Şimdi Ara

Yeni Ve Turk server COME ON........! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ip=musak.servegame.com
  • ben servera girdim oyunu fazla bilmediğim için server güzel diyorum ama başka server denemedim hiç herkes yardımcı oluo.Hergün GM ler barda toplanıp sorunları dinlio sorulara cwp werio.Bence gayet güzel bi server oyuna dün başladım şu an 125 lvlim idare eder işte
  • kardes baska hic bir serverda sana gidip admin gelip sorunun sormaz yane zanletme bu server baya guzel yakinda sitde olur ozaman baya guzel olcak sen devam et baska serverda boyle ogrenemesin takildigin konudada gidip admine veya gm lere soru sorarsin dahada rahat ogrenirsin bi problem olursada foruma yaz elımızden geldıgı kadar yardım ederız
  • kardesim ben mesela bu oyunu oynamak istesim oyunu nerden indircem site yok sadece ozelliklerini yazmisin iyi bende server kurdum diim server ozellikleri yazam adresi verem hani ortada site sitesiz server olmaz once bi siteni yap serveri hazirla ondan sonra giren girer.
    forum adreslerinde yazip bosa topic açma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch@T_LaK -- 4 Mart 2006; 21:37:50 >

• server online orda kocaman msn wermis ip sinide vermis git main de atsin gir oyna sitede napcan olcak sabir biraz
  • arkadasım bu senin kurduğun serverin versionu nedir çğrene bilirmiyim bide acc al bana bakayım bakam nasıl server
  • bu benim serverim deil yukarda msn war ekle zataen acik oluyo bi launcerda musak.servegame.com yaz gir oyuna main istersede msn den atar gm ok
  • kardeş serverin versionu ney bide acık deil msn si? sende acıkmı?
  • server 97d+99 items versiyonu dur msn ii kapali acilir
  • senin msn adresin ne kardeş bana verirmisin adresini ordan konuşalım ok? yada sen beni kayt et ergun_23160@hotmail.com
  • sehzade istersen siteyi yapam
  • kardeş banada site lazım nasıl yapcaz sen beni msn ne eklermisin? adresim ergun_23160@hotmail.com
  • kardes ben frog mu server sitesi yapıcam arkaasa isterse
  • ARKADASLAR BENCE BEN BU SİTE HAKKİNDA YETERİNCE KONUSTUM.Bİ SORUN VARSA sehzadesinan@hotmail.com tan ben size 97d+99 item indirebileceginiz sitede verecegim.Server Hakkinda Ne istiyorsaniz Soleyecegim.Server Resetlendi yeniden baslayacak exp=600 oldu Server Guzel beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehzadesinan -- 5 Mart 2006; 20:41:07 >
  • arkadaşlar bukadar kolaymı madem uğraşmışsın emek vermişsin server açmışsın işin zorunu başarmışsın ama site yok piyasada bi işi yapıyosan tam yap veya hiç yapma

• Abiler bu türk serverine ne oldu ??
  • ya ben bu serveri oynamak için simdi msn eklicemde msn sini açmasini beklicem açacak bana main gonderecek bu ne ya nie acale ettinizki 1 hafta dursaydiniz bi site yi yapsaydiniz siimdi daha çok player bulurdunuz BENCE
  • Ya beyenmiosaniz oynamayin allala.Site hack olmasin die yapmioz.Biz bilmiozmu site yapmasini.Begenmeyen oynamasin.Oynayanlar oynar.
  • site hack yapmak o kadar kolay deil bahane bulma bosuna
  • oynamayan oynamaz dion o zaman o serverda sen ve arkadaslarin oynar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.