Şimdi Ara

Yenilik yok, fiyatlar yüksek: Akıllı telefon satışları düşüşte (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrKattchup

Kimseye sataşmamıştım da yorumum neden silindi sayın editör good job!
    tekrar yazıyim bari. Eğri oturup doğru konuşmak lazım, sınırsız bütçeyle çok küçük bir azınlık dışında hepimiz iphone X veya s9+ alırız gerisi teferruat
    Sinirsiz butcede iphone x aliriz bu da apple basarisi bir telefonu statu gostergesi yapti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 15 yıl önce, 512mb ram ile windows xp canavar gibi çalışırdı. Şimdi çok daha az işlevsel telefonlara 4gb rami az buluyoruz. Bunlar hep planlı eksiltme çalışmaları yüzünden, artık insanlar bu tuzağa düşmemeli.

• swat882 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

• Birbirlerini yeme vakti gelmiştir.

• Yurtdışında fiyatlar yüksek diye düşünen tüketiciler birde ülkemizdeki fiyatları görseler kesin ülkelerine dönüp Nirvana'ya ulaşırlar.

Ülkemizde son zamlardan önce ne olursa olsun telefonum lüks olsun havam olsun diyen bir tüketici kitlesi vardı. Son zamlar ile o kitlede toz toprak olup gitti. Taahhüt karşılığında bile almaya kalktığınızda 12-24 ayda ciddi rakamlar çıkıyor. Bu saatten sonra yüksek model telefonlar çok kısıtlı bir kitle tarafından alınır.
  • Kesinlikle katılıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • doyuma ulaştı modeller bu yüzden daha çok fazla yenilik yapamazlar gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lvlono L kullanıcısına yanıt
    hocam mi7 nin 2000 tl bandında çıkmasını bekliyorum. o fiyat farkına değer bence. çıkmazsa da 6s plus ımı satıp mi 6 alırım. en azından şarjım günü devririr.
  • İphone 6s imi yaklaşık 3 senedir kullanıorum. Gayette işimi görüyor. En az 2 sene daha kullanırım. Gereksiz yere hiç bir uygulama indirmiyorum.Telefonun hızı gayet stabil kalıyor. İşimi gördüğü halde gidip neden yeni telefon alayım ki, enayimiyimmm.

• ilk iphone ve iphone 4 yenilikçiydi tasarımda. Onlardan sonrası cacık tasarım. Telefon güzel durmadıktan sonra ne işe yararsa yarasın. Samsungu da beğenemiyorum bir türlü hoşuma gitmiyor. Lumialar güzeldi MS kandırdı. Şimdi de LG nin tekme atmasını bekliyorum.

• Tüketici doyduğu ve bilinçlendiği sürece de düşmeye devam edicektir bir süre daha.

• Hep söyledim, hala söylüyorum. Sorun her sene telefon çıkarmaya çalışmalarından kaynaklanıyor. Bir nevi prototip aşamasındaki telefonları sürekli satmaya çalışıyorlar ve sonuç olarak hiçbir telefon tam anlamıyla bitmiş olmuyor. Nokia her telefonu tam olarak bitirerek çıkarmaya çalıştı ama kimse anlamadı esas önemli noktayı.

• Telefonumun dokunmatik ön paneli kırılmıştı, onu değiştirmek için tamirciye verdim. Evde 2012 yılından kalma yedek lg p725 telefon vardı.

6 yıllık telefon benim tüm ihtiyaçlarımı gördü. Hatta kendi kendime dedim, "bu telefon varken neden yenisini aldım?" diye.

android 2.3 olmasına rağmen her türlü işi yapıyor, güncelleme gelmediği için yavaşlama da yok, hızlı telefon.

fotoğraf ve video çekimi güzel. 8 gb dahili hafızası var, sosyal ve iletişim programların hepsini çalıştırıyor. ara sıra vakit geçirmek için oyun oynuyorum, internette geziniyorum, haber okuyorum. sıkıntı yok.

Sadece ekranı küçük, alıştırmışlar bize büyük ekranı. Sadece bu biraz sıkıntılı. Bu yüzden dergi kitap pek okunmuyor.

Sonuçta dedikleri gibi 6 yıllık telefon ile şimdiki telefonlar aynı ihtiyacı karşılıyor. (note kalemi ve büyük ekran haricinde) yenilik yok.

• Insanlar elektrik faturasini zor oduyor siz telefon diyosunuz.

• Note 4 ile yola devam sonuçta 5 milyarlık telefonda alsam,aynı uygulamaları kullanacağım bin tl lik telefonda alsam aynı uygulamaları kullanmaya devam edeceğim. Çevremdende kimseye aldırmıyorum, toplum olarak tüketmeyi seven bir toplumuz işin garip tarafı ise en iyisini kullanınca kendisini yere göğe sığdıramayan içi boş karekterler var sizler öyle yaşamaya devam edin.

• aycibin A kullanıcısına yanıt
    iPhone 2G çıktığında $499'dı. %50 artış pek de az değil sanki he? Aç gözünü.
  • Eskiden devrimsel şeyler bulup telefonlara ve hayatımıza integre ediyorlardı şimdi yeni şeyler üzerine pek düşünmüyorlar heralde 1-2 dandik özellik ekleyip yeni telefon diye satışa sunuyolardi nasıl olsa millet mal gibi gidip aliyo

• yutubta kamera incelemelerine baktığımda hakketen iphone x fark atmış aga.
  • Akıllı telefon satışları daha da düşecektir.

• insanlar akıllandıkça akıllı telefon satışları çok düşecek.

onunçün sistem yani kapitalizm insanları akıllanmamaları konusunda tedbirler alıyor her gün.saçma sapan tv programları ve eğitimin kalitesizleşmesi ile bunu sağlıyorlar.sadece türkiyede değil dünyanın her yerinde durum aynı.tüketim kültürünü azmanlaştırıp insanları köleleştirmek.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.