İşlemci - Intel Core i7 İşlemcili i7-8200QM İşlemci Hızı - 2.80 GHz INTEL Turbo Boost Teknolojisi ile Maximum 3.06GHz., 8 MB Intel Akıllı Bellek Chipset - Intel PM55 İşletim Sistemi - Orijinal Microsoft® Windows 7 Home Premium (64 Bit) Bellek - 8 GB DDR3 1066 MHz Sabit Disk - 640 GB SATA Bluetooth Portu - Var Ekran Belleği - 2GB DDR3 Nvidia GeForce GT240M (1GB Ayrılmış Bellek) Ekran Boyutu - 15.6" Ethernet - Var Garanti Süresi - 2 yıl Hoparlör - Dahili Bellek Tipi - DDR3 Ekran Özelliği - LED Ekran İşlemci Tipi - Intel Core i7-820QM Optik Sürücüler - DVD ± RW DUAL Tv-out Çıkışı - VGA ve HDMI Wireless - Var (802.11 b/g) Kart Okuyucu - MS/MS PRO/MMC/SD Dahili Kamera - 1.3 MP Usb Bağlantı Adedi - 3 Adet + 1 Adet E-Sata Bağlantısı Hediyeler - Nod32 Anti Virüs Programı + Casper Notebook Çantası + Casper Mouse
i7 820QM + 8 GB Ram koyulmuş ama hala GT 240M var.Bıktım artık her modelde 240M + 4650 yi görmekten
CPU RAM ve HDD tam istedigim gibi ekran karti biraz dusuk ama olsun bana oyundan daha cok lazim bunlar. Casperium.com senden ricam HDD nin RAID yapilip yapilmadigi ve RPM lerinin 7200 olup olmadigini soyleyebilirmisin? Birde ekran cozunurlugu ile ilgili spekulasyonlar var tam olarak kac oludunuda belirtirsen sevinirim 1366x768 mi yoksa 1280x800 mu? Emektar 4 cekirdeklimi degistireyim artik 1 yil olacak neredeyse :D
ya bu casper de artık anlamıyorum habire ram e yükleniyorlar ne gereği 8 gb ddr3 ram e şu ekran kartını değiştir 256 bit e geç blueray a geç bi de fiyat 3000 yok ya gider monster alırım daha iyi
acer felan geçti 5650 ye casper hala gt240m insan böle işlemciye en az 5830 veya 5670 istiyo
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
i7 820QM + 8 GB Ram koyulmuş ama hala GT 240M var.Bıktım artık her modelde 240M + 4650 yi görmekten
Gurcell Hocam Bizim 4 Cekirdekler Amiane tabirle bunlara bin basar.Ekran kartı bomba islemci de 3 assa bes yukarı aynı zaten
quote:
Orijinalden alıntı: muratcan1981
ya bu casper de artık anlamıyorum habire ram e yükleniyorlar ne gereği 8 gb ddr3 ram e şu ekran kartını değiştir 256 bit e geç blueray a geç bi de fiyat 3000 yok ya gider monster alırım daha iyi
Doğru bir tespit
@Gurcellonline Üründe raid desteği yok.Çünkü Clevo'nun Casper için yaptığı kasalarda çift hdd yeri yok.Bu 640 GB Hdd yeni çıktı tek plaka üzerine Ekranın çözünürlüğü 1366x768.Çünkü 1280x800 çözünürlük 16:10 ekranlarda var.Bu 16:9 formatında Bana kalırsa elindeki ile devam et.9800M GS'i mumla ararsın tabi kullanıyorsan
Şu anki laptopumda 4GB rami tamamen kullanamadım bile 6 oyun bitirmeme rağmen. 8GB ram çok gereksiz ve göz boyama için konuluyor gibi.
Ayrıca fiyatıda bana çok geldi, o fiyata en azından bi GT260 konulaiblirdi. GTX260 olsa daha güzel olurdu 256bit mis gibi.
Hatta bana göre 640GB hdd bile gereksiz. Taşınabilir bir aygıtta okadar yüksek kapasiteyi tercih etmem ben. 320 olsa bile yeter, diğer dosyaları da harici diske atmak daha doğru olur. 640GB ın her bir kısmını aktif kullanılan dosyalayarla doldurabilien biri var mı acaba.
arkadaşlar belki bu konuya ait bi mesaj olmuycak ama bir önceki başlıktan istediğim cevapları alamadım tam olarak bana yardımcı olurmusunuz casperın i720qm işlemcili 6gb ram olan modeliyle hp nin dv7-3020et modeli arasında kaldım bir de asus n61vn280bd yi düşünüyorum bu üç laptop arasında 1 hafta içinde karar vermem lazım uzun süreli düşünüyorum seçimimde yardımcı olabilirmisiniz sizce ne yapmalıyım
8GB RAM benim icin onemli. Notebookda 64Bit O/S kullandigim icin 2GB isletmeye gidiyor. Geri kalan 6GB icinde her biri 1GB den 6 tane sanal PC olusturablirim. Sunaki haliyle en fazla 2 olusturabiliyorum. Benim isim geregi cogu zaman kullanmak zorunda oldugum bir durum bu. Ama suanki emektarimin Ekran Karti nin ve Ekran Cozunurlugunun cok guzel olmasindan dolayida vazgecmesi zor bir model kullandigimi belirteyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme