fw lisiniz kasımda ban dalgası vardı ve siz hiç girmediniz live.O dalga bitti siz live girmeye karar verdiniz.Girdiniz tık bir güncelleme dashboardın güncellenmesi gerek.O an ban olmazmı :) Tabi bunu sıkıyorum
Tabiki olabilir hatta istese fw'li cihazlar Live'a girer girmez bile ban yer ama dediğim gibi istemiyor.
aynen
Aldım xboxı 2 hafta sonra girdim live a öyle yada böyle ban yeme riskim var hevesliyken oynarım livedan keyfini çıkartırım. Kasmaya gerek yok bence.
xbox aldınmı yanındada 1yıllık gold üyelik alıcaksin olduda bitti 1yıl rahatsın yılda bi 100tl vercen artık oda olsun napak fw yaptırmayın bence sonra pişman olursunuz.öle ban dalgası filan içiniz rahat rahat oynamakmı içinizde hep banlancakmıyım acaba hissiylemi oynamakmı hangisi ?
quote:
Orijinalden alıntı: EMRECAN11
xbox aldınmı yanındada 1yıllık gold üyelik alıcaksin olduda bitti 1yıl rahatsın yılda bi 100tl vercen artık oda olsun napak fw yaptırmayın bence sonra pişman olursunuz.öle ban dalgası filan içiniz rahat rahat oynamakmı içinizde hep banlancakmıyım acaba hissiylemi oynamakmı hangisi ?
keşke bende xboxı almadan önce böyle düşünseydim
ps3 mü alsam iice sinirlerimi bozmaya başladı xbox
ya simdi banlaninca tam olarak ne oluyor anlamadim???... ben harddisk olarak usb kullaniorum.. nete mi germioruz yoksa artik makina oyun oynatmiyorumu???
quote:
Orijinalden alıntı: secrethero89
ya simdi banlaninca tam olarak ne oluyor anlamadim???... ben harddisk olarak usb kullaniorum.. nete mi germioruz yoksa artik makina oyun oynatmiyorumu???
Online oynayamıyosun
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
quote:
Orijinalden alıntı: secrethero89
Online oynayamıyosun
iyimis o zaman ben makina iptal oluyor saniordum :) hemen live alayim o zaman gittigi yere kadar gitsin :) banlaninca offline mode a devamm :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme