Şimdi Ara

Yeni Video'm :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna ara verdim Nisan'daki YGS sınavına kadar. Bugün salı, bi giriym dedim sonra bide video çekiyim bari dedim Karman çorman bi video yaptım Müzikler , o sırada Winamp'ımda çalan müzikler olduğundan bide music edit ile uğraşmadım

Not: Video'yu tam ekran izlemek için çift tıklayın, YouTube sitesini açsın "Full Screen" diyip izleyin.. Forumda kare ekran da gösteriyor. YouTube 'da geniş ekran. Ferah ferah :))

http://www.youtube.com/watch?v=WO_g-9BT-VY

İyi seyirler-forumlar..

• videonu izlemeden önce sesi kıstım ve media player'ı açtım çünkü rap zevkim yoktur, keşke vaktin olsaydı herkesin hoşlanabileceği müzikleri koysaydın.

Video hakkındaki düşüncem, medusa'ya gidiş hakkında rehber olabilir veya blade ile nasıl unique'lere saldırılır videosu olmuş.

emek var tşk.

edit: pvp den bise anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 5 Ocak 2010; 21:26:35 >

• Dediğim gibi tamamen can sıkıntısı videosu :) Oyuna döndüğüm de sağlam bi video yapıcam..
  • guzel deneme^^

hangi programi kullandin ?

muzik sesi ile oyundaki seslerin birbirine karismasindan rahatsiz olmuyor musun ?
  • Yoo, oyunun müziğini kapatıp Winamp dinliyorum.
  • videoda her ikiside cikmis ses olarak..
  • Biliyorum :) Fraps ayarlarında PC de o sırada nekadar output ses varsa kaydet olarak ayarlıydı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 6 Ocak 2010; 1:00:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.