Şimdi Ara

Yeni Uygulama BonusFlaş'a Özel Fırsatlar (sadece Garanti kartları) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
103
Favori
53.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hemen :). Bir arkadaşa yükleyiverdim. Kişiye özel 3x100 TL harcamaya 30 TL bonus çıktı.

Eşininkinde ücretsiz taksit çıktı. Ben de hava çıktı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x100 30 tl bonus kamp. katıldım ama kampanya takip sayfasında gözükmüyor harcama yaptıktan sonra mı gözükücek acaba
  • üye işyeri şartı varmı acaba. açıklamalarda yazmıyor. alışveriş yaptım uygulamada yapıldığı görünmüyor.
  • Denizbonus da oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zengin iphone cular 20 tl bonusu ne yapsin? Gariban andoidcilere uygulama yapsana adam

• Bende merak ediyorum uye isyeri sarti varmi aciklamalarda toptancilardan alinan alisveriste gecerli degil diyor ne demek yani toptanci hangi market oluyo..

• tugberk16 kullanıcısına yanıt
    Gözükmesi lazım. Hatta arkadaş tarih aralığında önceden 100 TL alışveriş yapmış. 1. işlem tamamlandı yazıyor.

• Migros'ta yaptim 100 tl alışveriş direk slipte 20 bonus kazandiniz yazdi ve hemen sms geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaragul40

Gözükmesi lazım. Hatta arkadaş tarih aralığında önceden 100 TL alışveriş yapmış. 1. işlem tamamlandı yazıyor.

Böyle diyor

http://i.hizliresim.com/p96lgJ.png

• quote:

Orijinalden alıntı: eray.0636

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.garanti.bonusapp direk bu linkle google playe gidebilirsiniz

Biz de gariban androidciyiz zaten :)

• tugberk16 kullanıcısına yanıt
    Diğer kartların için kampanya takibini denesen. Bende de flexi için bu uyarı var. Money bonus için bilgileri gösteriyor. Halbuki bir kampanya flexim için geçerli. O da money bonusta gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaragul40

Diğer kartların için kampanya takibini denesen. Bende de flexi için bu uyarı var. Money bonus için bilgileri gösteriyor. Halbuki bir kampanya flexim için geçerli. O da money bonusta gözüküyor.

Bakmıştım hocam hiçbi kartta gözükmüyor kamp.

• "bu öğe ülkenizde kullanılamamaktadır "diye uyarıveriyor, ykleyemiyorum androidden
  • blue stack de farklı farklı hatalar çıkıyor

açık statüde kartın yok ile başladı, şu an hizmet veremiyoruz ile bitirdi

üstelik slipte 20 kazandın çıktı ve sms geldi ama şimdi bir daha giremiyorum
  • iPod Touch'a kurdum katildim kampanyaya.

Tesekkur ederim haber veren arkadasa.

• Ödeme yaptığınız halde kampanyaya katılım görünmüyorsa "provizyonda olan ödemeler" kısmına bakın. Oradan çıkınca kampanya sonuçlanıyor ve bonus'unuz yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

www.bonus.com.tr/t8 ile market kampanyasının ikisine de katıldım. kombo olmasını bekliyorum. money puanları ile birleşince alışveriş bedavaya gelecek nerdeyse?

www.bonus.com.tr/t8 kampanyasında bonus üyesi işyeri olması şartı yok herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NACTRUMS

quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

www.bonus.com.tr/t8 ile market kampanyasının ikisine de katıldım. kombo olmasını bekliyorum. money puanları ile birleşince alışveriş bedavaya gelecek nerdeyse?

www.bonus.com.tr/t8 kampanyasında bonus üyesi işyeri olması şartı yok herhalde?

Şartlarda yazmıyorsa yoktur. Ben sanal market'ten yaptım. Bonus işyeri orası.

• Makro marketten yaptım, bana yansıtan bir indirim falan yok. İlla üye işyeri olması lazım galiba..
    Edit: 18 ekim de alış veriş yapilmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 28 Ekim 2015; 13:11:12 >
  • Migrostan 102 Liralık alışveriş yaptım provizyondan çıkmasına rağmen işlem yapılmadı yazıyor hala

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.