Bildirim
Yeni Telefon İlk Şarj
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yeni nesil polymer pillerde şarjı %20 nin altına indirme 8 saat beklemene yada pili tamamen boşaltmana gerek yok ilk şarjını pil dolana kadar yapsan yeterli -
quote:
Orijinalden alıntı: TUFANER
yeni nesil polymer pillerde şarjı %20 nin altına indirme 8 saat beklemene yada pili tamamen boşaltmana gerek yok ilk şarjını pil dolana kadar yapsan yeterli
Teşekkürler cevabınız için -
önemli degil fazla şarj yeni yada eski tum pil ve batarya grublarında herzaman zararlıdır birde pili tamamen boşaltma zaten kaliteli şarj cihazın varsa pil dolduktan sonra şarjı keser şarj kesildikten sonrada 8-10 saat şarja takılı kalmasının anlamı yoktur -
ilk şarjı dolana kadar yap, ondan sonra 1 kere şarjı tamamen bitir ardından tel kapalı full şarj yap bayarya açılsın, sonra istediğin gibi kullan -
Yeni telefon aldım. Nasıl şarj edeceğim konusunda bilgi ararken şuraya denk geldim. Konu eski ama olsun yine de birilerine faydası olur belki.
Yeni Telefon Şarj -
Konu ilk şarj ama benimde bir sorum var. Ben mesela iphone kullanıyorum %100 olunca hemen çekmiyorım 15-20 dk sonra çekiyorum. Böylece %100 den %99 a düşmesi 25-30 dk sürüyor. Bunun bataryaya bir zararı varmıdır. Yani %100 olunca hemen çıkarmalımıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazı İlk açtığınız şarj ile kullanin %10-20 arasında sarja takın ve 100% olduktan sonra çıkarıp kullanın. Bundan sonraki süreçlerde de normal şartlarda bu şekilde sarj ederseniz en iyi verimi alabilirsiniz. Önemli olan şey tam dolumda çıkartmaya özen gösterin ve şarj dolum esnasında telefonu kullanmayın. Normal şartlarda bu şekilde şarj etmek en iyisidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- samsung türkiye garantili ne demek
- pwm dimming nedir
- asker telefonu internetli
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- play protect nedir
- telegramda video nasıl izlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X