quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect Yeni bir fake geliyor. . . Ama bu feyk daha üyelik aşamasında aslında hepimiz feykiz dostum matrixte Gerçek Üyelik diye bişey yoktur
quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect Yeni bir fake geliyor. . . Ama bu feyk daha üyelik aşamasında aslında hepimiz feykiz dostum matrixte Gerçek Üyelik diye bişey yoktur Matrixte feyk üyelik te mi varmış
quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect Yeni bir fake geliyor. . . Ama bu feyk daha üyelik aşamasında aslında hepimiz feykiz dostum matrixte Gerçek Üyelik diye bişey yoktur Matrixte feyk üyelik te mi varmış adı üstünde Matrix dostum Yok yok !
quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect Yeni bir fake geliyor. . . Ama bu feyk daha üyelik aşamasında aslında hepimiz feykiz dostum matrixte Gerçek Üyelik diye bişey yoktur Matrixte feyk üyelik te mi varmış adı üstünde Matrix dostum Yok yok ! Bi' gerçek üyelik yok galiba
quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect Yeni bir fake geliyor. . . Ama bu feyk daha üyelik aşamasında aslında hepimiz feykiz dostum matrixte Gerçek Üyelik diye bişey yoktur Matrixte feyk üyelik te mi varmış adı üstünde Matrix dostum Yok yok ! Bi' gerçek üyelik yok galiba aslında matrix de matrixte matrix diye bişey de yok coksaçmalayansmili.gif
quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect Yeni bir fake geliyor. . . Ama bu feyk daha üyelik aşamasında aslında hepimiz feykiz dostum matrixte Gerçek Üyelik diye bişey yoktur Matrixte feyk üyelik te mi varmış adı üstünde Matrix dostum Yok yok ! Bi' gerçek üyelik yok galiba utanmıo musun bayan arkadaşının açığını yakalamaya ? aıp aıp
quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect Yeni bir fake geliyor. . . Ama bu feyk daha üyelik aşamasında aslında hepimiz feykiz dostum matrixte Gerçek Üyelik diye bişey yoktur Matrixte feyk üyelik te mi varmış adı üstünde Matrix dostum Yok yok ! Bi' gerçek üyelik yok galiba utanmıo musun bayan arkadaşının açığını yakalamaya ? aıp aıp [simage]http://img88.imageshack.us/img88/8079/mshareketliifade415yz.gif Plan başarılı. . .
quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect /> Plan başarılı. . . * Şimdi oldu İstatistik Bilimi der ki; herşeyde Hata Payı vardır. Metriks de insan ürünü olduuna göre, hata bulmak olasıdır kıvır.gif
quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect /> Plan başarılı. . . * Şimdi oldu İstatistik Bilimi der ki; herşeyde Hata Payı vardır. Metriks de insan ürünü olduuna göre, hata bulmak olasıdır kıvır.gif Ne güzel kıvırtıyon öyle Evet herşeyde hata payı vardır. . . O zaman matrix imalah hatası mı?
quote:Orjinalden alıntı: öcüüü quote:Orjinalden alıntı: RaCoN Ne matriki be üye o üye ne üyesi bee , feyk o feyk Feykte olsa üye üyedir.