Şimdi Ara

Yeni VW logosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: impostoryw

valla artık Volkswagen de sadece Passat tan nefret eder hâle geldim. gerek etrafımda kullanan olsun gerek fiyatlari olsun. eniştemin 2013 passati var suan satsa 100-110 bin arası ediyor. yazık günah değil mi sence? o paraya cok daha iyi araclar var. en başta 208 mesela. üstelik daha yeni modeli
    Haklı olduğun yerler var ama 208 le passat kıyas edilecek kategoride değiller öncelikle. Ben de hoşlanmıyorum, hoşuma giden iki aracını da kendisi üretimden kaldırdı. (scirocco&CC) Biraz aykırı tasarımlar olsun yuvarlak hatları bırakın keskin bir şeyler tasarlayın herkesin az sevdiği modeller yerine bazılarının nefret ettiği bazılarının tutku hissedeceği modeller olsun diyoruz adamlar farları köşeli yapıp ve içindeki ledleri üçgen dizip aynı aracı çıkarıyorlar yine satıyorlar. İşte bu satış başarısı aracını işsizlik maaşı emekli ikramiyesi ya da kötü gün parası gören yurdum insanına kaçacak yer bırakmıyor. Sen de kabullensen iyi olur. Bu arada bir fransız aracını çok beğendiğini her yerde söyleme ezik damgası yersin. Dağılan şanzımanlarından habersiz mercedes ve bmw logosu taşıyan motorları üreten firmaları çin malı zannedenler var burada.

• Logodan da çalmışlar...
  • Malzemeden kısıp kar amaçlı tasarlanmış bence. Kullanılacak krom malzeme azalacak böylelikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.