sagem myx5-2v ve sagem myx6-2 yi incemeni tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: fallenangel
birara dusunmedim diil acikcasi .arcelik lg sistemini kullaniyormus zaten.. yane arcelik yerine lg alinir. lg yide arastiridm memnun olmayan cok varmis..
SEN YİNEDE BİR SİTEYE GİR FİKRİN DEĞİŞEBİLİR. SERVİSTEN PROBLEM ÇEKMEZSİN ENAZINDAN. BİRDE FARKLI OLURSUN MARKA BAĞIMLILARINDAN.
eger sarj süresi senin icin onemli ise philips xenium 650 nin üzerine bir telefon yok aynı zamanda renki ekranlı vs güzel bir telefon belki ilgilenebilirsin3 hafta stand by 25 saati askın konusma süresi
lg 3400 ün bekleme süresi çok kısa soyle acıklayayım 1 gün açık(gece yok) ve o gün 2 saat konuşma şarj bitiyor.
Simdi philips xeniumlara bakıyorum Xenium9@9i geldi yenice (philips 960) 1.3 mp kamera 20 mb veya 18 hafıza 21 gün bekleme 8.5 saat konusma süresi ama kızıloteleri problemliymis bunun teknosa fiyatı 499 ytl
diğer secim xenium9@9c (philips 650) kamera yok hafıza 8 mb heralde o da 289 ytl
evet kesinlikle gren :) acaba onlarin disinda cikarmi diye bir arastirim demistim demek yok samsung her zaman :)
tekrar saol!
yok arkaadslar philips cidden becerememis bu tlf isini gibi gelmisti bana..
lg 3400 ün bekleme süresi çok kısa soyle acıklayayım 1 gün açık(gece yok) ve o gün 2 saat konuşma şarj bitiyor.
Simdi philips xeniumlara bakıyorum Xenium9@9i geldi yenice (philips 960) 1.3 mp kamera 20 mb veya 18 hafıza 21 gün bekleme 8.5 saat konusma süresi ama kızıloteleri problemliymis bunun teknosa fiyatı 499 ytl
diğer secim xenium9@9c (philips 650) kamera yok hafıza 8 mb heralde o da 289 ytl
lg yaramaz direk ozaman cidden
Evet yaramaz. Aslında telefon hoş ama. Yine de pil çok onemli mpx200 ü biliyoruz hepimiz, canavar gibi telefon ama pili yetersiz. Lg de ona benziyor, piyasadaki en az şarjı giden telefonlardan biri aldıktan 10 gün sonra iade etmiştim kendilerini.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme