|
Yeni Toyota C-HR bu tasarımla geliyor! Üstelik bu kez PHEV versiyon da var
-
-
Çok iyi duruyor.
-
Araya DS direksiyonu sıkışmış Atmosferik mi gelecek yine , şöyle bir aracın olacak dışardan bakan off nasıl gidiyordur bu diyecek. Sen ise gaza basacaksın, araç bağıracak gitmeyecek Şu atmosferik sevdasından vazgeçsin artık Toyota.
-
How Wheels arabalarına benziyor. Tasarımı hoşuma gitti.
-
Çok da değişmeyecek diye belirttiğiniz değişecek şeyler tasarımı oldukça etkileyecek konular zaten. Sırf bunların değişmesi arabayı bambaşka bir boyuta götürebilir.
-
Şu japonların kıtmetini bilemedik.
-
Daha da iyileştirilsede arka cam çok ufak. Arkada oturanı daraltıyor yahu.
Güzel görünüyor beğendim ama.
-
Yine muazzam bir füturistik Japon tasarımı. Bayıldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim Sakaryalı daha seksi olmuş.
-
tam elektriklisi de çıksaydı keşke
-
C-hr'den beklediklerinin üzerinde talep gördüler, çıtayı daha da yükseltmişler.
Ülkemizdeki saçma vergi dilimi değişmediği sürece biz yine tadını alamayacağız. 2.0 hibrit 223hp motor gelir muhtemelen. Tadı onunla çıkar. Bize de 1.8 140hp.
-
Chr bana göre Toyota nın en özgün tasarımlarından biridir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harikulade bir tasarım ve tabi ki Toyota kalitesi. Umarım lansman fiyatı uygun olur...
-
Hocam sen bilirsin chr şimdi B SUV mu oluyor , C SUV mu?
C
Önce şu arkadaki dar camı genişletip dizler için de arkada yer açmaları lazım, her şey sadece tasarım değil. Arkası resmen hapishane gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 5 Aralık 2022; 17:33:31 >
-
Toyota Corolla cross , rav4 bunlarda C SUV diye geçmiyor mu . Toyota'nın halihazırda üç tane C segment suv'umu var yani . Garip ...
Her keseye, her kullanıcıya uygun model çıkarıyorlar artık. Rekabet çetin. Segment olayı biraz hikâye kaldı.
Evet, benzer durum Ferrari de var. Yıllardır 1.5 hibrit 140-150hp lik versiyon çıkarmadılar.
Corolla Cross klasik C SUV, C-HR spor C SUV, RAV4 ise büyük C SUV
Önce şu arkadaki dar camı genişletip dizler için de arkada yer açmaları lazım, her şey sadece tasarım değil. Arkası resmen hapishane gibi
|
Chr bana göre Toyota nın en özgün tasarımlarından biridir
|
Otomobil forumundaki yorumlar bile ülke olarak seviyemizi gösteriyor. C-hr, coupe high rider'dan alıyor ismini. Yüksek olması önemli değil. Coupe araç. Yerden yüksek coupe. Sürüş ve tasarım öncelikli. Coupe araçtan ferah arka hacim, büyük arka camlar beklemek ne kadar garip. Hasta mısınız yahu? Mercedes bile e coupe de c serisi platformu kullanıyor, arka camlar, hacim küçük. Coupe deyince ne anlıyorsunuz? Takmışlar arka yaşam alanına. Size hitap etmiyor olabilir.Bana da hiç hitap etmiyor. Corolla cross var. Al sana tatsız tutsuz, ferah hacimli araba. Bu araba coupe. Coupe den beklenilen sürüş, tasarım ögelerini sunuyor. Fazlasını bekliyorsanız sıkıntı sizde. |
Evet, benzer durum Ferrari de var. Yıllardır 1.5 hibrit 140-150hp lik versiyon çıkarmadılar. |
Adeta tekerlekli bir böcek.
|
Klasik ortadoğu zihniyeti ne anlasın sürüşten, coupe'den hocam. Vereceksin hangar gibi arka yaşam alanını 6 çocuk rahatça binecek, 650 litreden az bagaj da koyma ki adam patitis atacak. |
Benzer içerikler
- instagram aktiflik kapatma
- instagram takipçi hilesi
- deepfake yapma
- twitter takipçi hilesi
- twitter kullanıcı adı değiştirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X