Şimdi Ara

Yeni ve Ucretsiz ve Zevkli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar oncelikle. Maglum ogrenciyim ve bir suru bos vaktim oluyor. Web tabanli eglenceli ve para istemeyen daha dogrusu para vermeyen kullanicilarin digerleriyle eşit oldugu bir oyun varmi ? Tesekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• böyle bi oyun bulmak çok zor :D
  • Abi bi milyon tane oyun kayniyor etraf 1 tane bile mi yok :)

• Asvendro A kullanıcısına yanıt
    hepsinde yok altın paketi yok plusdı yok coiniydi falan mutlaka parayla alınan bi şeyler oluyor :D menejerlik oynarım dersen yeni başlayan bi oyun var bi gir bak istersen ama ne yalan söyliyim o da paraya bakıyor. ama en azından para yatıranlar en üst liglerde olduğu için sen oralara yükselene kadarda gelişirsin heralde. ben linki atayım istersen kayıt olursun :)

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/deffinetly
  • Cok tesekkur edilerim futbolla ilgileniyorum ama menajerlik kismiyla degil :D hani boyle darkorbit travian gibi onerileriniz varmi?

• travianı oynuyordum epey de iyiydim fakat çok vaktimi alıyordu bıraktım. ona benzer nerdeyse tüm oyunlar para istiyor bildiğim kadarıyla :D
  • Drakensanga baslanirminacaba diablo gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asvendro -- 21 Nisan 2014; 18:50:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • drakensang a başlayabilirsin parasızda iyi yerlere gelebilirsin çok zevkli bir oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.