Şimdi Ara

Yeni Türk FPS Oyunu Z-Sky (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaplamaları değiştirebilirsen daha güzel olur :) Bu motorla daha iyi kaplamalar yapılabilinir . Silahlar güzel gibi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Kaplamaları değiştirebilirsen daha güzel olur :) Bu motorla daha iyi kaplamalar yapılabilinir . Silahlar güzel gibi ;)

Onlar pek sorun değil ancak şuan fizik konusunda düşünceliyim Unreal da fizik konusunda neler yapıla bilir ve herhangibir fizik motoru entegremi vs bilmiyorum :(
  • Kolay gelsin umarım başarılı olursunuz.
  • bi cacık olmayacak gibi..ama hayırlısı olsun ..
  • Tek başına, Unreal, C++.. Zor gibi . Ben denemiştim ama yapamadım(farklı dil, farklı motor) herkes benim gibi değil ya. Ortaya birşeyler çıkarabilirsen önünde saygıyla eğilirim. Tek başına yazılım geliştirmek özellikle oyun yazmak çok zor bir iş. Kolay gelsin görüntüleri beğendim .
  • grafiker in burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßLaCK_EaGLe

bi cacık olmayacak gibi..ama hayırlısı olsun ..

Senden olur ama.
  • O zaman çalışmalara başlayın merakla takip edicem konuyu @amonobel arkadaşımızda anlıyor sanırım o işlerden en azından demo olarak 1 bölüm yapmaya çalışın test edelim eksikleri vs söyleyelim güzel olur . Kan efekleri güzel olursa daha iyi olur

• hadi bakalım kolay gelsin ailecek takipçiniziz
  • Ücretsiz Unreal Engine 3 motorundan yararlanıyorsun demek =) neyse çalışmaya devam son sürat
  • Ben böyle editörlerin meraklısıyım ve farcry,crysis oyunlarının editörü sandbox ile uğraşmışlığım var son zamanlarda cod:waw editörü ile zombi haritası yapıyordum ve bu unreal3 ücretsiz editörü indirdim ama bişey anlamadım sildim sonra.

Görünüşe göre resimlerden binaları etrafa çiziyorsun yani dış atmosfer olacak o yüzden kaplamalar fazla bile iyi.;)Yeni resimleri bekliyoruz hakkında daha çok şey anlatırsan sevinirim şimdiden Allah sabır versin tek başına birşeyler yapmak gerçekten zor heleki editör hakkında tam bilgiye sahip değilsen off.Allah sabır versin başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

Senden olur ama.

olur,olur..
  • Beta tester olabilirim :D
  • Kolay gelsin. Sende gelecek görüyorum.
  • kolay gelsin hocam..

umarım istediğiniz gibi olur..
  • quote:

quote:

quote:

Senden olur ama.

olur,olur..

Tamam o zaman git bir yoğurt kap gel.

• zero2900 destek olanlara teşekkürlerini iletiyor
  • Destekleriniz için teşekkür ederim destek olmayan beyenmeyenin de canı sağ olsun ne diyelim. :)

Arkadaşın benim adıma cevap yazmasının nedeni forumda 2 gündür ileti yazamama dı sorunum yeni düzeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero2900 -- 10 Aralık 2009; 18:21:31 >
  • Gerçekten çok çok başarılar çok mutlu oldum.Ancak arkadaşın oyunu yetiştirip elle tutulur birşey yapması için 8,9 kişilik bir ekibi olması lazım.Cs de iceworld gibi bir map 4 gün uğraştırıyorsa vay gele halimize,Ayrıca rakiplerin yere düşen silahlarını almamız şart Delta force veya frontlines e benzemesse iyi olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Senden olur ama.

olur,olur..

Tamam o zaman git bir yoğurt kap gel.

Yeni Türk FPS Oyunu Z-Sky

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.