methodman olamaz cunku o net e girmio artık cok nadir girio ilgilen mio cashrulez -->bekir oda olmaz oda cok gırgır yapar sabron ola blr osiris in zamanı yok zaten reso da olmaz oda pek ilgilenmez Lucifer yada JurisHan bnm tercih ettklerm juris cok ciddi adamdır cok serttr hic affetmez
quote:
Orjinalden alıntı: thampic1
methodman olamaz cunku o net e girmio artık cok nadir girio ilgilen mio cashrulez -->bekir oda olmaz oda cok gırgır yapar sabron ola blr osiris in zamanı yok zaten reso da olmaz oda pek ilgilenmez Lucifer yada JurisHan bnm tercih ettklerm juris cok ciddi adamdır cok serttr hic affetmez
dogru ben ilgilenemem..Okul Server fln derken :)..
quote:
Orjinalden alıntı: Soul_Limit
Tabiki Kendimi Öneriyorum 7/24 Online Luci destek Hattı
Evt Lucifer oLabiLir..Xoßi Nin de Kankası Sanırsam
AfyonKalesi Kutlug
Eğer Seçilecekse 18+ Kişiler Olmalı Karnesinde Türkçe dersi Olan Birini Yönetici veya Mod. Olarak Foruma Salarlarsa Hiçte İyi olmaz
Eğer Yöneticiler ile de Konuşulmuş, Anlaşılmışsa Tekrar Tekrar Düşünün de Kararınızı Verin... (Ki Daha Sonradan Başınız Ağrımasın, Değilmi...)
Bende +18'im
quote:
Orjinalden alıntı: Murd3R
AfyonKalesi Kutlug
Eğer Seçilecekse 18+ Kişiler Olmalı Karnesinde Türkçe dersi Olan Birini Yönetici veya Mod. Olarak Foruma Salarlarsa Hiçte İyi olmaz
Eğer Yöneticiler ile de Konuşulmuş, Anlaşılmışsa Tekrar Tekrar Düşünün de Kararınızı Verin... (Ki Daha Sonradan Başınız Ağrımasın, Değilmi...)
Karnemde Edebiyat dersi var 16 yaşındayım:)
Sınırdayım galiba
Ceza almamış kimse yok ki.
BATIKAN o her zan nette hem gırgır da yapmioüstelik +18
CashRuLez
Sınırı Murd3R mi koyuyor???
+Türkçe dersi iyi bişey bence akıl yaşta değil baştatır.
Yaşı +18 olup beyni 0-3 olanlar var
quote:
Orjinalden alıntı: UmuT
Ceza almamış kimse yok ki.
Ben almadım galiba:)
Yani forum öyle gösteriyor.
O zaman olabilir çünkü burdaki herkesin ceza aldığını biliyorum. Bir seninle ilgili bir bilgim yok.
ßana Göre CashRulez İyi Birisi Hiç Cezasıda Yok
quote:
Orjinalden alıntı: ertuyu
Sınırı Murd3R mi koyuyor???
+Türkçe dersi iyi bişey bence akıl yaşta değil baştatır.
Yaşı +18 olup beyni 0-3 olanlar var
Ben Kendi Fikrimi Söyledim Forumun Kurallarını Ben Koymuyorum Site Yöneticileri Koyuyor.
Türkçe Dersi Derken Başka Bir Şeyi Kastetmiştim(işte Bunu Diyorum 18+ Aklı Başında Birisi Olmalı ki Yanlış Anlaşılmalar Olmasın)
Yaşı +18 Olup Beyni 0-3 Olanlar Var Evet Zaten Orda Yazdım Tekrar Tekrar Düşünülsün Diye .
Amacım Tartışmak Değildi Sadece Bir Fikirdi. İşiniz Gücünüz Laf Sokmak Kavga Etmek.
quote:
Orjinalden alıntı: JurisHan
Yuh yav bi beni destekleyen çıkmadı.
yuh u bırak seni desteklemezler yuh dediğin için birde adaysın yani işte yaşın küçüklüğünü ispatladın
bence OSIRIS
quote:
Orjinalden alıntı: akyosun
quote:
yuh u bırak seni desteklemezler yuh dediğin için birde adaysın yani işte yaşın küçüklüğünü ispatladın
Senin yaşın kaç ???
quote:
quote:
Büyü de cebimden çık.
quote:
Orjinalden alıntı: Djwillki
quote:
quote:
Senin yaşın kaç ???
benim 16 ola bilir ama adamın dediğine bakarmısın bi