ikisininde özellikleri aynı ama z530i modelinde radyo var.
e250 dede radyo var....
radyo bendede war
quote:
Orjinalden alıntı: FiSHER_MAN
E250 Aldım
Hayırlı olsun kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: badabuba
HAYIRLI OLSUN DOSTUM BELKİ DAHA ÖNCE SAMSUNG KULLANMADIYSAN SIKINTI ÇEKEBİLİRSİN AMA ŞIK BİR TELEFON MESAJ SESİ DEĞİŞMEMESİ Bİ AÇIDAN RAHATSIZ EDİCİ SESİNİ DE YÜKSELTMEK İÇİN BİKAÇ AYAR YAPIYORSUN BİRAZ İNCELERSEN FORUMDA BULABİLİRSİN ONUN DIŞINDA GÜZEL TELEFON TEKRAR HAYIRLI OLSUN
yaf arkadaşım e250 deki sorunlar bunlarla bitmiyoki bitanesi de ben söleyiveriyim.Mesela e250 de radyo dinlerken sürekli kapağın açık olması gerekiyor.Buda cebinde fln radyo dinlemeyi olanaksız kılıyor.Böle saçma bişe olabilir mi yaf....
kapak dediğim şey kızak oluyo yanlış anlaşılmasın.
bence bu fiyata w700i veya k750i alabilirsin bu dediğin modellerden çok daha üstün ama illaki bunları alacam dersen bilemem...:)
quote:
Orjinalden alıntı: Emre654 yaf arkadaşım e250 deki sorunlar bunlarla bitmiyoki bitanesi de ben söleyiveriyim.Mesela e250 de radyo dinlerken sürekli kapağın açık olması gerekiyor.Buda cebinde fln radyo dinlemeyi olanaksız kılıyor.Böle saçma bişe olabilir mi yaf....
e250 kullanıyorum, radyo dinlerken kapağı (kızağı) kapatıp cebime koyuyorum o şekilde dinliyorum
hayırlı olsun
hayırlı olsun
ayarlardan kapak kullanımla ilgili bi ayar var uygulamaları sonlandırı seçersen radyonun kapanması normal
quote:
Orjinalden alıntı: Emre654
quote:
Orjinalden alıntı: badabuba
HAYIRLI OLSUN DOSTUM BELKİ DAHA ÖNCE SAMSUNG KULLANMADIYSAN SIKINTI ÇEKEBİLİRSİN AMA ŞIK BİR TELEFON MESAJ SESİ DEĞİŞMEMESİ Bİ AÇIDAN RAHATSIZ EDİCİ SESİNİ DE YÜKSELTMEK İÇİN BİKAÇ AYAR YAPIYORSUN BİRAZ İNCELERSEN FORUMDA BULABİLİRSİN ONUN DIŞINDA GÜZEL TELEFON TEKRAR HAYIRLI OLSUN
yaf arkadaşım e250 deki sorunlar bunlarla bitmiyoki bitanesi de ben söleyiveriyim.Mesela e250 de radyo dinlerken sürekli kapağın açık olması gerekiyor.Buda cebinde fln radyo dinlemeyi olanaksız kılıyor.Böle saçma bişe olabilir mi yaf....
hayirli olsun dogru tercih
keşke e250 almasaydın artık o telefonu görmekten kusucam herkezte aynı telefonmu olur ya
ben de çok görüyorum ama kullnaışlı bi telefon
quote:
Orjinalden alıntı: emere
keşke e250 almasaydın artık o telefonu görmekten kusucam herkezte aynı telefonmu olur ya
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun güle güle kullan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme