Şimdi Ara

yeni yıl skinleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar yeni yıl skinlerinin süresi acaba ne zaman doluyor tam olarak? avrupa saatiyle ne zamana kadar satın alma yapabileceğiz?

• 10 unda gece yarısına kadarmı?
  • Birleşik Krallık saatine göre salı gece yarısı.
  • yani bizim saatle?
  • Bizden bir saat geriler diye hatırlıyorum. Çarşamba 01:00 gibi gider. Sana önerim Maokai ve Gangplank dışında alma. Ben sadece ikisini aldım. Hallowen'da gelenler daha güzeldi hepsini almıştım. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Bizden bir saat geriler diye hatırlıyorum. Çarşamba 01:00 gibi gider. Sana önerim Maokai ve Gangplank dışında alma. Ben sadece ikisini aldım. Hallowen'da gelenler daha güzeldi hepsini almıştım. :(

katılıyorum kesinlikle. gpm olmadığı için moakai ye alacağım bende zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bizden bir saat geriler diye hatırlıyorum. Çarşamba 01:00 gibi gider. Sana önerim Maokai ve Gangplank dışında alma. Ben sadece ikisini aldım. Hallowen'da gelenler daha güzeldi hepsini almıştım. :(
    quote:

2 saat geri olmasn o? eurosportta 22.00 deki snooker maclarini 24.00 te izledigimi hatirliyorum.
    edit.skin olarak leblancta cok guzel + maokainin classic skinindeki saplingler cok daha sirinnn :3 wuiiii...boom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28Banned -- 7 Ocak 2012; 21:44:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.