Şimdi Ara

Yeniden Rp açıyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rp dediğin sayfalarca olur zaten. Ama kimisine göre gereksiz gelir. zaten bi yazmaya başladınmı kendini unutursun. Ama şevk lazım işte.
  • Bende şevk yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Rp de her şeyi uzun uzun yazmak çok sıkıcı geliyor bana.

Bizimki diğerlerinden çok farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Rp de her şeyi uzun uzun yazmak çok sıkıcı geliyor bana.

Bizimki diğerlerinden çok farklı.

Katılıyorum...
  • Arkadaşlar oyunda Premium servisi de olacak.
    Premium Nasıl Olucam?
    Şimdilik premium olma yolu cep telefonunuzdan size verilen numaraya 5Ytl göndererek olmaktır.
    5 Ytl verdim , ne kadar süre Premium Olucam?
    30Gün premium olacaksınız.
    Bu Parayla napıcaksın?
    İndiragandi yapmak yerine bu parayı bir köşede tutup üstüne biraz da ben katıp oyunun 2.versiyonunu bedava forum yerine sizlere daha hızlı ve gelişmiş hizmet sunmak için gerçek forum alıcam.
    Nedir bu Premium'un ayrıcalıkları?
    Şuanlık;
    Amulet Coin-Kazanılan Parayı ikiye katlar.
    Exp Share-Pokemonunuzu savaştırmadan savaşta kazanılan exp'nin yarısını alır.
    Old Rod dışındaki diğer rodları almak.
    Game Corner'de oyun oynayarak eşsiz pokemonları elde etmek;Scyther,Porygon,Dratini gibi.
    Snorlax'a sahip olmak.
    Oyun içi trade'leri yapabilmek.
    Lucky Egg-x1.5 exp
    Safari
    Normal üyelerin iki haftanın bir günü efsane bulma şansı varken siz hemen rastlarsınız.
    Trade ile gelişen Pokémonları geliştirmek bunlardan bazıları.
    Premium olarak hem kendinize hem de Trainer Of Kanto'ya büyük bir iyilik yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 29 Ağustos 2010; 10:52:20 >

• Ne zaman açılacak 24 saat yazıyordu 5 gün oldu ?
  • Her yerini yaptıktan sonra açmayı planlıyorum.Geceyi gündüze katıyorum ve gündüzü de geceye.
    Amacımız diğer Rp'lerden kaliteli olması.
    Piyasada 1-2 tane var ama uğraşılmadan yapılmış Rpler.
    Biz uğraşıyoruz sonunda emeğimiz birşeye benzesin diye.
    O yüzden 1-2 gün daha beklemeniz lazım.
  • Senin kaliteli yapacağını düşünüyorum ama ne gibi farkları var?
  • Oyun'un bedava forum olan kısmı çok zevkli geçecek...Siz bir de paralı host-domain alınca görün...
  • Arkadaşlar.Artık emre ve ben siteyi 3 gün içinde açmayı planlıyoruz.Bekleyin kocaman bir Trainer of pokemon geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Arkadaşlar oyunda Premium servisi de olacak.
    Premium Nasıl Olucam?
    Şimdilik premium olma yolu cep telefonunuzdan size verilen numaraya 5Ytl göndererek olmaktır.
    5 Ytl verdim , ne kadar süre Premium Olucam?
    30Gün premium olacaksınız.
    Bu Parayla napıcaksın?
    İndiragandi yapmak yerine bu parayı bir köşede tutup üstüne biraz da ben katıp oyunun 2.versiyonunu bedava forum yerine sizlere daha hızlı ve gelişmiş hizmet sunmak için gerçek forum alıcam.
    Nedir bu Premium'un ayrıcalıkları?
    Şuanlık;
    Amulet Coin-Kazanılan Parayı ikiye katlar.
    Exp Share-Pokemonunuzu savaştırmadan savaşta kazanılan exp'nin yarısını alır.
    Old Rod dışındaki diğer rodları almak.
    Game Corner'de oyun oynayarak eşsiz pokemonları elde etmek;Scyther,Porygon,Dratini gibi.
    Snorlax'a sahip olmak.
    Oyun içi trade'leri yapabilmek.
    Lucky Egg-x1.5 exp
    Safari
    Normal üyelerin iki haftanın bir günü efsane bulma şansı varken siz hemen rastlarsınız.
    Trade ile gelişen Pokémonları geliştirmek bunlardan bazıları.
    Premium olarak hem kendinize hem de Trainer Of Kanto'ya büyük bir iyilik yaparsınız.

Duruma göre TL yüklediğim an Premium alabilirim.Çok fazla kullanmıyorum nasılsa telefonu.

• Premium çok abartılmış.Yani premium alamayan kişiler hemen sıkılabilir oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Premium çok abartılmış.Yani premium alamayan kişiler hemen sıkılabilir oyundan.

Sen merak etme.
    Bizim oyunumuzu seven premiumlu da oynar premiumsuz da oynar.
    Önceki oyunda da vardı.
  • Premium almayanlar daha çok oynuyacak daha zor elde edicek.Premium olanlar daha kolay elde edicek tek fark bu o kadar abartmaya gerek yok bu tartışmayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im Crazy

Premium almayanlar daha çok oynuyacak daha zor elde edicek.Premium olanlar daha kolay elde edicek tek fark bu o kadar abartmaya gerek yok bu tartışmayı...

Komiksin.Tartışma yok ki ortada.
    Ve ayrıca daha kolay elde etmeyecek premiumlular.
    Oyunda çok zor yapılandırmalar kullandık.Full moltres'ten oluşan bir takım bile bazı olaylarımızı çözemeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

quote:

Premium almayanlar daha çok oynuyacak daha zor elde edicek.Premium olanlar daha kolay elde edicek tek fark bu o kadar abartmaya gerek yok bu tartışmayı...

Oyunda çok zor yapılandırmalar kullandık.Full moltres'ten oluşan bir takım bile bazı olaylarımızı çözemeyecek.

Tartışma olabilir diye demiştim.
    Ve siteyi artık tek başınıza yaptığınızdan zorluk seviyesini bilmiyorum benimki sadece tahmin.

• Premium olayını kolay olsun diye artık Ptt'ye taşımayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

quote:

Sıkma canını bizde full Mew kullanırız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.