fake bu kokuyu sizde alıyomusunuz .... burası evet evet,burası.... hayır yanlış anladınız beni... söylemeye dilim varmıyo... hani böyle şey gibi olur ... nasıl desem işte... heh işte ondan... söylemiyeyim şimdi ne olduğunu... ilk cümlemde söylemiştim ... f ile başlıyodu hani...
alay edecek birilerini arıyolarsa aynaya bakıp kendilerini izlesinler ne kadar çok alay edilecek yanları var
quote:Orjinalden alıntı: HearthSS quote:Orjinalden alıntı: pooca quote:Orjinalden alıntı: HearthSS @pooca kendinden emin fake ler senindi demek yoo ne alakası var bırak şimdi la ikimisde biliyorus bana oyun oynama olm örnek göster kardeşim öle atıp tutmakla olmas
quote:Orjinalden alıntı: velfecir bu sefer sayfa başıyım.. hadi bismillah... bu laf için msn de güzel bi smiley var koymak isterim ama ceza alırım işte o var kızma şakaydı sadece
quote:Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online quote:Orjinalden alıntı: velfecir bu sefer sayfa başıyım.. hadi bismillah... bu laf için msn de güzel bi smiley var koymak isterim ama ceza alırım işte o var kızma şakaydı sadece tahmin ediyorum o işareti ben..merak etme...
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz