Şimdi Ara

YENİLER GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Honda CBR300 ve CB300 önümüzdeki sezon geliyormuş,motorlara baktım çok şık görüntü var fakat fiyat ne olur onu bilemeyiz ama tuzlu olacağı kesin gibi,ötv mtv felan filan :)

• Şu vergiler bizi bitiriyor
    1 motor alırken 1 tanede devlete alıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

Şu vergiler bizi bitiriyor
    1 motor alırken 1 tanede devlete alıyoruz

aynen öyle
  • sevilesi adam kullanıcısına yanıt
    http://www.hobbyhonda.com.br/motos/nacionais/cb-300r-abs-2014 biraz ınazumaya benziyor ama 10 numara makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknbrn

http://www.hobbyhonda.com.br/motos/nacionais/cb-300r-abs-2014 biraz ınazumaya benziyor ama 10 numara makine

Ben bunu racing sanıyodum naked'a benziyor bu
  • Bu sene yamaha fiyatları iyi. Yamahbın haftaya 250 si gelicek. Honda düzgün fiyat tutmazsa çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu CBF 150 ne zaman yenilenecek ya? Türkiye den başka yerde satılmıyor galiba şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbforce1 -- 19 Mart 2014; 23:02:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçilen ay kesin geliyor mu?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevilesi adam kullanıcısına yanıt
    yok reis bu makina benim için geliyor naked yani, reyzing dediğin cbr300..googleye yaz bak çift farlı olan işte ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arge48

Bu sene yamaha fiyatları iyi. Yamahbın haftaya 250 si gelicek. Honda düzgün fiyat tutmazsa çok zor.

model neymiş,yada link varmı bi bakıyım şuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

Şu CBF 150 ne zaman yenilenecek ya? Türkiye den başka yerde satılmıyor galiba şu anda.

valla kardeşim cbf deme midemi bulandırıyor o motor,buraya zaten en son geliyor modeller bide hep iyi modeller yurt dışında,ne adaletsizliktir,hiç adam gibi 250 lik motor yok,nerde tipsiz türkiyede anasını satıyım
  • aknbrn kullanıcısına yanıt
    R125 in abisi r 250.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aknbrn kullanıcısına yanıt
    Bi ara 150 cc yokluğundan cbf almayı düşünüyodum ciddi ciddi. Sonra baktım, dedim bu ne kadar çirkin, iğrenç bir motor. Vallahi dünyanın en çirkin motoru, hele o üstünde cbf yazan korkunç stickerı yok mu ööff! Daha Honda Türkiye deki şerefsizler hiç utanmadan zam yapıyolar. Ben 2014 üretim olduğunu da hiç zannetmiyorum, şasi numarasını değiştiriveriyolardır.

Bajaj fiyatına da olsa Suzuki nin 150liği gelcek diye bekliyoduk, yok o da gelmedi. Suzuki nin 150 cclik bi chopperı var (gz150-a), tam da tr ye uygun bi motor yani kuba/kenway i batırır atar.

Onu da getirmiyolar, fakir ülkelerdeki aç gezen insanlar bile bizden iyi motora binsin, biz de öyle aval aval bakınıp duralım zaten.
  • arbforce1 kullanıcısına yanıt
    bende onu anlamıyorum zaten,yurt dışındaki piyasaya bakıyorum 10 numara motorlar var,150cc 250 cc lik çok çeşit var burda yok arkadaş delirmemek elde değil,ben yurt dışından getirecektim gümrükçü arkadaşlar var aradım söyledim bi vtr 14-15 bine geliyo bana nerdeyse,ötv plaka ıvır zıvır tespit yeni şase, ,yani ne gelirse o diyorlar resmen,okadar boktan motorları getir ülkeye kaliteli birşey yok,hindistan malı bajaj a bile yokluktan kaliteli der hale geldik,nedir ya bajaj, apaçhi, nedir bunlar abi :) en sağlam 150 cc hondanın cbf modeli,onunda dediğin gibi tipsizlikten yarışma 1.si olur
  • 4 silindirden aşşagısı kurtarmaz :D
  • şu sağdaki nedir diyicektimde aynısıymış sinyal ve aynalar tipi bozuyor harbi
     YENİLER GELİYOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.