Şimdi Ara

YENİ ÜMRANİYE OTO PAZARI NERDE ARKADAŞLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 hafta önce kartal oto pazarı ümraniyeye taşınmış sanırım nerde olduğunu bilen varmı? 4. leventteyim arabamla gidicem...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ümraniye Oto Pazarı'nın Yeni Adresi

Ümraniye Açık Oto Pazarı yeni adresine taşındı. {ümraniye açık oto pazarı nereye taşındı} sorusunun cevabı: İMES Sanayi Bölgesi.

Yeni Ümraniye Oto Pazarı, {ümraniye oto pazarı} olarak bilinen eski yerinden İMES Sanayi Bölgesi'ne taşındı. {ümraniye açık oto pazarı nerede} diye merak ediyorsanız, adres şu şekilde: İMES Sanayi Bölgesi, 3. Kısım, Ümraniye, İstanbul.

Ümraniye Oto Pazarı, {ümraniye araba pazarı} olarak da bilinen, İstanbul'un en büyük oto pazarlarından biridir. {ümraniye oto pazari} olarak da yazılan pazar, yeni yerinde de araç alım satımı, ikinci el araç satışı ve otomotiv sektörüyle ilgili hizmetler sunmaya devam ediyor.

Ümraniye Oto Pazarı Yol Tarifi

Ümraniye Oto Pazarı'na ulaşım için TEM Otoyolu'nun Ümraniye çıkışını kullanabilirsiniz. Çıkıştan sonra İMES Sanayi Bölgesi yönüne ilerleyin. Pazar, sanayi bölgesinin içinde yer almaktadır.

Toplu taşıma ile ulaşım için ise Ümraniye Metro İstasyonu'ndan 132T numaralı otobüse binerek İMES Sanayi Bölgesi durağında inebilirsiniz.

Ümraniye Oto Pazarı Hakkında

Ümraniye Oto Pazarı, haftanın 7 günü 09:00-19:00 saatleri arasında açıktır. Pazar alanı, açık oto parkı olarak hizmet vermektedir. Pazar içerisinde çeşitli otomotiv firmaları, ikinci el araç satıcıları ve otomotiv sektörüyle ilgili hizmet sunan işletmeler bulunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar var mı böyle bir şey bilen var mı bende pazar günü gideceğim????
  • benim soruma ben cevap verim çünkü bu 2 aylık topic
    ümraniyede devlet hastanesi var kazım karabekirdi sanırım hemen onun orda artık kartal da pazar yok yeni yeri ümraniye..
  • komik bı olay olmus burda :D bırı topıc acmıs bırı de bı soru sormus sonra acna da cvp vermıs:D:D:D
  • beyler ne 2-3 haftası neredeyse 2 ay oldu yanılmıyorsam devlet hastanesinin yanı diye geçiyordu tam emin degilmi

diyarbakırdan tarif ediyoz olaya bak beaa
  • aga ben dün kartal oto pazarının oraya gittim bi yere gittii falan yok aynı yerinde duruo
    kartal siemensin ordan yukarı çıkınca
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe_04

komik bı olay olmus burda :D bırı topıc acmıs bırı de bı soru sormus sonra acna da cvp vermıs:D:D:D

abi bende topicin 2 aylık oldugunun yeni farkına vardım harbi topici acan kişi yine kendi cevap vermiş bende onun ardından cevap vermişim gırgır olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel olmuş hakkaten.
    Bu arada arkadaşım sen 4. Levent ' in neresindensin ? İçinden mi ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Güzel olmuş hakkaten.
    Bu arada arkadaşım sen 4. Levent ' in neresindensin ? İçinden mi ???

yok kardeş kenarındanım yani sanayi mah. den
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.