Şimdi Ara

Yeni Tesla Model Y Çin'de satışa çıktı! İşte tasarımı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön ve arka tasarım bence daha iyi olmuş. Keşke maliyeti artıran cam tavan iptal olsaydı zaten perdede yok. Elektrikli geri yatan koltukta çok gerekli mi acaba? Bu iki özellik olmasa 2-3 bin dolar daha ucuzlamaz mı araç? Daha erişebilir hale gelir ülkemiz için.

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    önce üst versiyonlara gelecektir 2026 gibi Model S ve X in yenileneceğini düşünüyorum sonra bunlara gelir

• desparegas D kullanıcısına yanıt
    göz doktoruna randevu almalısın hocam

• swat882 kullanıcısına yanıt
    sadece tasarım eleştirisi;
    arka tasarım eskiye göre çok iyi gösterdiğim herkes hemfikir dodge havası var.
    ama ön tasarım eskiye göre çok daha kötü citroen gibi çizgi farlar ön ve arka tasarım arasında bütünlük yok gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene çirkin. Model 3 yakışıklılığı yok. Bari 800 volt olsaymış. Tipini beğenen için kafada soru işareti bırakmazdı. Direk alınır geçilirdi üzücü.

• Dönüş çapında iyileştirme ve süspansiyonlarda biraz yumuşama var mı acaba?
    Koltukların daha konforlu hale getirilmesine ve koltuk soğutma gelmesine eminim makyajlı modelini bekleyen kullanıcılar çok sevinmiştir. Çünkü uzaktan erişimle kışın sıcak arabaya binenler şimdi de yazın serin arabaya binecekler.

Ancak umarım 3 temel sorundan yalnızca 1'inde iyileştirme yapmamışlardır.

• tunatek kullanıcısına yanıt
    Direksiyon bence önceki nesile göre evrim atladı

• swat882 kullanıcısına yanıt
    Corolla cross hibrit ile 650 km yi geçemedim şahsen fazla şişirilmiş teknoloji dizel'in yanına yaklaşamaz eğer konumuz yakıt tüketimi ve menzil ise

• Arkadaşlar haberdeki menzil değerleri CLTC'ye göre yani Çin verilerine göre yapılmış, WLTP değerleri değil bilginize.

Aracın WLTP değerleri SR için 466km, LR AWD ise 551 km. Ben bu aracı bekliyordum fakat menzil konusunda hayal kırıklığına uğradım.

Onun dışında bu aracın 800v mimari ile gelmeyeceği belliydi zaten niye böyle yorumlar yapılmış anlamadım, beklenecek bir teknoloji değil 2025 yılı için. Onun dışında yenilikleri verimlilik ve konfor anlamında beğendim. Elektrikli arka koltuklar, ön bagaj artmış, büyük ekran, arka ekran, yeni soğutmalı koltuklar, hoparlör sayısı daha da artmış, bağlantı kalitesinin artması, süspansiyonu yumuşamış (deneyeceğiz), yalıtımı daha da iyi olmuş (deneyeceğiz) vs vs. Ön tasarım ise karlı havada çekilen sızıntılardan daha güzelmiş sanırım alışabiliriz. Tek merak ettiğim dönüş çapı konusunda da bir geliştirme var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gangnamstyle16 -- 10 Ocak 2025; 15:42:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.