|
Yeni Toyota Proace City Türkiye fiyatı açıklandı
-
-
Berlingoya benzeten bir tek ben miyim acaba?
Rakipelrine gore fiyati yuksek sanki. Caddy gibi isleri iyi giden esnaflar alir bunu boyle giderse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rifter almak yerine yok neden 30-40.000 fazladan ödesin insanlar?
-
Ulan aracı PSA grubundan çarpıyorsunuz onlardan yüksek fiyat koyuyorsunuz bu ne iş :D
Neyse ki Peugeot ile anlaşmasına motor ve şanzımanları da eklemiş yoksa p*ç ederdi güpgüzelim aracı atmosferik+cvt ile caponlar.
Gram akıl yok şunlarda ego arşa dayanmış ama.
-
aynı banttan mı iniyor bu araba da? tıpkısının aynısı olmuş resmen sadece toyota etiketi basılmış. bu fiyatlarla pek de tutacağını zannetmiyorum. özellikle içi opel combo ile %90 aynı.
-
199 bin tlye kac adet satacaklar peki. Talebi karsilayabilecekler mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peugeot Rifter, Citroen Berlingo, Opel Combo ve Toyora Proace City. 4'ü de birebir aynı araba. 1-2 tır numunelik satarlar en fazla.
-
Rifterin kasa dostlar neden bu kadar yorumladınız ki Mercedesin citanı gibi işte kangoo citan -
Önceki kasasıyla Berlingo Türkiye'de oldukça fazla satmış bir araç. Zaten motor da PSA grubundan, şeklen de PSA ama bir arkadaşın da yazdığı gibi; Rifter varken neden buna daha fazla ödeyesin ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 24 Mart 2021; 15:59:32 >
-
Ben de boyle dusunuyorum. Fiyati pahali. Motor psa, serviste bakim ve parca fiyatlari fazla olur diye tahmin ediyorum. Tipki bmw motorlu verso ve avensis gibi
Bütün galeri, tüm resimler hatalı zira uzun kasaya aitler. Ancak satışta olan hep kısa kasa. 4 marka oldular hepsi kısa. Aynısının kısasını doblo olarak da çıkarırlarsa 5 olacak kısa kısa alın. Allah bin türlü belanızı versin ne diyimki daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 24 Mart 2021; 16:27:0 >
-
Gören de rifter 100k falan sanar
+ supra
Bu fiyatlara vergi dahil mi
Peugeot, Citroen ve Opel'in ürünleriyle aynı fabrikalarda (Portekiz ve İspanya) üretiliyor.
-
Caddy varken hele ki yeni caddy teknoloji ve kalitede zirvede tek başınayken rekabet zor olur.
Fiyat sayfasında arden opel combo life 1.5 130hp oto-8 için 204 fiyat yazmıştı ,cam tavanlı,4 cam oto,16" alaşım jant 8" ekran ,camı ayrı açılan bagaj kapağı hepsi standart
-
Uçmuş bunlar
Ne kamyonetmiş be. Önüne konmadık amblem kalmadı.
Arka kısma dokunmaya kiyamiyorlar nedense.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ulan aracı PSA grubundan çarpıyorsunuz onlardan yüksek fiyat koyuyorsunuz bu ne iş :D
Neyse ki Peugeot ile anlaşmasına motor ve şanzımanları da eklemiş yoksa p*ç ederdi güpgüzelim aracı atmosferik+cvt ile caponlar. Gram akıl yok şunlarda ego arşa dayanmış ama. |
Peugeot Rifter, Citroen Berlingo, Opel Combo ve Toyora Proace City. 4'ü de birebir aynı araba. 1-2 tır numunelik satarlar en fazla. |
caponlara kalsa kıyamazlardı ticariye böyle şanzıman koymayı demek istedim orda ama ironi... lexus'a layık görüyorlar 8 ileriyi anca. edit:imla |
Ne kamyonetmiş be. Önüne konmadık amblem kalmadı.
Arka kısma dokunmaya kiyamiyorlar nedense. |
Rifter almak yerine yok neden 30-40.000 fazladan ödesin insanlar? |
pejonun kullandığı 6-8 ileri otomatikleri aisin daha doğrusu toyota veriyor zaten. |
Benzer içerikler
- sfs ne demek
- whatsapp hesabı silme
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- tiktok keşfet saatleri
- instagram hesabı kurtarma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X