Şimdi Ara

!!!!!Yeniden ARMOR+ Modifiye!!!!(yeni fotolar eklendi 26.08.08) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
8.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel tebrikler
  • Ben de bulaşmak istedim bu işe aslında da beceremedim sanki. TT Shark ön kapağı hala elimde duruyor :d. Bu arada perçinleri neyle söküyorsun ve sonra neyle perçinliyorsun tekrar. Kasa içini boyamak dışına göre kolay, çok iyi işçilik olmaasa da olur ama kasayı dağıtmadan düzgün boyamak da zor oraları. Normal sprey boya mı kullanıyorsun boyama yaparken?

Çalışma çok iyi tebrik ederim. (Diğer çalışmalarının da büyük bölümünü takip ediyordum zaten, hakkını veriyorsun yaptığın işin)
  • Güzel iş çıkarmışsın eline sağlık
  • yorumlar için teşekkürler

PongoLLe@ perçinler düz bir yerdeyse düz tornavida ve çekiç ile derine ve zor yerde ise matkap ile kafalarını ezerek çıkarıyorum.5 veya 6 numaralı matkap bu iş için ideal geri montajlarkende perçinleri basmak için özel bir pens var.piyasadan 10-25tl arasında bir fiyata alabilirsin.onunla çok rahat bir şekilde perçinleri geri takabilirsin.Boya olarak normal sprey boya kullanıyorum ama marka olarak yukarda belirttiğimden pek şaşmıyorum

• COK GÜZEL OLMUŞ
  • Eline sağlık çok güzel olmuş.Özellikle boya 10 numara.
  • Bısey sorucam percınlerı cıkartarak kapakları aldım dedın pekı gerıye yıne percınlımı taktın yoksa cıvatamı kullandın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karadenizly

Bısey sorucam percınlerı cıkartarak kapakları aldım dedın pekı gerıye yıne percınlımı taktın yoksa cıvatamı kullandın?

quote:

Orjinalden alıntı: WoXeD
    geri montajlarkende perçinleri basmak için özel bir pens var.piyasadan 10-25tl arasında bir fiyata alabilirsin.onunla çok rahat bir şekilde perçinleri geri takabilirsin.

tekrar perçinledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 21 Ağustos 2008; 11:16:10 >

• Sımdı gordum cevabımı aldım pardon dıkkatımden kacmıs
  • quote:

Sımdı gordum cevabımı aldım pardon dıkkatımden kacmıs

önemli değil
  • kanka yeşil ile kırmızı gitmemiş bence mavi yapsaydın keşke :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihpckopat

kanka yeşil ile kırmızı gitmemiş bence mavi yapsaydın keşke :d

mavi bana soğuk geliyor o yüzden pek sevmiyorum ve kullanmıyorum.bazen renk katmak için tercih ediyorum
  • Ama hocam kırmızı yapmısın pervanelerı fan korumalarını kırmızı neon takmısın olmusmu
  • quote:

Ama hocam kırmızı yapmısın pervanelerı fan korumalarını kırmızı neon takmısın olmusmu

yazdıklarını anlamakta zorlanıyorum hocam
  • Karadeniz sivesi var biras ondandır büyük ihtimal. Şey diyorum fanları ve fan korumalar varya hani yeşil renge boyamışsın onları diyorum sonrada kırmızı neon takmıssın belli olmuyo yani içerdeki yeşiller..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoXeD

quote:

Ama hocam kırmızı yapmısın pervanelerı fan korumalarını kırmızı neon takmısın olmusmu

yazdıklarını anlamakta zorlanıyorum hocam

• kırmızı ledler sese duyarlı olacak ve içeride uv neonlar kullanılacak geçici bir süre için böyle
  • Hee yok gecıcı olsa bıle yakişmamuş soyleyum dedum. Ilerde yesil renklu neon kullan daa hem ıcerıyle uyumlu olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.