Şimdi Ara

yeni yasa ve sipariş ettiğim quadcopterler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şuan iki tane quadcopter geliyor bana çinden biri JJRC H98 diğeride mjx x600 aklıma takılan şu şimdi ben bunlara belge falan göstermek zorunda kalacakmıyım ? sonuçta oyuncak kategorisinde basit quad bunlar ?

• alakazan8 kullanıcısına yanıt
    h98 direk geçer küçük bir drone ama takılabilirde mjx büyük ihtimal takılır o yüzden kapsam dışı belgesi almanız gerekecek
  • peki diyelim takıldı bende belge hazırladım gönderdim ben gümrüğe yada o hazırladığım dilekçeyeydi falan para ödermiyim ?
    ikiside vergiden muaf hocam gümrüğe para ödemezsiniz yalnızca shgm ne gönderdiğiniz posta parası oda 7,5 tl
  • çok teşekkür ederim bilgi için benimde kafama bu gümrükte bekletme ücreti falan uygularlar diye takılmıştı :)
    yalnız belgeler için şimdi başvurursanız gümrükte hiç beklememiş olur
  • zaten şimdi kendime hesap açtım ve iha kayıt sistemine üye oldum fakat quadcopter geldiğinde gümrüğe gidip seri numarasını öğrenmem gerekmeyecekmi ? yoksa sadece böyle bir drone var diyip kaydetsem yolluyorlarmı ?
  • hocam siz shgm den kapsam dışı belgesi alıcaksınız bu konuda anlattım okuyun
    http://forum.donanimhaber.com/m_116477470/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.