Şimdi Ara

Yeni Yüzleriyle S-max ve Galaxy (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki Mondeo bizimkinden çok konforlu mudur acep?

Yani binice "ooo Focus dan sonra pek rahat" dedirtir mi?
  • abi sen daha iyi bilirsin onu....ben sürmedim sadece oturdum... Bence genişliğiyle dizler pek bi rahat olur

Focus I'in oval göğsü sayesinde Sağ diz için muazzam yer kalıyordu Ama F II de böyle değil alışana kadar darlandım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 29 Aralık 2009; 16:13:34 >
  • Bilemiyorum benim Focus da 3-4 kere yolcu pozisyonunda gittim..

Mondeo çevremde çok ama hiç denemedim araçlarına çok özeniyorlar öylelerinden anahtar istemek zor geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Güzel değil ya, S-Max'te tek beğenmediğim yer sis farları zaten

Bunlar bizim arabalardan konforlu mudur acep?

Mondeo kadar konforludur işte,ya da biraz daha iyidir

Gerçi ben D sınıfında Ford tercih etmem orası ayrı

• quote:

quote:

quote:

Güzel değil ya, S-Max'te tek beğenmediğim yer sis farları zaten

Bunlar bizim arabalardan konforlu mudur acep?

Mondeo kadar konforludur işte,ya da biraz daha iyidir

Gerçi ben D sınıfında Ford tercih etmem orası ayrı

tanımla!

• D sınıfında ne tercih edersiniz o zaman sayın yöneticim
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E

D sınıfında ne tercih edersiniz o zaman sayın yöneticim

Seçenekler cidden çok, üzerinde iyice düşünmek gerek

Car of the year 2009 seçilen Insignia da ciddi adaylardan mesela
  • Insignia beni de etkiledi,iç mekandaki kalite algısı C serisini andırıyor.

Bir daha bindiğinizde kapıların kapanışına dikkat edin,arka koltuk sırtlılarını yatırıp kaldırın, "D dediğün segmenti böyle olmalı" dedirtiyor.

Ama forumda "Insignia 2. ele çabuk düştü", "tıkırtı yapıyor", "benzini içiyor", "elektroniği sorunlu" vb lafları korkutuyor açıkcası.
  • Başka da yok zaten Duratorq'cum.... gerisi hikaye..

Premiumlar hariç
  • Baya bir eskidiği için bahsetmedim ancak özellikle Türkiye'de D sınıfı tercih edeceksem ilk önce Passat düşünürüm.

Güncel kasa hala bu sene çıkan D sınıflarıyla başa baş gidiyor testlerde, ayrıca yeni çıkacak Passatta teknoloji konusunda D sınıfı devrimi yaşanacağı iddia ediliyor, Otomobil Genel bölümünde inceleyebilirsiniz
  • İnsanın Vw ci olası gelecek diyorsun yani

Bakarız.

Düşünürüz.
  • Yenisini bilmem de eskisi Mondeoyla kafa tutamaz ben bunu diyorum sadece..Tsı olmasa hikaye bence..Mondeo yabana atılacak araç değil
  • Zaten küçük ve güçsüz motorları yüzünden Passat a yeniliyor, bunun dışında 2.5 V6 motorlu Mondeo tüm D segmentleri arasında C serisi ve 3 serisinden sonra 3. gelmişti Passat varlık gösterememişti.
  • Aynen öyle... Dizelleri kafa kafaya galiba. (2.0)
  • Ama netice itibari ile ben de Mondeo almam sanırım,nedeniyse Focus a çok benzetmem,yani Focus a doyduktan sonra yine birçok açıdan Focus u andıran bir arabaya neden 2 Focus parası vereyimki di mi?

Okardaki cümleyi bir seferde çıkarıveren arkadaşlara taze demlenmiş çay sözü veriyorum. Çaydan öncede hertürlü yemek
  • Aynı değil ama yahu. Birde 2 kat değilki 10 bin liracık Fark...

Birde şöyle birşey var tüm markaların araçları birbirine benziyor artık..Yani hep marka değiştircen abi bu bakış açısıyla

Mondeonun makyajlısı yakında geliyor ona göre
  • 10bin lira daha pahalı olan Mondi arkadaşımda var.

Yan yana bazen "dalaş" a giriyoruz,öne geçiyorum frene basıyorum yanıma gelince yine öne geçiyorum sonra frene basıyorum yanıma gelince bir daha gaz fren derken gururuna yenik düşüp 50 ye kadar düşürüyor hızını

Benim kıstasım bu Yakup cum,ama dersen ki al şöyle dolu dolu bir 2.0 dizel,içir vitaminini olsun 180 beygircik,işte bunun maliyeti yaklaşık 2 adet Focus kadar!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.E

D sınıfında ne tercih edersiniz o zaman sayın yöneticim

Seçenekler cidden çok, üzerinde iyice düşünmek gerek

Car of the year 2009 seçilen Insignia da ciddi adaylardan mesela

O car of the year ı hiç açmayalım 1 puanla aldılar güzelim fiestamızın elinden ödülü.

• quote:

10bin lira daha pahalı olan Mondi arkadaşımda var.

Yan yana bazen "dalaş" a giriyoruz,öne geçiyorum frene basıyorum yanıma gelince yine öne geçiyorum sonra frene basıyorum yanıma gelince bir daha gaz fren derken gururuna yenik düşüp 50 ye kadar düşürüyor hızını

Benim kıstasım bu Yakup cum,ama dersen ki al şöyle dolu dolu bir 2.0 dizel,içir vitaminini olsun 180 beygircik,işte bunun maliyeti yaklaşık 2 adet Focus kadar!

1,6 mondeo kullanıcısının öyle onu tokatlıcam bunu geçicem bi derdi olmamalı bence..Bende 1,6 selective mondeo olsa joy fm eşliğinde sunroofumu hafif kaldırıp sigaramı içerken arkadan gelen chipli focus'a yol verip keyfimi sürmeye devam ederim.. Hiç madara olmanın alemi yok..55 milyara full full full araç alıosun varsın gitmesin..

Not:İyi yürüyen arabayı bende severim :)

• quote:

Ama netice itibari ile ben de Mondeo almam sanırım,nedeniyse Focus a çok benzetmem,yani Focus a doyduktan sonra yine birçok açıdan Focus u andıran bir arabaya neden 2 Focus parası vereyimki di mi?

Okardaki cümleyi bir seferde çıkarıveren arkadaşlara taze demlenmiş çay sözü veriyorum. Çaydan öncede hertürlü yemek

Ama netice itibari ile ben de Mondeo almam sanırım,nedeniyse Focus a çok benzetmem,yani Focus a doyduktan sonra yine birçok açıdan Focus u andıran bir arabaya neden 2 Focus parası vereyimki di mi?

Ben mi geleyim Balıkesir'e siz mi gelirsiniz istanbula

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monomu -- 31 Aralık 2009; 9:00:48 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.