Şimdi Ara

Yeni Uyelik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    World of warcrafta baslamaya karar verdim. Orjinal serverinda oynayacagim.
    Bugune kadar wow paralı bir online oyun oldugu için pek bir bilgim yoktu. daha cok ücretsiz online oyunlar oynardim. Son olarak silkroad online oynadim. Onu da geçen hafta biraktim.
    Fakat oynadigim hicbir online oyunda aradigimi bulamadim. RP ruhu yoktu. Bikaç yerde Wow daki rp yapısının çok iyi oldugu konusunda yazılar okumuştum. Şimdi burada başlangiç rehberleri ve tanıtımlarla ilgili konulari okudukça, kendimi okudugum Dragonlance serisinde gibi hissettim.
    Oyun tam bir roleplay ve diger online oyunlarda kasmak sizin için bir yükken, burada eglenceli ve plan yapılarak uygulanmasi gereken bir takim çalışması olmuş. Çok şey kaybetmişim bu oyunu oynamayarak diye düşünüyorum.
    Bir Dragonlance fanatigi olarak, bu oyuna ben de başlıyorum. Oyunu şuanda download ediyorum 10 günlük trial sonra parali üyelige geçecegim.
    Şimdi 2 soru soracagim;

1-Oyunun 3.5 gb lik downloadunu indirisem, cd sini da almak zorundamiyim?
    2-En yeni server hangisi yani hangisinde hesap açarsam, geç başlamamın verdigi dezavantaj benim için en az olur?

• Dragonlance'i sende seviyorsun demek. Bende çok severim , hatta oynadiğim karakterin ismi Dragonlance :)

Orj'de oynamak istiyorsan key'e ihtiyacin var.Cd'yi indirip key satin alicaksin , yada orj cd alicaksin.

En yeni serverlar Burning Crusade ile açilan serverlar sanirim onlardan birine başliyabilirsin istersen.
  • teşekkurler
    Evet char nicki olarak mage-warlock Raistlin,
    yada Paladin acarsam Sturm
    Priest açarsam da Altınay :)

Ama kesin alinmiştir o nickler pek umudum yok :)

Tassledorf Rogue mu oluyor. Belki rogue açabilirim favori karakterim :))
  • Hehe Ben genelde Nick olarak Krynn kullaniorum hoşuma gidiyor. :) Sende içinden bişiyler alip kullanabilirsin.
  • ben de yeni satın aldım güncelleştirmeleri bitirdim ama bugün ilk defa girmeye çalıştım ama " unable to connect hatası alıyorum. yardım lazım. :(
  • o trial acc den online upgrade die bi secenek war acc manegment te ordan 20$ a credi cartıyla update oluon cd almana gerek kalmıo bende ole yapcam bikac gun icinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogguzko -- 27 Haziran 2007; 15:24:51 >
  • Merhaba sonunda ben de dün akşam wow dünyasında yerimi aldim.
    Human paladin açtım 9 level oldum.
    Forumda skiller ile ilgili oneriler goruyorum. Yani deniyorki ya holy ya retrubition gibi.
    Şimdi ben bunlarin hepsini veremiyormuyum?
    Neden birini seçmem gerekiyor. Bunun sınırlaması nedir?
    Ben açtıgım karakterle levelimin yettigi bütün skilleri açtim. Char çorba olsun sorun değil. Bu chari oyunu ogrenmek amaçlı açtım.
    Neden bu skillerden birini seçmemiz gerekiyor bunu anlayamadim? Skilleri veren kişi sadece para istiyor başka bir gereklilik de goremedim?
    Birisi yardimci olabilirmi.
    Teşekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.