Şimdi Ara

Yeni tip ehliyet hakkında bilgi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
6
Favori
11.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu 5 yılda bir sağlık kontrolü olacak denilen şey yok ozaman. 10 yıl vermişler size çünkü
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    C ve sonrası ehliyetler için 5 yıl B ve öncesi için 10 yıl Hocam, 5 yıl sonra rapor yenilemezsem C ve sonrasını kullanamıyorum ama B geçerli olmaya devam ediyor.
  • hocam size hangi numaradan mesaj gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümit5725 Ü kullanıcısına yanıt
    Numara yok Hocam, PTT yazıyor gönderen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

Ehliyetim geldi beyler, başvurduktan 8 gün sonra teslim edildi.

Hayırlı olsun hocam sonunda kavuştunuz pazartesi başka bir emniyette basvuruyu yapıcam artık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinless34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Hocam, darısı başınıza :)
  • Ben 30 hatta 40 lira vermeye razıyım, şunları ya tek bir yerden yapalım koşturmayalım sağa sola, ya da e devletten işlem yapayım adresime gelsin, abi yıl oldu 2016 saçma sapan kağıt işleriyle uğraşıyoruz...
  • yeni ehliyetlerin üstünde tc kimlik numaraları yazıyor mu

• aozgur47 kullanıcısına yanıt
    Yazıyor Hocam, altta ki linke ss ekledim.

http://forum.donanimhaber.com/m_113629095/f_//tm.htm#113639130
  • kan grubu kartı şartmı ? illa hastanede test mi yapmamız gerekli ?
  • mıçanadam M kullanıcısına yanıt
    Şart değil Hocam, eski ehliyetiniz de yazıyor zaten, beyanı da kabul ediyorlar.

• Benim ehliyette yazıyor almama gerek yok ozaman ?
  • Kan gurubu için sizin beyanınız yeterli. Ben bulunduğum ilçe (zonguldak/devrek) aile hekimine gittim. Hekim Dr murat akın bey (kendisini şahsen de tanırım ) aile hekimleri olarak karar aldıklarını ve uzmana yönlendirdiklerini söyledi iki gündür göz, nöroloji,psikiyatr, dahiliye dolaştım.Buradan kendini bir nane sanan o dr murat akın a da selam olsun. Bu akşam trafik şb ye evrakları verdim. Geçici belgemi aldım. Ehliyetimde chip var ve bazen ticari araç kullandığımı söyledim benden yazı alarak eski ehliyetimi de verdiler şimdi beklemedeyiz bakalım. Bulunduğum ilçe küçük bir ilçe olduğu için randevu vs gerekmiyor bugün öğlenden sonra gittim önüm de 1 kişi vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 20 Ocak 2016; 20:23:59 >
  • Izmir de nerdeyse 10 günden beridir randevuler dolu yazıyor. Daha başlamadılar mı? Yoksa?
    Hiç izmirden işlem yapan var mı?

• salserol kullanıcısına yanıt
    8 Ocak günü yaptım ben hocam Tepecik'te. Randevuler sınırlı açılıyor hemen bitiyor sanırım. Bu arada randevusuz de gidebilirsiniz sanırım. Çünkü emniyet içerisinde randevululer önceliklidir diye yazılar asmışlar. Bir şansınızı deneyebilirsiniz ama çok acil bir şey değil.
  • Mrblar.2005 yilindan alinma b ehliyetim var. Evvelsi gun A2 motor sinavindan basariyla gectim.simdi benim icin surec nasil isleyecek?motor icin verilmesi gereken vergi vs. Ucretleri vermeden direk hem b hem A2 ehliyeti yenilesem ne guzel olurdu 15 liraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

Mrblar.2005 yilindan alinma b ehliyetim var. Evvelsi gun A2 motor sinavindan basariyla gectim.simdi benim icin surec nasil isleyecek?motor icin verilmesi gereken vergi vs. Ucretleri vermeden direk hem b hem A2 ehliyeti yenilesem ne guzel olurdu 15 liraya

Ben de b sinifa motorsiklet eklettirdim

133 kusur ehliyet harc
    108 lira ehliyet bedeli
    20 lira yardim payi verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

quote:

Mrblar.2005 yilindan alinma b ehliyetim var. Evvelsi gun A2 motor sinavindan basariyla gectim.simdi benim icin surec nasil isleyecek?motor icin verilmesi gereken vergi vs. Ucretleri vermeden direk hem b hem A2 ehliyeti yenilesem ne guzel olurdu 15 liraya

133 kusur ehliyet harc
    108 lira ehliyet bedeli

Kredi kartla oluyo mu hocam odemeler?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: individual

quote:

133 kusur ehliyet harc
    108 lira ehliyet bedeli

Kredi kartla oluyo mu hocam odemeler?

Acikcasi bilgim yok ama kredi kartinizin bagli oldugu bankadan nakit kullanmadan odeyebilirsiniz diye dusunuyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.