Şimdi Ara

YENİ TOPLANACAK PC YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2013 de bıraktığım bilgisayarcılık mesleğimden dolayı teknolojiye biraz uzak kaldığımdan sizlerden yardım talep ediyorum.

almak istediğim cihazda bi 4070ti ekran kartı

32gb ram

intelmi amd mi orda çok kararsızım

böyle bir sistem toplamak istiyorum.

hazır sistemlerede baktım internetten.

itopya tarzı siteler var. bu tarz siteler ne kadar güvenilir bu konuda da yardım bekliyorum.

vatandan baktım ama onun fiyatları biraz uçuk gibi

maddi olarak ayırdığım bütçe 45-50bin tl civarı.

şuanki kullandığım sistemde bu şekilde

yeni cihazı alınca bunu da forumda değerinde elden çıkarmayı düşünüyorum

Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz  3.30 GHz

8,00 GB (kullanılabilir: 7,90 GB)

zotac 470 amp ekran kartı

corsair 120gb sata3 ssd

650w power

• İntel uzun ömürlü ve performansa dayalı iken amd intele göre daha az ömrü var ama intele göre daha iyi performans verir. Ben uzun ömürlü olduğu için intel kullanıyorum. Sadece bunlarda değil. Amd çok ısınıyor birde amdnin yazılımsal sorunları var haberin olsun. Oyun için mi iş için mi bilgisayar toplayacaksın?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Desicion kullanıcısına yanıt
    Oyun için...

• Merhaba,

Bir önceki arkadaşın yorumunu çok fazla dikkate almayınız. AMD + NVIDIA ikilisi ile tam bir performans oyun canavarı bir sistem toplayabilirsiniz. Black Friday ve Yıl sonu kampanyaları ile bütçenize uygun iyi bir sistem bulabilirsiniz.

Eskiye göre bir çok farklı bilgisayar satıcı firma var. Eskiden sadece Vatan bilgisayar olduğu için +30 yaş kişilerin oraya yönlenmesi normal bende sizin gibiyim.

Açıkcası İstanbul'da ikamet ediyorsanız. İtopya, Inventus, Gaming.gen.tr, Sinerji Bilgisayar gibi yerlere yönlenebilirsiniz. Bazılarının fiziksel mağazası var.

Bu markalar ile olumlu veya olumsuz konular yaşayan bir çok kişi var. Genel olarak teknolojik ürünler umarım bir problem yaşamazsınız.

• kemal2238 kullanıcısına yanıt
    Benim yazdıklarıma aldırma demiş ama internetten küçük bir araştırmayla bile dediklerimin doğruluğunu görürsün. Fiziksel mağazaları olanlara gidipte kasanı toplayabilirsin orada yardımcı oluyorlar.

• Şunuda sorabilirmiyim sizlere.
    2025 mayısta sanırım windows10 sonlanacakmış.
    Benimde şuanki sistemimdeki işlemci desteklemediği için win11 yüklenmiyor.

Buna nasıl bir çözüm bulunur. Gerçekten win10 kullanıcılarının cihazları çöpmü olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.