Şimdi Ara

yenilmezler vs jl ve scuide squad (MCU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende sana bedava kişilik testi yapıyorum.

Beyin yerine muz koyulmuş birisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    nasıl bildin
    benden sana tavsiye süponun anasına selamlar öncelikle ondan sonra babasına selamlar sevdiği kızada selamlar sülalesinede selamlar sülale derken seni katmadım akraba gibi koruyon ama yinede seni katmadım he şimdi tavsiyeye gelirsek fanboyluktan kurtul biraz ufkunu aç hep sen haklı olamazsın anladın mı cidden alınma ama ön yargılı bir fanboysun neyse değişmiyeceğini biliyorum sıkıntı yk ama her gelişinde dalga geçerim böyle devam edersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahramanbol

nasıl bildin
    benden sana tavsiye süponun anasına selamlar öncelikle ondan sonra babasına selamlar sevdiği kızada selamlar sülalesinede selamlar sülale derken seni katmadım akraba gibi koruyon ama yinede seni katmadım he şimdi tavsiyeye gelirsek fanboyluktan kurtul biraz ufkunu aç hep sen haklı olamazsın anladın mı cidden alınma ama ön yargılı bir fanboysun neyse değişmiyeceğini biliyorum sıkıntı yk ama her gelişinde dalga geçerim böyle devam edersen
    Fanboy mu.Hangi mesajımdan böyle bi çıkarım yaptın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ca süpo OAA ile dövüşürse berabere kalır en büyük örnek
  • Kahramanbol K kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey demedim biriyle karıstıriyosun heralde.

• Superman döver

sen sincesin sincede onu dedi
  • elured kullanıcısına yanıt
    since kim Iw thor kim
  • Hayatımda bu kadar işsizi bir arada görmemiştim

• Sönmeyen Arıza Lambası. kullanıcısına yanıt
    Sen ciddimisin bende senin kadar boş konuşan görmedim demekki herşeyin bir ilki var

• quote:

Sen ciddimisin bende senin kadar boş konuşan görmedim demekki herşeyin bir ilki var
    Doğrudur, saygı duyarım ...
    Yok ben etki tepki için yapmadım madem konu boş yazmasanızda olurdu yani

• Hocam sizle zamanında konuşmuştuk yenilmezler 4 de nasıl olucak diye sinama bölümünden arakladım bir bakın

Derim ama spoiler içerir söylim herkeze

Thor, Thanos’a karşı bir ordu toplamaya karar verecek. Carol Danvers, bu orduya dahil olacak.

Orijinal Avengers ekibinden 2 dışındaki herkes hayatını kaybedecek.

Thor ile Captain America, Thanos’a karşı birlikte mücadele edecek.

Tony Stark, Ant-Man‘in yardımıyla farklı zamanlara gidip Sonsuzluk Taşları‘nı toplayacak ve geçmiş değişecek. Daha sonra Thanos, bu durumdan haberdar olacak.

Değişen geçmiş ile birlikte Mjolnir parçalanmamış olacak ve Captain America, Mjolnir’i kullanacak. Steve Rogers, Thanos’u durdurmaya çalıştığı sırada hayatını kaybedecek.

Zoe Saldana‘nın filmin adını ağzından kaçırması ile birlikte Infinity Gauntlet yerine Infinity War ismi kullanılmış.

Tony Stark, dağılan Avengers ekibini bir araya getirmeye ve Infinity Gauntlet yapmaya karar verecek.

Hawkeye, Gauntlet’i Black Order‘dan koruyacak. Filmde rolü büyük.

Bruce Banner, psikolojik sorunlarını aşacak ve Hulk aramıza yeniden dahil olacak. Ardından Hulk, Infinity Gauntlet’i kullanırken tek kolunu kaybedecek.

Başka filmlerden sahnelere gidilecek, Güç Taşı alınacak ve geçmişte yaşanan bazı olaylar hiç yaşanmamış, bazı karakterler hiç bir araya gelmemiş olacak ancak bu değişiklikler kalıcı olmayacak.

Doctor Strange‘in CGI’den oluşan bir sahnesi çekilmiş.

• quote:

Yok ben etki tepki için yapmadım madem konu boş yazmasanızda olurdu yani
    Hayali karakterler üzerinden sayfalarca tartışılması garibime gitti sadece. Yaşlar mı küçük bilmiyorum. İlk tepkim biraz aşırı oldu kusura bakmayın.

Önemli değil hocam yaşlar küçük değil çoğumuzun tabi küçüklerde var ama ben 24 yaşındayım yaştan değil kısacası çr fanlarıyız biz okumayı çr üzerinden söktük çr kitab okumayı sevdirdi ayrıca boş vakitlerinde tartışınca stresini atıyosun

• flash hepsini tek alır

flashı captain cold ile yarıştıran dc utansın

edit: gerçi dc denmemiş suicide squad denmiş o yüzden avengers döver suicide squadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 5 Haziran 2018; 3:58:15 >
  • Ölüm döşeğine de getirmedi. Silah sadece denk geldi. Karşılıklı bir savaşta Thanos Thor un kılını kıpırdatmasına bile izin vermez.

• Yav abicim bak silahın güçlü olması gerekir thanosa saplanması için atanında güçlü olması gerekir

Sen sıradan baltayı thanosa sokmayı dene bakalım ne oluyo baltayı içinden geçirir

Peki THOR güçlü değilse Nasıl balta ig yi aştı ?

Şimdi dersen baltanın gücü ama kullanan kişininde güçlü olması lazım

Sen git justice league izle supermanın steppenwolfu dövdüğü sahneyi yada justice league yi dövdüğü sahneyi

Balta denk geldi diyor hala :QEQEQE

İg kullanan birine dünyayı sokmaya çalışsan giemez

Asıl olay thorda baltada değil

Silah Nasıl denk geldi bide onu düşün

Sen o stormbreakeri thanosa sokmaya çalışsan girermi yada fırlatsan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_of_Odin -- 5 Haziran 2018; 10:14:40 >
  • Alakası yok. Bire bir bir fightta Thor un şansı yok. Zırhını delebiliyor olmasının zaten hiç bir anlamı yok. Burda Jl zaten savunmuyorum Thanos u savunuyorum

Üslubuna hiç inmiyicem zaten tipe bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 5 Haziran 2018; 10:15:4 >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Tamam da

Ben thorun daha güçlü olduğunu söylemiyorum ki

Çr de kapışsalar thanos eline verir thorun

ama bahsettiğimiz base form değilki Tabiki THOR thanosun canını yakabilecek bağrıttırabilecek

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.