Şimdi Ara

YENİ TECLAST 2.6'' DOKUNMATİK MİNİ MP4 PLAYER HOPARLORLU... BAKMADAN GEÇME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

adamın amacı satış yapmak, bi onceki topic'te cok olumsuz eleştri aldi, bu sayfayla yeniden deniyor sansını, bir de bize kör muamalesi yapmayip size 2 yazsa cok sahane olacak.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: rtp

baksanıza
    1.burası gittigidiyor.com ya da doğubank değil
    2.komikaze değil kamikazeden olacak.lütfen böyle 2.sınıf ürünleri sanki çoksüper bişeymiş gibi insanların gözünü boyayarak satmaya çalışma..

quote:

Orjinalden alıntı: ekincifatih
    hoş geldin komikaze bendde seni bekliodum

haklısın teşekkürler ürünlerle ilgili tartışırken ürünlere istediğimiz yakıştırmaları yapabiliriz cihaz cihazdır,ama işin içine kişileri katmamalıyız , burası birbiriyle dalaşma değil mp3 playerlar hakkında bilgi alışverişinde bulunma forumu.Kendisini diğer açtığı topicte de uyarmıştım fakat anlamak istemiyor

@pspcü

iriver t10 kullanmış birisiyim,ürünün kitapçığında 2400mah pille 128kpbs şarkılar dinlenerek ve lcd ekran kapalı olarak eq=normal haldeyken 53saatlik pil ömrü vaadi var ve bu vaat oldukça tutarlı,asla yarısı değil o kadar kurcalandığı halde.

cowon d2 için de aynı koşullarda harici kart kullanmadan 52saate yaklaşmak mümkün,kaldı ki bir web sitesinin editörü denemiş ve o değere ulaşmış.Hatta azmedenin o değeri rahatlıkla geçebileceğini bile belirtiyordu.Biz kullanıcılar özellikle 52 saat tutup uygun koşullarda bekletmek mecburiyetinde değiliz ama bir yanlışlık olmadığını söylemek zor değil

zaten mesele bu teclast gibi firmaların özellik belirtirken biraz yüksekten uçacağıydı,benim de öyle derkenki kastım günlük kullanım olduğundan öyle olduğunu belirttim zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

baksanıza
    2.komikaze değil kamikazeden olacak.lütfen böyle 2.sınıf ürünleri sanki çoksüper bişeymiş gibi insanların gözünü boyayarak satmaya çalışma..

quote:

haklısın teşekkürler ürünlerle ilgili tartışırken ürünlere istediğimiz yakıştırmaları yapabiliriz cihaz cihazdır,ama işin içine kişileri katmamalıyız , burası birbiriyle dalaşma değil mp3 playerlar hakkında bilgi alışverişinde bulunma forumu.Kendisini diğer açtığı topicte de uyarmıştım fakat anlamak istemiyor

@pspcü

iriver t10 kullanmış birisiyim,ürünün kitapçığında 2400mah pille 128kpbs şarkılar dinlenerek ve lcd ekran kapalı olarak eq=normal haldeyken 53saatlik pil ömrü vaadi var ve bu vaat oldukça tutarlı,asla yarısı değil o kadar kurcalandığı halde.

cowon d2 için de aynı koşullarda harici kart kullanmadan 52saate yaklaşmak mümkün,kaldı ki bir web sitesinin editörü denemiş ve o değere ulaşmış.Hatta azmedenin o değeri rahatlıkla geçebileceğini bile belirtiyordu.Biz kullanıcılar özellikle 52 saat tutup uygun koşullarda bekletmek mecburiyetinde değiliz ama bir yanlışlık olmadığını söylemek zor değil

zaten mesele bu teclast gibi firmaların özellik belirtirken biraz yüksekten uçacağıydı,benim de öyle derkenki kastım günlük kullanım olduğundan öyle olduğunu belirttim zaten.

valla madem kullanmışsın öyle diyosan öyledir, doğrudur(gerçi ben hala şüpheliyim biraz ama neyse) fakat madem onlar bunu başarabiliyorsa bu alet niye başaramasın! denemeden yorum yapmak yanlış o zaman. çünkü birinin pili 1000mAh diğeri 1600mAh ve zaten buna göre de teclast'ın pil ömrü 10 saat falan daha düşük cowon'dan. yani neden doğru olmasın!

• quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

baksanıza

quote:

@pspcü

valla madem kullanmışsın öyle diyosan öyledir, doğrudur(gerçi ben hala şüpheliyim biraz ama neyse) fakat madem onlar bunu başarabiliyorsa bu alet niye başaramasın! denemeden yorum yapmak yanlış o zaman. çünkü birinin pili 1000mAh diğeri 1600mAh ve zaten buna göre de teclast'ın pil ömrü 10 saat falan daha düşük cowon'dan. yani neden doğru olmasın!

boşver kardeş ya kimse bunların ürününe su dökemez. bunlar denemiş ölçmüş ya biliyo kaç saat pil ömrü olduğunu. bu kadarı da fazla cidden. ne biçim mantıktır bu ya bu ürünün pili yazdığının yarısı gider ya. ama cevabı ben vercem yarın. açık şu an alet.

• açtıgın öbür foruma yazsana,forum kirliliği yapmak yerine.. ayrıca burası satış yeri de değil?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

açtıgın öbür foruma yazsana,forum kirliliği yapmak yerine.. ayrıca burası satış yeri de değil?

yahu bundan sana ne anlamıyorum ilgisi olan açıp okur olmayan gçrmez bile. 700 mesaj atmışın kirlilik diyorsan asıl kirlilik yapan sensin. forum burda satılmasına izin veriyor değil mi? bunda problem olmadığına göre senin gocunman niye onu anlamadım. gölge etme başka ihsan istemez kardeş. gereksiz yere ortamı gerecek mesajlar atıp ortamı KİRLETMEYİN
  • Benm o 741 mesajımın 700ünde insanlara tavsiyeler var. senin gibi ona buna laf yetiştirme yok. asıl senin gibiler oratlıgı kirteliyor. yazılarından da belli oluyor. insan gibi laf söylince kudurmandan belli. ama daha cook kudurursun bu kafayla sen
  • aranızda yurt dışına çıkan varmı bilmiyorum ama tanınmış markaların kurbanı olmayan yurddışında satılıpda türkiyeye gelmeyen ipod muş cartmış curtmuş bunlara 10 basacak ürünler var bunu bilmiyorum bakmadım. başka şeylerden bahsediyorum.
    o yüzden araştırmadan konuşmayın derim en basitinden amozon.com a girerek bile kullanıcısını bulu p yorumlarını okuyabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.