Şimdi Ara

Yeni toplattığım bilgisayar kasıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün toplattığım bilgisayara windows 7 x64 kurdum. Güncellemelerini yaptım. Tüm driverlarını kurup güncelledim. Fakat ne zaman bir tarayıcı açıp internete girmeye çalışsam bilgisayar kasıyor. Chrome, Mozilla, IE hepsinde denedim hepsinde aynı sorun var. Özellikle bilgisayara bir program yada oyun kurarken bu tarayıcılara girdiğimde normalden çok daha kasma oluyor. Normal halinde oyunları en yüksek ayarlarda sorunsuz çalıştırıyor. Klasörler ve programlar arası geçiş çok hızlı fakat yukarda yazdığım durumlarda pc kasıyor nedeni ne olabilir.

Intel Core CI5 3330 3.0 GHZ 6MB LGA
    Asus P8H61-M LX H61 DDR3 1333Mhz
    HDD pc-3.5 500GB SEAGATE 7200 16MB SAT3
    VGA-ATI Sapphire 6870 1GB DDR5 256

• yokmu yardımcı olacak biri.
  • Tarayici actiginizda gorev yoneticisinden bi bakarmisiniz cpu yuku ve calisan programlara.
    ANtivirus yazilimi var mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cpu neredeyse 0 sadece chrome açınca bir iki oynuyor sonra düşüyor. bilgisayara en başta 2 defa format attım. Nod 32 ile tamamını tarattım ama bişey yok. Bazen arama yapmak istiyorum yazı kutusuna tıklıyorum 3 5 saniye donuyo. Her harf 2 saniyede yazılıyo. Bazen hiçbişey yokmuş gibi hızlı bir şekilde kullanıyorum. Bu durumun neden kaynaklandığını bulamadım. Donanımda bir sorun olmasından korkuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.