Şimdi Ara

Yeni yama sil baştan hobaaa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dün akşam gr 55 yaptım 56 ya girdim kendi hatam ve kötü harita yüzünden tamamlayamadım İk set + focus-retsaint setiyle toplam %170 pet hasarıyla ve set yüzüğün verdiği 2 pasifi açarak %50 götürü büyüsü (boulder toss) %50 getiri büyüsü (richoet) toplam %100 hasar veriyor extradan , tüm bu bufflarla petler 700m+ çakıyor 1b vuruyor hatta 1.2b ye kadar çıkıyorlar. boulder toss full rage ile 3b filan çakıyor ben gemin 1 tanesini zei yaptım atınca bi de stun da atabiliyor ve mesafeye göre %30 a kadar extra çakabiliyor.
    bu build uzaktan biraz, fakat dezavantajları var ortalarına gidip toplayamıyosun veya ufak packleri pass geçemiyosun harita açması çok kolay değil. çünkü ww set tabiki daha defansif. yalnız rank 60 a kadar filan gelenleri gördüm ne kadar defansif gitselerde moblara yaklaşmak sıkıntı göz açıp kapayıncaya kadar canınızı indirebiliyorlar.

dün rankları kontrol ettim bu buildi kullanan 1 tane adam yok . buildin en büyük avantajı uzaktan atıyorsunuz çift buffla deli gibi vuruyonuz ve en önemli özelliği berserker veya ancient açınca sadece 2 defa boulder tossa basıyonuz ve ikiside sıfırlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiraykanka -- 13 Mart 2015; 9:45:48 >

• Boulder tos nedir anlayamadım. Sıfırlanan şey nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adanabeyli

Boulder tos nedir anlayamadım. Sıfırlanan şey nedir ?

Barbardaki "Ancient Spear" skilinin rune'dur Boulder Toss. Sıfırlanan dediği ise Call of the Ancients ve Wrath Of The Berserker skillerinin cooldownları. IK setinin bonusları 10 fury cost yaptığında bu iki skill 3 saniye sıfırlanır şeklinde yeniden ayarlandı.
  • Ilk gelen özellik daha iyiydi. Şuan her 15-20 saniyede bir bu iki ancienti açmak gerekiyor. Coldown sıfırlansa bile bunlar 20 saniyede kayboluyorlar. Halbuki şuan 3 barbar zaten ölümsüz iken neden o özelliği kaldırmışlar ki?
    Witch doctor un seti güzel olmuş ama. Fetiş yüzdesini 10 dan 15 e çıkarmışlar. Mana kullandığında da artık fetish çıkabilecek ve mana kullanıldığında tüm petler 4 saniye yüzde 150 hasar bonusu alıyorlar. Daha düne kadar immortal fire barbarian oynuyordum. Bu güncelleme ile soğudum IK setten. Dün bıraktım wd ye başladım. Gayet zevkli. Bi de seti tamamlasam süper olacak.

• Arkadaşlar özür dilerim 3 barbar kaybolmuyormuş. Kalıcıymış. Fury harcadıkça wrath berserkerin coldownu düşüyormuş. Gayet güzel olmuş set bu haliyle. Bull boon katos pasifine ihtiyaç kalıyor mu deneyen arkadaşlar ?

• oyuna kızarak başladım sonrasında epey zevk aldım hatta build buldum diablofans.com da paylaştım 2 gün geçmedi hit oldu build şimdiden 1000 den fazla tıklanmış. video çektim 3 defa ölmeme rahmen ve berbat harita gelmesine rahmen süre arttı gr 55 de
    https://www.youtube.com/watch?v=SE7CczSEWbc
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.