Şimdi Ara

YENİ YASAYA GÖRE PASAPORT KAYDI NASIL YAPILIYOR ? ANLATIMI İÇERİDE... (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.050
Cevap
42
Favori
213.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar pasaport kaydı için yurt dışında kalmak gerekiyormu, havaalanından çıkış giriş yapsak yeterli olmaz mı ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • Vallahi ellerine sağlık hocam. Ben çift vatandaşım sadece tr pasaportları gerekmeseydi farklı ülke vatandaşı pasaportlarınada kayıt yaptırabileydik iyidi :)
  • Elimde 1 adet pasaport kaydı vardır
    Vergiler hariç fiyat 150 tl dir
    Kaydı 5 dk içinde edevlet ten yaparım,
    Anında kayıtlı görünür ve telefon 1 gün sonra açılır
    İhtiyacı olan arkadaş pm veya arayabilir
    05326873258

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabancı pasaport üstüne kayıt yaptıracağım fakat tarih mührü akmış acaba sorun olur mu? sistemden de kontrol ediliyor mu ülkeye giriş tarihi falan. sadece evraklara mı bakıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purify13 -- 23 Ağustos 2013; 0:20:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: purify13

yabancı pasaport üstüne kayıt yaptıracağım fakat tarih mührü akmış acaba sorun olur mu? sistemden de kontrol ediliyor mu ülkeye giriş tarihi falan. sadece evraklara mı bakıyorlar?

Edevlet kaydı yaparsanız,tarihi bilin yeter,hiç bir sorun olmaz,
    yeterki giriş tarihini doğru hatırlayıp oyle girin.

• arkadaşlar, kuzenin üzerine pasaport, ben e-devletten kendim ödemesini yapıp onun bilgileriyle kayıt yaptırabilir miyim yoksa illa ki onun mu işlem yapması lazım kendi e-devlet şifresi ile?

Not:2 yukarıda yazıyormuş gözüğmden kaçmış: pasaport sahibinin e-devlet şifresiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berquay -- 23 Ağustos 2013; 12:15:26 >
  • Arkadaşlar bende samsung galaxy s2 vardı ımeı atılmış tı fakat kapandı bende telefonu bir arkadaşım aracılıgıyla pasaport kaydı yaptırdım. *#06# yapınca başka ımeı cıkıyor ama bataryanın altındakini sorgulattı yolcu berabverinde getirilen telefon evraklar kayıt aşamasındadır diyor şimdi orjinal ımeı kapak altındaki fakat *#06# yaptıgımızda cıkan ımeı bana sorun cıkartımı lütfen bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicilyoo

Arkadaşlar bende samsung galaxy s2 vardı ımeı atılmış tı fakat kapandı bende telefonu bir arkadaşım aracılıgıyla pasaport kaydı yaptırdım. *#06# yapınca başka ımeı cıkıyor ama bataryanın altındakini sorgulattı yolcu berabverinde getirilen telefon evraklar kayıt aşamasındadır diyor şimdi orjinal ımeı kapak altındaki fakat *#06# yaptıgımızda cıkan ımeı bana sorun cıkartımı lütfen bilgilendirirseniz sevinirim

sen telefonunu klonlattırmışsın, fabrika ayarlarına geri dönersen büyük ihtimal imei sıfırlanır, ama internetten araştır benimki kesin çözüm olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berquay

quote:

Orijinalden alıntı: cicilyoo

Arkadaşlar bende samsung galaxy s2 vardı ımeı atılmış tı fakat kapandı bende telefonu bir arkadaşım aracılıgıyla pasaport kaydı yaptırdım. *#06# yapınca başka ımeı cıkıyor ama bataryanın altındakini sorgulattı yolcu berabverinde getirilen telefon evraklar kayıt aşamasındadır diyor şimdi orjinal ımeı kapak altındaki fakat *#06# yaptıgımızda cıkan ımeı bana sorun cıkartımı lütfen bilgilendirirseniz sevinirim

sen telefonunu klonlattırmışsın, fabrika ayarlarına geri dönersen büyük ihtimal imei sıfırlanır, ama internetten araştır benimki kesin çözüm olmayabilir.

orjinal imei nasıl döndürcez döndürmessek sorun olurmu telefon hala açılmadı kayıttan sonra 40 saat oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

yabancı pasaport üstüne kayıt yaptıracağım fakat tarih mührü akmış acaba sorun olur mu? sistemden de kontrol ediliyor mu ülkeye giriş tarihi falan. sadece evraklara mı bakıyorlar?

türk pasaportu değil ama bulgaristan pasaportu. e devletten kayıt yapabilir miyim ona da?
  • quote:

quote:

quote:

türk pasaportu değil ama bulgaristan pasaportu. e devletten kayıt yapabilir miyim ona da?

Yabancı pasaport demişsiniz,sonra farkettim,
    Edevlet kaydı olmaz malesef,
    İkametgah belgesi alıp bayiye öyle gitmelisiniz,
    Giriş tarihi akmışsa bir sorun olmaz,bayide doğru tarihi yazsınlar yeter,
    çünkü ben edevlet e giriş tarihini yanlış yazarsam sistem hata veriyor,demekki bi yerlerde kayıtlı olduğundan onu görüyor,
    Ben o yüzden edevlet ten bahsettim,siz bayiden yaparsanız kayıt olur,
    Turkcell pahalı yapıyor,diğerlerini deneyin

• Turist pasaport kaydı dedikleri olay devam ediyor mu? 6 ay geçici kullanıyorlardı eskiden 100 tl karşılıgında.. Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

Turist pasaport kaydı dedikleri olay devam ediyor mu? 6 ay geçici kullanıyorlardı eskiden 100 tl karşılıgında.. Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. tesekkurler.

Malesef hayır,geçici kayıt kaldırıldı,
    Artık bütün kayıtlar kalıcı yapılabiliyor

• @caferhan ilginze çok tşk ederim bu gün bir kayıt yaptırdık. kayıt işlemi gerçekleştirdikten tahmini 1 saat sonra kayıt işlemim onaylandı ve imei numarak kayıtlı yazıyor. Bu işlemin bu kadar çabuk olması mumkun mu ? forumda okuduklarımda 2- 3 günden aşagıya telefon açılmıyor ve onaylanması 1 - 2 ay kadar sürüyor die okuyorum sürekli. Bu durum normal mi ? Cevabın için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çünkü ben edevlet e giriş tarihini yanlış yazarsam sistem hata veriyor,demekki bi yerlerde kayıtlı olduğundan onu görüyor,

arkadaşım bayiide sormus şey demişler btk da karsılastırıyorlar pasaportları falan ama sonucta bizim elimizde olan bi durum değil mührün akması ve de sadece kağıt üstündemi herşey sisteme giriliyor zaten. çok teşekkürler bilgi için umarım olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

@caferhan ilginze çok tşk ederim bu gün bir kayıt yaptırdık. kayıt işlemi gerçekleştirdikten tahmini 1 saat sonra kayıt işlemim onaylandı ve imei numarak kayıtlı yazıyor. Bu işlemin bu kadar çabuk olması mumkun mu ? forumda okuduklarımda 2- 3 günden aşagıya telefon açılmıyor ve onaylanması 1 - 2 ay kadar sürüyor die okuyorum sürekli. Bu durum normal mi ? Cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam,siz edevlet ten kayıt yaptınız büyük ihtimal,
    Edevlet kaydı hemen onaylanır ve 15 saat içinde telefon açılır,
    1-2 ay onay bekleyenler,gsm bayilerinden kayıt yapıyor,
    Sizin telefon bugün yarın açılır.
    Bugünlerde BTK nın,edevlet ve imei entegresi konusunda çalışması varmış,umarım sizin kayıt bu gecikmeye takılmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım bayiide sormus şey demişler btk da karsılastırıyorlar pasaportları falan ama sonucta bizim elimizde olan bi durum değil mührün akması ve de sadece kağıt üstündemi herşey sisteme giriliyor zaten. çok teşekkürler bilgi için umarım olur.

Rica ederim,umarım halledersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben birinden iphone 5 almayı düşünüyorum fakat şuan telefon geçici pasaport kayıtlı. Ben telefonu aldıktan sonra bir yakınım adına direk kayıt yaptırtmak istiyorum. O geçici kaydın geçmesi mi lazım yoksa direk o kaydı düşürüp yeni kayıt yaptırabiliyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D4rkshadows -- 31 Ağustos 2013; 17:00:47 >
  • cok saglam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PasifiQ

Ben birinden iphone 5 almayı düşünüyorum fakat şuan telefon geçici pasaport kayıtlı. Ben telefonu aldıktan sonra bir yakınım adına direk kayıt yaptırtmak istiyorum. O geçici kaydın geçmesi mi lazım yoksa direk o kaydı düşürüp yeni kayıt yaptırabiliyor muyuz ?

Geçici kaydın düşmesini beklemelisiniz.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.