Şimdi Ara

YENİDEN Teknosa Hotpoint FIRIN VE OCAKLAR 599 TL (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
26
Favori
58.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben de ocakta karar kılıp ikisini beraber sipariş geçecem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

THC 642 W/IX/HA TK modeli ile THC 642 IX/HA TK modeline bakınca W olanda wok gözü var gözüküyor ama ürünü alan arkadaşlara gelen üründe wok gözü yokmuş.

Biri paslanmaz çelik diğeri emaye olarak gözüküyor.

Başka bi siteden alan arkadaşa gelen W olan ürün parlak gümüş gibi bir renkte, ama heryerde inox olarak gözüküyor ki ben inox olsun istiyorum. W olanı sipariş geçsem bile görselde hata olduğunu, woksuz geleceğini düşünüyorum.

Kafam karıştı.

Bu ocakları alan arkadaşlar rica etsem deneyiminizi paylaşır mısınız?

• baglamaci06 kullanıcısına yanıt
    W olanı aldım wokbgözlü geldi YENİDEN Teknosa Hotpoint FIRIN VE OCAKLAR 599 TL

• juniperi kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi için teşekkürler.

gg'den almıştınız diye hatırlıyorum sanki, ısrarlara dayanamayıp kutuyu açmıştınız. Teknosadan w alan arkadaşlara w gelmemiş o bakımdan sormuştum.

Inox mı hocam bu, yada siz alırken renk seçeneği var mıydı. Malzeme yüzeyi emaye mi, fırçalanmış paslanmaz yüzey mi.

Güle güle kullanın, gayet şık duruyor.

Gg dan aldım zaten teknosa depodan geliyor bilerek w aldı. Wok gözlü olsun diye o geldi, emayemi değilmi çok detaylı bakmadım tekrar kapattım ama hissettiğim kadarıyla inox gibi geldi ama net emin değilim fırçalanmış yüzey yoktu tamamiyle parlak, renk seçeneği zaten yok tek seçenek vardı

• Buradaki ocakla sizin attığınız ocak arasında renk farkı var gibi duruyor, ışık yanıltıyor da olabilir, bir bakar mısınız. Inox davlumbaz ile birlikte kullanacağım, uyumlu olsun istiyorum.

Renk daha açık metalimsi,

• Bende az önce teknosa'dan aldım. gg'de kalmamış. teknosadan gelen ocak'ta wok gözü olmadığına dair mesaj'da bulamadım. umarım öyle bir şey olmaz. wok gözü olduğu için aldım.
    www.teknosa.com
    Hotpoint Ariston HP F100645 THC 642 W/IX/HA TK Ankastre Ocak Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-hp-f100645-thc-642-wixha-tk-ankastre-ocak-p-115120300

Bu arada teşekkürler @juniperi

• gecegelen06 G kullanıcısına yanıt
    Hocam, davlumbaz çıkışına takıp boruyu bağlamak için 148-150 mm'yi 127-130 mm'ye dönüştürücü bir parça çıkıyor mu kutudan. Sadece alüminyum boru almak yeterli mi kurulum için?

Hiçbir şey almayın aleminyum boru alın yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ekşide gördüğüm alüminyum başlığı aklıma geldi

ekşi sözlük
    aliminyum mu alüminyum mu alaminyum mu sorunsalı
    https://eksisozluk.com/aliminyum-mu-aluminyum-mu-alaminyum-mu-sorunsali--6493435?a=popular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esayil -- 27 Nisan 2020; 22:26:43 >

• Teknosa'dan aldığım W/IX/HA TK Ankastre Ocak wok gözlü olarak geldi. W serisini almak isteyenler wok gözlü gelmiyor diye almamazlık etmesinler.
    www.teknosa.com
    Hotpoint Ariston HP F100645 THC 642 W/IX/HA TK Ankastre Ocak Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-hp-f100645-thc-642-wixha-tk-ankastre-ocak-p-115120300

• HBKocabiyik kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ben de aldım, bakalım ne gelecek. Forumda wok gözü olduğu için alan, ancak wok gözü olmayan ürün teslim alan arkadaşlar oldu. Işık oldunuz teşekkürler.

• F105585 fırın 599 tl'den stokta

• Bitmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, izmir yada çevre illerde manisa olur benzeri komşu iller olur, magazada stok gören oldumu? ocak ve başta fırın lazım !
  • Magazalar kapalı. Gittigidiyor veya n11 de var fırınlar ordan bakın isterseniz.

• Hotpoint Ariston Türkiye'den çekilmedi mi? Ürününü almak mantıklı mı?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.