sonra oyunu bırakıp en sonunda, 2 haftadır beni bekleyen kardeşlerime geçen zaman diliminde foruma bir saniye bile girecek vaktimin olmadığını beyan etme konusunda şüphelerim var, şüphelerimin giderilmesini talep ediyorum.

vayy hocam senin koyu bir singapore 'cu oldugunu biliyordum tr ye sövüp duruyordun hangi dağda kurt öldü :)) Ayrıca rc'yi indirmek şart loncamızın daha çabuk hareket etmesi ayrıca gruplaşmalar engellemesi, iletişimin daha kolay olacagı için daha kolay aile ortamı oluşturacağı konusunda hemfikiriz. Çok zor birşey değil kullanmasını bilmeyen arkadaşlara itinayla anlatılır. Ayrıca dh konusma grubumuz ve whatsapp grubumuz da mevcut. Oyun içindede lonca açıldıgında dh üzerinden alımlarımızı sürdüreceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Vayy saim nasilsin :) bende baslamayi dusunuyorum kismetse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibbari ile sunucumuz açıldı
     Yeni Sv Yeni Heyecan !
  • Kaç lwl oldunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 22 levelim şamanımıda 15 level yaptım :)) Onlarca vahşi uzman vs. kesmeme rağmen hiç bir 30 lvl silahı düşüremedim (henüz) şuana gece3 hala çalışıyorum :D

• beni de yazın
  • Arkadaşlar şuan ben 23 üm oynuyan arkadaşlar levellerini yazabılırmı ve nicklerini

• Daha dün açılan serverda 63 level oyuncular. İlk açıldığında ne olur ne olmaz bende hesap açtım ama görünüşe göre gereği yokmuş. Hile gene diz boyu.

Yeni Sv Yeni Heyecan !

http://i.imgur.com/bylbiIe.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 5 Kasım 2015; 21:27:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronnie James Dio

Daha dün açılan serverda 63 level oyuncular. İlk açıldığında ne olur ne olmaz bende hesap açtım ama görünüşe göre gereği yokmuş. Hile gene diz boyu.

Yeni Sv Yeni Heyecan !

http://i.imgur.com/bylbiIe.jpg

bir gün de 65 level oha hile olmasa adaletli olsa şu oyun oynanır

• Oyunda hile olduğu bariz bir gerçek ama her önüne gelene hile damgası vurmak çok manasızca.
    Sunucuya girip baksaydınız görürdünüz o bahsettiğiniz kişiler petler kuşaklar binekler ve onlarca ep harcayarak yükseliyorlar.
  • Herkes bıraktı galıba bende çarımı çaldırdım onca item onca çarım vardı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Karankula98

Oyunda hile olduğu bariz bir gerçek ama her önüne gelene hile damgası vurmak çok manasızca.
    Sunucuya girip baksaydınız görürdünüz o bahsettiğiniz kişiler petler kuşaklar binekler ve onlarca ep harcayarak yükseliyorlar.

Hocam bende aranıza katılmak istiyorum
  • Hilelerden kasılcak alan bulunmuyor serverde
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostLeas

Hilelerden kasılcak alan bulunmuyor serverde

Evet benımde durumum aynı maalesef
  • Benide yazın bırakalı 4 sene olmuş ama :) oynucak bir oyun bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.