Şimdi Ara

Yenikapı Metro istasyonundan Aksaray Metro istasyonuna nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi Yenikapı metro istasyonu son durağından Aksaray metro istasyonuna nasıl geçiş yapılıyor? Herhangi bir geçiş tüneli var mıdır? Bu hattı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• edit: çok saçma bişey söyledim yazdığımı tekrar okuyunca dedim ne diyorum ben beynim yanmış ciddiye alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romen Diyojen -- 24 Temmuz 2014; 0:48:38 >
  • Hocam tünel yokta yürüyerek 3-5 dakika
  • Cevaplar için teşekkürler, bir turist arkadaşım için sormuştum. Sanırım biraz dolaşmak zorunda kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btutkun

Cevaplar için teşekkürler, bir turist arkadaşım için sormuştum. Sanırım biraz dolaşmak zorunda kalacak.

Hiç dolaşmak zorunda kalmayacak yenikapı metro çıkışından millet caddesin doğru 5 dakika yürüsün sağda
  • otobüsle 1 durak,yürüyerek 5-6 dakika
  • Ender Mağazası'ndan sola dön, Millet caddesine doğru ışıklara kadar yürü. ( Bu ışıklar Yusufpaşa Tramvay istasyonunda ) Işıklardan karşıya geç, dümdüz git mahalle arasından yürü. Gene ışıklardan karşıya geç, Aksaray metro karşında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackIndustrial -- 24 Temmuz 2014; 1:10:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.