Şimdi Ara

Yeni Vitara Servis - Teknik /Sarf Malzeme ''ARŞİV'' (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
22
Favori
11.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende de aynı problem var yanında bir de klima döndürme düğmesi maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • IL6ADI0FWB I kullanıcısına yanıt

ARIZA KAYDI;. Ümit NARİN ; 2017 model 1.6 4x2 / 47.000km AKÜ yeni + bakımlar yapıldı..

Sabahları aracı çalıştırır iken ve sabah park edip akşam iş çıkışı çalıştırır iken araç sanki akü bitmiş gibi tek seferde çalışmıyor. Tekliyor gibi. Neden olabilir bu? Mesela çalıştıktan sonra 10 dk sonra çocuğu alıyorum kontak kapatıyorum . Tekrar çalıştırıyorum bu sefer hemen çalışıyor. Ama uzun stop ettikten sonra ki ilk çalışmada Bi sıkıntı oluyor gibi. Sebebi ne olabilir ki?

CEVAP; Okan CEVİZ ; Benim Vitara da aynı şekilde geç marş almaya başlamıştı.

Sonra usta zincirin gevşemiş olduğunu söyledi ve eksantrik sensörü de arıza olduğunu söyledi ve zinciri sıktı , sensörü de değiştirince halloldu problem.

TAM olarak ARIZA NASILDI? ; cevap ; Araba normal hızda giderken bir anda motor arıza lambasını yakıyordu , araba geç çalışıyor, start-stop çalışmıyor ve hız sabitleme cruise control çalışmıyor, bilgisayara bağlayınca siliniyor , sonra TEKRARLIYORDU . biraz usta gezdim ama sonunda buldum .

17    33220-64L20     Sensor Assy , Position    CRANK ( Krank mili pozisyon / konum sensörü ) BLUE PRINT ADK87205, HERTH+BUSS JAKOPARTS J5668002

18    33220-50M30     Sensor , CAM Position    CAM (Eksantrik pozisyon/ konum Sensörü) BLUE PRINT ADK87206

21    33400-51K80     Coil Assy , IGNITION

Yeni Vitara Servis - Teknik /Sarf Malzeme ''ARŞİV''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖLCÜK -- 21 Aralık 2024; 18:3:15 >

• ARIZA KAYDI; arkadaşlar 2017 Glx full 4*4 aracım da başıma gelen bir arızalar sinsileei yaşadım

Kimse çaresini bulamadı son sevis beyni değişecek dedi,

1. Multiplayer ekranın aralıklarla kapanıp açılması

2. cruise kontrol devre dışı kalıyor

3. Silecek fasılalı devresi çalışmıyor

4. Nadir olsada araç stop etmesi

5. Sinyal park ampuleri bozulması

6. Orta mekanik saat stard verdiğinde yeniden kurması

Aklıma gelen ilk bunlar

Kısacası 1 senedir çok çektim star-stoplu akü 1 senelik teste soktum sıkıntı yok çıktı.

Sonuç ; aküyü yeni ile değiştirdim herşey düzeldi

Bu şeyleri yaşarsanız yardımcı olur inşallah bu yaşanmışlığım

2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖLCÜK -- 20 Aralık 2024; 18:13:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.