Şimdi Ara

YENİ TELEFON ALACAĞIM YARDIM EDİN. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 15 gündür S4 sahibiyim Batman dark rises ve Modern combat 3 oynuyorum yağ gibi akıyor. Aldığım günden beri kapatmadım ufacık kasma dahi yok. Çok memnunum.
  • Htc one

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 aldim iphone 4sten sonra pek de ahim sahim gelmedi bana acikcasi ayni eskiden sgs2 aldigimdaki hali gibiydi. Klasik android isletim sistemli cihaz bu da. Aosp programina dahil etmezlerse saticam hic kullanmayacagim 250 tane ozelligi var telefonun. Kamerasi ekrani kasasi cok hosuma gitti ama orasi ayri. İphone dusunmem dersen kardes; android olarak alayini kullandim biliyorum; nexus serisi onceligin olsun onun disinda htcymis lgmis kafan agridigina degmez samsung amirallerinden ve nexuslardan birini almalisin. Note lar da cok buyuk kullanissiz. Bence nexus-s4 birini sec

• iphone dan başka telefon alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Black. -- 26 Ağustos 2013; 16:55:54 >
  • S4 al 64 gb card abarti ama 8 veya 16 gb class 10 cart alicaksin sonra ver elini oyunlar bende kullaniyorum oyunlar su gibi :D

• Ben note 3 ü bekle derim.
  • arkadaşlar tüm öneriler için teşekkür ederim.en mantıklısı note 3 ü beklemek olacak sanırım.bu arada cihazlara bakmaya gidemedim işten geldim evde misafir vardı şu vakittede gidemem .
  • arkadaşlar yine de parlak önerilerde bulunursanız memnun olurum.peki şu zamanda note 2 almak mantıklı mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayaletPasa

arkadaşlar yine de parlak önerilerde bulunursanız memnun olurum.peki şu zamanda note 2 almak mantıklı mıdır?

Note 2 degilde s4 mantikli

• htc one alırdım yerinde olsam herkesin elinde görüyorum s3 s4 soğudum artık telefondan
  • Htc one / xperıa Z.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.