Şimdi Ara

Yeni vw cc 1.4 tsı 160 bg mi yoksa yeni BMW 3.16 i 136 bg mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
8.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Full dolu bir cc olsa gerçekten güzel olur ama 2. el 2010-2011 gibi 3.20 D'ler 90-100 bin arasına bulunuyor hem ikisindende daha iyi bir araç bence dolu bir 2. el 3.20 d daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Vw isminin geçtiği yerde, BMW prestijdir...

şu görüşe katılmıyorum ben.
    VW firmasının da BMW firmasının da farklı sınıflarda rakip araçları var.
    Elbette ki aynı sınıfta bulunan araçlar arasında üstünlük karşılaştırılması yapılabilir,bundan VW veya BMW üstün çıkabilir.
    Lütfen olayı markaları aşağılama boyutuna getirmeyin.
  • CC alırdım.
  • Arkadaslar biri premium marka digeri degil neyi tartisiyosunuz tabiiki bmw gerek kasa okarak gerek motor sanzuman olarak cc den iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • butun tartismalarda kalite(marka) tartismasi oluyor ama donanim,fiyat dolayisi ile fiyat/performans unutuluyor
    tabiki bmw genel anlamda daha iyi ama fiyat/peformans olarak cc ile 316 ,cc ile s60 karsilastiriliyor(golf ile i30,i30 ile a3,golf ile a3,golf ile bmw 1 vs vs) bircok insan benzer ikilemlerde kaliyor

cc 80 lira ve cc donaniminda bir 3.16 105 liradan asagi zor
    ben gectigimiz ay 320i icin fiyat aldim bana 3*4 farklı donanımda arac icin fiyat iletildi, liste fiyati 105.000tl bende buna kanip yonelmistim, yaklasik olarak baz cc donanimindaki en ucuz arac fiyati 125.000tl belki pazarlika 120 ye alinir,yani 105 lira diye sevinmeyin oyle bir arac yok
    316 i listesi 92 ise 105 den asagi arac alinmasi zor,cruise,sensorler,mp3,xenon eklediginizde goreceksiniz

bu durumada 80 liralik cc ile 105 liralik 316 karsilastiriliyor,25k az para degil fiyat/perf olarak insanlar cc ye yonelebiliyor,bu demek degildirki bmw daha kotu bir arac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 6 Haziran 2012; 14:46:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

8 ileri ZF şanzımanla alınacaksa BMW diğer opsiyonlar için CC diyorum ben ki BMW opsiyonlarla yine 100.000 i geçecek.

Bmw almanya sitesinde 316i 136ps için altı ileri otomatik,170ps için sekiz ileri şanzuman bilgisi var.Ancak borusan sekiz ileri zf ile getirebilir tr ye,Borusandan net bilgi almak lazım.
  • Kısmen katılıyorum,cc aldığım için şöyle yorumlayayım;

Dolu bir cc yi 91.500 e aldım kur kampanyası+güzel bir indirimle.

Aynı donanımdaki 316i 136 ps i alabilmek için 115 000 ödemek gerekiyor.

Dolulukta sınır yok;cc de 64 adet opsiyon var,bmw de de bir o kadar var.Donanımları cc de 95 000 tl ye yükseltirsek,bmw de fiyat 122 000 oluyor.

Bundan sonrasın da;iki araç arası seçimde,zevkler, kişisel tercihler,maddiyat,fiyat-performans,beklentiler,ikinci el vs. geliyor.

Marka fanatikliği bana göre değil,zaten araçların biri sedan diğeri 4 kapılı coupe.

90.000 tl ye başka 4 kapılı coupe ve 768 tl yıllık vergili bu donanım ve şıklıkta araç bulamadım.

Çok çeşitli araçlar kullandım,forumda bazılarının hiç sahip olmadığı,en azından binmediği araçlar hakkında bile yorum yapmalarını tasvip etmiyorum.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım.

Şimdi hemen birileri yine premium vs. diye başlamadan bana müsade,hangi marka olursa olsun benim için ticari bir kuruluştur.Onlar cebini doldurur biz çalışır öderiz,forumlarda tartışırız.Herkesin tercihlerine saygım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: time is up

quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

vw güzel amma çok ortak parça kullanıyor hatta aşırıya kaçıyoki 2011 vw golf comfortline miz var geçenlerde showroomu gezdiğimde aynı iç mekanı hemen hemen bütün arabalarında gördüm 100 bin tl lik arabasında 30 bin tl lik arabasının esintileri var onun için bmw tercih edilebilir tabi bu benim görüşüm :)

o ortak parcalar bmw'dede var mesela, f10'la 7 serisi tam hatırlayamayacagım ama %70 aynı diyorlardı

Günümüzün kapitalist şirketleri;gerek piyasa rekabet koşulları,gerek maliyetİ düşürüp karı maximize etme çabalarından dolayı,her markada benzer parçalar kullanılmaktadır.

• Vw cc güzel fakat çok rahatsız bir araç.Ayrıca şu kaza anımda kapı kopması durumu var.316 nın içi de bir bmw ye yakışmayacak derecede plastik aksam içeriyor.fakat bmw öneririm.

• Bmw daha mantikli

• cc de cok guzel bi arac ama bmw baska bisey arkadaslar. 3.16i kullaniyorum F30 kasa, baska bisey kendisi

• quote:

Orijinalden alıntı: fscelik

cc de cok guzel bi arac ama bmw baska bisey arkadaslar. 3.16i kullaniyorum F30 kasa, baska bisey kendisi

Katılıyorum F30 ile passat ve türevi hiç bir araç kıyaslanmamalı, bu zamana kadar en zevk aldığım araç kendisi, nazar değmesin Maşaallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

Orijinalden alıntı: fscelik

cc de cok guzel bi arac ama bmw baska bisey arkadaslar. 3.16i kullaniyorum F30 kasa, baska bisey kendisi

Katılıyorum F30 ile passat ve türevi hiç bir araç kıyaslanmamalı, bu zamana kadar en zevk aldığım araç kendisi, nazar değmesin Maşaallah.

Aynen, masallah hocam.

• Yıllar geçmiş olsa bile yanıt vermek durumundayım.

BMW'nin yanına vw yazılması dahi abesle iştigaldir.

Ayrıca F30 316i yeni nesil yani 2012'den bugüne üretilen twinturbo teknolojili motor ile resmen çağ atlamıştır.

Test sürüşü tavsiye ediyorum akabinde vw galerisine dahi bakmayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEren -- 23 Ocak 2017; 14:58:42 >
  • TheEren kullanıcısına yanıt
    BMW yanında VW yazılması abesle iştigal falan değildir, gayet normaldir ve olağandır. Bunlar yakın fiyatlı araçlardır, çok yakın segmente, konsepte, müşteri grubuna sahiplerdir ve misler gibi karşılaştırılırlar. BMW 316i CC'den daha iyi bir otomobil olabilir daha keyifli olabilir, hatta motoru şanzımanı da çok daha sorunsuzdur bunlarda bende hemfikirim ama asla karşılaştırılmaz falan değillerdir, iki aracı kullanmış, CC'ye bir dönem sahip olmuş bir olarak söylüyorum. Sahip olduğunuz bir malı övme işini, diğerini yerin dibine sokarak yapmak dışarıdan fena halde itici gözüküyor, haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

BMW yanında VW yazılması abesle iştigal falan değildir, gayet normaldir ve olağandır. Bunlar yakın fiyatlı araçlardır, çok yakın segmente, konsepte, müşteri grubuna sahiplerdir ve misler gibi karşılaştırılırlar. BMW 316i CC'den daha iyi bir otomobil olabilir daha keyifli olabilir, hatta motoru şanzımanı da çok daha sorunsuzdur bunlarda bende hemfikirim ama asla karşılaştırılmaz falan değillerdir, iki aracı kullanmış, CC'ye bir dönem sahip olmuş bir olarak söylüyorum. Sahip olduğunuz bir malı övme işini, diğerini yerin dibine sokarak yapmak dışarıdan fena halde itici gözüküyor, haberiniz olsun.

BMW yanına VW yazılması abesle iştigaldir, buradaki milyon dolarlık soru siz medeni nezaket tanımını öğrenmiş misiniz veyahut kişisel görü nedir biliyor musunuz?

BMW 316i Passat cc'den daha iyi otomobil olabilir, olmayabilir bunlar kişisel tercihler, her birey fikrini rahatlıkla paylaşabilir, haberi vardır yoktur, sizi ilgilendirmez.

Neye sahip olduğunuz daha önce hangi otomobili kullandığınız ve deneyimleriniz beni hiç ilgilendirmez. Mal varlığı bildiriminize de gerek yok yani. :)

Bu kadar ironi kafi,

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEren -- 25 Mart 2017; 11:58:23 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.