@mert hocam sen yapsan nolur, sen orjinal oyunlarınla takılan son derece legal bi insansın orjinalinde bu yönü çok güzel, live mive, ban falan korkmak yok
işte orjinalin en sevdiğim yanı tırsma yok :)
en sevmediğim yanı oyun çıkınca hemen oynayamıosun.Amerikadan yol alıyor :)
quote:
Orjinalden alıntı: valentineleon
ne update i olduğunu bilmiyorum ama geldi.şu anda herkese gelmedi.ben malesef ne olduğunu bilmeden yaptım
Geçen updateden kalan hesabı kapatacak Microsoft herhalde.Herkese gelmemeside şaşırtıcı.Herhalde geçen updatede emin olamadığı kişileri tekrar yokluyor.Şaka bir yana bence Halo3 ün resmi çıkış tarihinden sonra yapın bu updateyi.
Şahsi fikrim bunun böyle alkasız bir günde ve Halo4 öncesi ve hatta Halo3 teması (ne alakası varsa Big Button Pad ile) içermesinin çok alakasız olduğudur...
ilker abijim iyi güzel demişsin hani 2 gün sonra ne değişecek diye ama nolur nolmaz diyorum ben en azından gerçekten ne yaptığımızı biliriz. İkinci kere ban yemek adama koyar, bilmem anlatabildim mi :)
Update yaptım, update sonrası theme falan değişmedi, hiçbir farkta göremedim.
benim korktuğum 2.el oyun oynadğmz için ban yemek.gene banlarlarsa fw yi yaptırırım valla
fw yok ama yinede söyleyim ben yaptım bişey olmadı :P
ayrıca 2.el oyundan ban yemezsiniz.
20/09/2007 tarihli Update'i bende yaptım.Fakat ilginç bir şey oldu.Bugün makineyi açtığımda yeniden profil yaratmam istendi.Burnuma pis kokular geliyor. FW yaptırmış olupta Update yapmayanlar 3-5 gün daha beklesin.Ne halt olduğu yakında ortaya çıkar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme