Şimdi Ara

YEni TEl ALıcamda İkisi ARasında KAldım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

ikisininde özellikleri aynı ama z530i modelinde radyo var.

e250 dede radyo var....

radyo bendede war
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiSHER_MAN

E250 Aldım

Hayırlı olsun kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: badabuba

HAYIRLI OLSUN DOSTUM BELKİ DAHA ÖNCE SAMSUNG KULLANMADIYSAN SIKINTI ÇEKEBİLİRSİN AMA ŞIK BİR TELEFON
    MESAJ SESİ DEĞİŞMEMESİ Bİ AÇIDAN RAHATSIZ EDİCİ
    SESİNİ DE YÜKSELTMEK İÇİN BİKAÇ AYAR YAPIYORSUN BİRAZ İNCELERSEN FORUMDA BULABİLİRSİN
    ONUN DIŞINDA GÜZEL TELEFON TEKRAR HAYIRLI OLSUN

yaf arkadaşım e250 deki sorunlar bunlarla bitmiyoki bitanesi de ben söleyiveriyim.Mesela e250 de radyo dinlerken sürekli kapağın açık olması gerekiyor.Buda cebinde fln radyo dinlemeyi olanaksız kılıyor.Böle saçma bişe olabilir mi yaf....

• kapak dediğim şey kızak oluyo yanlış anlaşılmasın.
  • bence bu fiyata w700i veya k750i alabilirsin bu dediğin modellerden çok daha üstün ama illaki bunları alacam dersen bilemem...:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654
    yaf arkadaşım e250 deki sorunlar bunlarla bitmiyoki bitanesi de ben söleyiveriyim.Mesela e250 de radyo dinlerken sürekli kapağın açık olması gerekiyor.Buda cebinde fln radyo dinlemeyi olanaksız kılıyor.Böle saçma bişe olabilir mi yaf....

e250 kullanıyorum, radyo dinlerken kapağı (kızağı) kapatıp cebime koyuyorum
    o şekilde dinliyorum

• hayırlı olsun
  • hayırlı olsun
  • ayarlardan kapak kullanımla ilgili bi ayar var uygulamaları sonlandırı seçersen radyonun kapanması normal
    quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

quote:

Orjinalden alıntı: badabuba

HAYIRLI OLSUN DOSTUM BELKİ DAHA ÖNCE SAMSUNG KULLANMADIYSAN SIKINTI ÇEKEBİLİRSİN AMA ŞIK BİR TELEFON
    MESAJ SESİ DEĞİŞMEMESİ Bİ AÇIDAN RAHATSIZ EDİCİ
    SESİNİ DE YÜKSELTMEK İÇİN BİKAÇ AYAR YAPIYORSUN BİRAZ İNCELERSEN FORUMDA BULABİLİRSİN
    ONUN DIŞINDA GÜZEL TELEFON TEKRAR HAYIRLI OLSUN

• hayirli olsun dogru tercih
  • keşke e250 almasaydın artık o telefonu görmekten kusucam herkezte aynı telefonmu olur ya
  • ben de çok görüyorum ama kullnaışlı bi telefon
    quote:

Orjinalden alıntı: emere

keşke e250 almasaydın artık o telefonu görmekten kusucam herkezte aynı telefonmu olur ya
  • Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.