Yeni bilgisayar topladım. Fakat güç tuşuna bastığımda bilgisayar bazen açılıyor bazen açılmıyor. Ortalama her 5 denemede bir bu sorunu yapıyor. Fanlar ve ışıklar çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor.
Bu sorun bilgisayarı yeniden başlat yapınca da oluyor. İlk açılış olması gerekmiyor.
Ya reset tuşuna basmam gerekiyor ya da güç tuşuyla kapatıp tekrar açmam gerekiyor.
Daha 1 hafta bile olmadı alalı. İlk günden beri var bu sorun. Tüm donanımları vatanbilgisayardan aldım.
RAM'leri tek tek taktım bir slot boşta olacak şekilde aynı sorun devam etti. RAM'lerde sorun olduğunu düşünmüyorum bu yüzden. Anakart veya PSU'dan şüpheleniyorum. Acaba anakart yetersiz mi geliyor işlemciye? Yada PSU mu kalitesiz besleyemiyor mu? Tespit edebilsem garantiye yollayacağım zaten. Benzer sorunu yaşayanların veya bilgili arkadaşların fikrine ihtiyacım var. Teşekkürler.
işlemciye yetersiz gelme gibi durum olamaz ya çalışır ya çalışmaz psu+ekran kartı+ veya anakart kuvet ve muhtemel anakart gibi duruyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme